Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Brawo Sony. Smycz i tak była zbyt luźna.

Mam nadzieję, że następny ruch to będą licencje czasowe na zakupione tytuły np na rok. Tak jak Microsoft robi z officem itp

• Odpowiedzi 26,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
52 minuty temu, oFi napisał(a):

Wygląda mi bardziej na zabezpieczenie przed piractwem ale takie troche biedne jak wystarczy dopisać skrypt do homebrew ktory będzie caly czas wydłużał zegar ostatniego sprawdzenia połączenia z siecią.

Tu więcej o tym

40 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Przed jakim kurwa piractwem xd ahahaa

Jak wyżej ;)

Opublikowano

Dopytam, bo trochę się zgubiłem: jeśli nie zalogujemy się raz na miesiąc tylko np. odłożymy konsolę na półkę na kilka miesięcy i nie będziemy się logować, to wtedy po zalogowaniu nie da się już odnowić licencji zakupionej gry? Jeśli tak, to jest to kompletna głupota i naprawdę głupia decyzja, na dodatek kompletnie niezrozumiała.

Opublikowano
2 minuty temu, lukas_k96 napisał(a):

Dopytam, bo trochę się zgubiłem: jeśli nie zalogujemy się raz na miesiąc tylko np. odłożymy konsolę na półkę na kilka miesięcy i nie będziemy się logować, to wtedy po zalogowaniu nie da się już odnowić licencji zakupionej gry? Jeśli tak, to jest to kompletna głupota i naprawdę głupia decyzja, na dodatek kompletnie niezrozumiała.

Odnowią się jak połączysz się ponownie online po tych 30 dniach.

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

To w czym problem?

Dopóki się nie odnowią hehe

Opublikowano
Teraz, Szermac napisał(a):

Odnowią się jak połączysz się ponownie online po tych 30 dniach.

Jeśli tak, to mimo wszystko nie ma tragedii. Raczej teraz problemu z dostępem do internetu nie ma. Myślałem, że wprowadzają to, co napisałem wyżej, czyli przez 30 dni się nie logujesz - tracisz gry.