Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ja grałem długo po premierze na Decku, nie zaznałem żadnych problemów technicznych, a lewackie jazdy zbywam pustym śmiechem. Mam za to sporo innych zarzutów do gry przez które ją odpuściłem i uznaję za średniaka.

• Odpowiedzi 25,1 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ja skończyłem z przyjemnością. Jeden z najprzyjemniejszych sandboxów w jakie grałem.

Opublikowano

Baju baj. Trochę grosza się urwało, nie powiem że nie.

Opublikowano

Chciałem jeszcze wykorzystać darmowe 25 zł, ale mi brakuje dwóch stówek w portfelu, a nie ma tańszych doładowań obecnie. Szkoda, że to kasują.

Opublikowano

Bo były promki w sklepie w czerwcu, a teraz jest kolejną wakacyjna. Wrócą pewnie do poziomu tych 81-85 zł.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Czy coś mnie ominęło czy Sony nic następnego w kolejce jeszcze nie zapowiedziało od first party po GoY?

Microsoft im zaraz wydaje gearsy, wiec po co zapowiadać więcej

Opublikowano
46 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Czy coś mnie ominęło czy Sony nic następnego w kolejce jeszcze nie zapowiedziało od first party po GoY?

SAROS

Opublikowano

Saros, Intergalactic, Wolverine, chyba tylko tyle z zapowiedzianych mają.

Opublikowano

No bida z nyndzą jakiej jeszcze w historii playstation chyba nie było. Do tego ta plota, że Cory wcale nie robi gry sf tylko coś związanego z Gowem. Uwielbiam przygody Kratosa ale co za dużo to i świnia nie zeżre. Do tego nowe ip w klimacie sf od SSM to mogła być duża rzecz. Tak jak Insomniac zostało studiem od facetów w rajtuzach tak SSM powinno zmienić swoją nazwę na God of War Studio.

Opublikowano

Mimo, że gry, które wymienił Square mogą okazać się świetnymi pozycjami to jednak ta generacja szału nie robi.