Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Animacja startowa PSX zawsze będzie ponadczasowa. Szkoda tylko że mój szarak ma to niebieskie menu, bo bardziej podoba mi się to kafelkowe.

• Odpowiedzi 26,4 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
43 minuty temu, Square napisał(a):

Tego startu PSX to nic nie pobija. Fajnie było jak na PS4/5 można było odpalić.

PS1-3 cudowne, 4 spoko, ale 5 już takie bezjajeczne gówno.

Opublikowano
25 minutes ago, XM. said:

Design samej konsoli PS5 jest bardzo jajeczny, opakowanie z wytłoczki po jajkach też.

Opublikowano
33 minuty temu, XM. napisał(a):

Sprzętowo spoko konsola, jednakże brak magi tych wspaniałych gier, w tamtym czasie z każdego gatunku wychodziło kilka pozycji i był mega wybór. Gry były krótsze, ale dawały więcej radości.

Opublikowano

Pisałem tylko i wyłącznie o startupie

Opublikowano

Jak dla mnie... w opór jaranko. Hype poza granice! Dawno nie widziałem tak osobliwego miksu gatunkowego w grach TPP na nextgeny... Dark future-science fantasy? Diablo IV w XXX wieku xD. W każdym razie gameplay, fakt budowy krutacko oryginalnego w swym gatunku Uniwersum, cała ta jego treść, ,,lore" - wszystko sprawia, że nawet nie wiedziałem jak bardzo chcę na to czekać i zagrać w to... nawet kosztem ,,Wolverine'a" od Insomniac.

22 godziny temu, Masorz napisał(a):

Screenshot_20260220_173145_Google.jpg

Dobra idea, dobra nasza! Ale... chyba jednak diabełek coś mi szepcący do ucha każe wybrać ,,GEX"... chyba że jak kupię NS2 albo OLEDa, to GEX pójdzie na Switcha, a MK na Ps5. xD

Opublikowano
W dniu 20.02.2026 o 11:58, łom napisał(a):

Mam znajomego który kupił PS4 tylko i wyłącznie dla Wiedza to potęga, w czasach PS3/X360 warto było mieć obie konsole bo na jednej miałeś np. Forzę i PGR a na drugiej Motorstorm i GT.

Ile gier kupił ten twój kolega? Mogę się założyć, że niewiele, a jak już to uzywki. Platform holderzy mają w pompie, ze ktoś kupi ich konsole dla dwóch czy trzech exów i wiecej jej nie odpali. Dlatego zawsze mnie bawi jak tu piszą, ze by kupili xboxa jakby miał exy i to by uratowało MS XD Każdy chce, zeby ich sprzet był wiodącym i chcą aktywnych użytkowników, a nie tatusiów kłócących sie na forach. Najlepiej takich co zostawiają kase w gaas czy w gacha.

Opublikowano
48 minutes ago, Beelzeboss said:

Ile gier kupił ten twój kolega? Mogę się założyć, że niewiele, a jak już to uzywki. Platform holderzy mają w pompie, ze ktoś kupi ich konsole dla dwóch czy trzech exów i wiecej jej nie odpali. Dlatego zawsze mnie bawi jak tu piszą, ze by kupili xboxa jakby miał exy i to by uratowało MS XD Każdy chce, zeby ich sprzet był wiodącym i chcą aktywnych użytkowników, a nie tatusiów kłócących sie na forach. Najlepiej takich co zostawiają kase w gaas czy w gacha.

Akurat tatusiowie z tego forum kupują nowych gier więcej niż średnia statystyczna.

Opublikowano
21 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

Za to pada ma najlepszego.

Razem z najlepsza platformowka jaka jest Astro Bot drinks To tyle co sonka stworzyla w tej generacji takiego miodnego wykraczajacego poza ich standarty. Pewnie do dzisiaj sie zastanawiaja jak to sie stało CoolStoryBro

Opublikowano

Czyli sami chcieli zrobić GAAS, a potem nie wiedzieli co tam zrobić.

Tak było.

1rMo.gif

Opublikowano

Może tak było, a może stwierdzili że skoro całe Sony ma robić gaasy i przyklepują takie projekty, to jest po prostu pewna droga żeby im dali robotę ;). Czort ich wie, ale jeżeli wyszło od nich, no to są współwinni :D.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Pewnie była sytuacja identyczna jak z innymi studiami gdzie Sony przyklepywało wszystko co miało znamiona GaaSa a resztę projektów pakowali do śmietnika. Najbardziej mnie interesuje nad czym mieli pracować po wydaniu DS Remake a przed przejęciem przez Sony i zaprzęgnięciem do pracy na GoW Ragnarok. Jak okaże się że na biurku był MGS3 i Castlevania Remake to padnę ze śmiechu.