Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

A z czym? xD Przecież ta łysa chinka była najbardziej komentowana bo nic innego na tym trailerze nie było

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Była fantastyczna muzyka, świetny design, kilka znanych twarzy. No ale wiadomo, wyskoczyło logo Naughty Dog i zaczęły się flashbacki z Wietnamu

Opublikowano

Wiadomo, że dopóki Drukman jest w ND to każdy nowy tytuł od nich będzie miał pod górkę. Ale jak oleją hejt, skupią się na dostarczeniu dobrej gierki, a drukman nie wsadzi zbyt wiele scen seksu między dwoma nakoksowanymi kobietami to będzie dobrze.

Opublikowano
3 minuty temu, Pix napisał(a):

Wiadomo, że dopóki Drukman jest w ND to każdy nowy tytuł od nich będzie miał pod górkę. Ale jak oleją hejt, skupią się na dostarczeniu dobrej gierki, a drukman nie wsadzi zbyt wiele scen seksu między dwoma nakoksowanymi kobietami to będzie dobrze.

Z tym ostatnim niestety może być problem xD.

Trzeba zdefiniować jeszcze, co oznacza zbyt wiele, bo podejrzewam, że dla wielu jedna 5 sekundowa już spowoduje wylew.

Btw. wielu nazywało Yotei przed premierą "Wokei", ciekawe, jak tam po zagraniu. Bo trzeba przyznać, że więcej woke to było w nowym God of Warze, niż w Yotei, gdzie kompletnie te tematy nie dotykały gry. Mogę powiedzieć, że ta gra była wręcz anti-woke. Sucker Punch ładnie odbił tarczę w tempo i pokazał, że żeńska protagonistka w 2025 roku nie oznacza od razu "ten tego".

Opublikowano

Intergalactic widać ze celuje w modern audience niki

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał(a):

Intergalactic widać ze celuje w modern audience niki

No tak, ale w zasadzie co w tym złego, że gierki robi się pod Zetki? My, stare dziady, mamy mieć monopol na gierki DLA DZIECI po wsze czasy, a reszta pokoleń? Sorry, staruchy się wykruszają, przyszłość to młodzi i na nich się zarabia.

Opublikowano

Jeszcze trochę i docelowy odbiorca zdąży się zestarzeć albo zejść z tego świata jak będą tyle te gry robili.

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

No tak, ale w zasadzie co w tym złego, że gierki robi się pod Zetki? My, stare dziady, mamy mieć monopol na gierki DLA DZIECI po wsze czasy, a reszta pokoleń? Sorry, staruchy się wykruszają, przyszłość to młodzi i na nich się zarabia.

niech lepiej ND przepisze tę niesympatyczną murzynkę dla łoma na forum psx extreme bo jak nie to bedzie łapka w dół i klapa finansowa

Opublikowano

Fajnie że sobie coraz więcej dopowiadasz. Z drugiej strony chciał bym zobaczyć kolejne kieprawo napisane przez ND postacie a później ich obronę i szukanie głębi tak jak w przypadku TLOU2 kekw

Opublikowano

Na mojej oczekiwanych gier dużych liście Intergalactic jest wysoko i najbardziej intryguje mnie w sumie to, że tak mało o tej grze wiemy, prócz tego, że fajna muzyka, animacje, klimat lat 80' i tego, że będą roboty.

1. The Witcher IV

2. Grand Theft Auto VI

3. Intergalactic: The Heretic Prophet

4. Saros

5. The Blood of Dawnwalker

Mam nadzieję, że dzisiaj na listę wpadnie Half-Life 3 wraz ze Steam Frame xD.

Opublikowano
4 minutes ago, łom said:

Z drugiej strony chciał bym zobaczyć kolejne kieprawo napisane przez ND postacie a później ich obronę i szukanie głębi tak jak w przypadku TLOU2 kekw

To, że Ty jej nie widzisz nie znaczy, że jej tam nie ma. No ale wiadomo, chujnia, bo Dżołela zabili, foch.

Just now, KrYcHu_89 said:

Na mojej oczekiwanych gier dużych liście Intergalactic jest wysoko i najbardziej intryguje mnie w sumie to, że tak mało o tej grze wiemy, prócz tego, że fajna muzyka, animacje, klimat lat 80' i tego, że będą roboty.

1. The Witcher IV

2. Grand Theft Auto VI

3. Intergalactic: The Heretic Prophet

4. Saros

5. The Blood of Dawnwalker

Mam nadzieję, że dzisiaj na listę wpadnie Half-Life 3 wraz ze Steam Frame xD.

U mnie pierwsza trójka wygląda tak samo,

ale dalej to Gearsy i Fable

Opublikowano
3 minuty temu, Homelander napisał(a):

To, że Ty jej nie widzisz nie znaczy, że jej tam nie ma. No ale wiadomo, chujnia, bo Dżołela zabili, foch.

Trafiłeś kulą w płot bo mi nie przeszkadzał charakter i motywacje Abby tylko zachowanie Ellie xd

Opublikowano
3 minutes ago, łom said:

Trafiłeś kulą w płot bo mi nie przeszkadzał charakter i motywacje Abby tylko zachowanie Ellie xd

W sensie, że się chciała mścić, czy co? Serialowa Ellie to kretynka, ale w tej growej co Ci konkretnie nie spasowało?

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

W sensie, że się chciała mścić, czy co? Serialowa Ellie to kretynka, ale w tej growej co Ci konkretnie nie spasowało?

Kompletne zaślepienie zemstą, ignorowanie 'rodziny', sama końcówka i powrót do polowania na Abby, łopatologiczny przekaz że zemsta jest zła. Nie ma nawet za grosz subtelności tego co w TLOU1 że nie wszystko jest czarne lub białe, tylko może być też odcieniem szarości (co o wiele lepiej pokazał wątek Abby).

Opublikowano
Just now, łom said:

Kompletne zaślepienie zemstą, ignorowanie 'rodziny', sama końcówka i powrót do polowania na Abby, łopatologiczny przekaz że zemsta jest zła. Nie ma nawet za grosz subtelności tego co w TLOU1 że nie wszystko jest czarne lub białe, tylko może być też odcieniem szarości (co o wiele lepiej pokazał wątek Abby).

Osoby dotknięte ptsd nie zachowują się racjonalnie. A ona to miała zdecydowanie. Plus niesamowite poczucie winy. No było tam sporo subtelności.

Opublikowano

Akurat zemsta Ellie była moim zdaniem bardzo wiarygodnie przedstawiona.

Można natomiast kręcić nosem na jej finał, bo według mnie ta zmiana zdania na ostatnią chwilę była trochę naciągana.

Podejrzewam, że gdyby Ellie "dokończyła robotę" odbiór u wielu mógłby być bardziej pozytywny.

Opublikowano
1 minute ago, Pix said:

Akurat zemsta Ellie była moim zdaniem bardzo wiarygodnie przedstawiona.

Można natomiast kręcić nosem na jej finał, bo według mnie ta zmiana zdania na ostatnią chwilę była trochę naciągana.

Podejrzewam, że gdyby Ellie "dokończyła robotę" odbiór u wielu mógłby być bardziej pozytywny.

Dokończyła. Skończyło się na jej warunkach i to ona podjęła decyzję