Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Nie ma szans na taką cenę, obstawiam maks 2999 zł za wersję z bieda dyskiem.

No nie wiem, PS5 Pro kosztuje teraz 4 tysie. nie wyobrażam sobie, żeby szóstka miała być tańsza.

• Odpowiedzi 27,2 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
8 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

Nie ma szans na taką cenę, obstawiam maks 2999 zł za wersję z bieda dyskiem.

Cenę Steam Machine też źle wywróżyłeś.

Poniżej 3499 to nie zejdzie.

3999 lekko jak nie 4199 nawet.

Opublikowano

Aktualnie sytuacja jest tak dynamiczna że nikt w tym Sony nie wie ile będzie kosztować xd więc teraz to takie wróżenie z fusów

Opublikowano

Panowie, gdzie na PS Store jest zakładka z demami?

Nosz przysighłym, że kiedyś znajdowała się po zjechaniu na sam dół obok zakładki PS5 Pro Enchanced

Opublikowano

A to nie jest już tak, że demówki są dla posiadaczy premium?

Edytowane przez triboy
Słownik...

Opublikowano
3 minuty temu, AdiCarrion napisał(a):

Panowie, gdzie na PS Store jest zakładka z demami?

Nosz przysighłym, że kiedyś znajdowała się po zjechaniu na sam dół obok zakładki PS5 Pro Enchanced

PSStore > Kolekcje > niżej zjeżdżasz są free to play, a jeszcze nizej dema

Teraz, triboy napisał(a):

A to nie jest już tak, że domówki są dla posiadaczy premium?

Nie

Opublikowano

15 godzin temu, ASX napisał(a):

Dla tych którzy nie chcą wybierać między grafiką, a płynnością są pecety za kilkanaście kilkadziesiąt tysięcy.

Wystarczy taki za 10k, też dużo ale nie trzeba już iść na kompromisy, chyba, że idzie się z uporem maniaka w natywna rozdzielczość z path tracingiem a tego to najmocniejsze GPU nie uciągnie. Pytanie tylko po co w dobie tak dobrze działającego dlss-a. Tyle, że w przypadku pecetów za te 10k wzwyż jest przepaść w porównaniu z konsolą.

Opublikowano
7 godzin temu, Qbon napisał(a):

Wystarczy taki za 10k

Wystarczy i taki za 8k, przynajmniej ja tyle zapłaciłem za msi gaming trio 5070ti i 9800x3d plus reszta gratów, wszystko porządne. Monitor 3440x1440 i grasz jak królewicz. Jakie kilkadziesiąt tysięcy za pc?

Opublikowano

to była oczywista hiperbola w kontekście tego jak galopują wciąż ceny pamięci lapka Sam mam peceta ok. 10 tysięcy i myślę że przez następnych kilka lat kompletnie nie będę musiał się obawiać o żadne kompromisy jeśli chodzi o działanie gier.

Opublikowano
21 minut temu, ASX napisał(a):

następnych kilka lat kompletnie nie będę musiał się obawiać o żadne kompromisy

Ja to tylko przy premierze serii 60 sprzedam gpu, dołożę pewnie coś koło 2k i kupię 6070ti/6080.

Opublikowano

Jak dzisiaj Pro kosztuje 3,9… te PS6 leciutko przebije 5k. Na HDTV wywody z kija, ale tysiaka przebija lekko.

IMG_5478.png

Opublikowano

Wiadomo, że inne realia i inne czasy ale teraz to nawet śmieszne jak sami przy pierwszej konsoli cięli cenę żeby pokonać konkurencję.

Opublikowano

Reasumując jest drogo, a będzie jeszcze drożej.

Opublikowano

Jakoś w Japonii sprzedają po niższej cenie żeby walczyć o rynek.

Oni dobrze wiedzą że to są potężne ceny ale wszystkie te firmy nauczyły się już że wszystko można przerzucić na klienta końcowego.

Jakiegoś opóźnienia też nie widzę, będzie drogi sprzęt a większość i tak kupi bo jak się już ponad dekadę ma biblioteke pudeł czy cyfry to jakoś trudno szukać na siłę alternatyw

Opublikowano

Bo w japonii dostają taki wpierdol od rocznego s2 że muszą walczyć o klienta a tutaj u nas zrobią 2 razy droższą gre na swoim sklepiku i elo pawel

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Bo w japonii dostają taki wpierdol od rocznego s2 że muszą walczyć o klienta a tutaj u nas zrobią 2 razy droższą gre na swoim sklepiku i elo pawel

Fakt, odbijają sobie na reszcie świata. A jak chcą powalczyć o Japonię, to tu ps5 w niczym nie pomoże, choćby była 3 razy tańsza. W Japonii nie ma miejsca na tak duże konsole, jeślichcą powalczyć to niech zrobią vite 2, szkoda że przez głupią ps3 uwalili tak świetny sprzęt.