Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ta Pragmata wygląda ciekawie więc spoko. Bond do sprawdzenia, Nioh 3 co prawda wygląda tak samo jak 2 część ale lubię tą serię więc na pewno sprawdzę. Coś jeszcze czytałem o Everybody Golf więc czekam.

Ale ogólnie pokaz z tego co widzę średni więc dobrze, że poszedłem spać :)

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Dla mnie sporą niespodzianką jest Thief na VR - jak tytuł okaże się dobry to zapewne się skuszę ;)

Super, że FFT wraca na nowe platformy, Astro Bot dostanie nowe poziomy, Pragmata zapowiada się ciekawe (i jeszcze ten fragment na końcu, że data 2026 tym razem jest naprawdę xD), Sword of the Sea zapowiada się ciekawe i na koniec Sea of Remnants.

Nie było źle, na bomby się nie nastawiałem :)

Opublikowano
1 minutę temu, Patapon napisał(a):

No ale to jest chyba tylko na VR

nie, VR jest opcjonalny, gierka ma tryb VR ale na płasko też można grać

9 minut temu, iluck85 napisał(a):

Liczę że wyjdzie na Switcha 2 czy inne Steam, bo to idealna gra na przenośny sprzęt.

na pewno kiedyś wyjdzie tak jak Tetris Effect i oryginalne Luminesy tylko ciekawe kiedy. Jeśli opóźnienie pozwoli to kupuje na PS5 ale ogrywam w remote play na ROG Ally.

Opublikowano

Pragmata w ogóle nie wygląda jak to co pokazali kilka lat temu. Czy tamten projekt trafił do kosza i zaczęli od nowa?

Opublikowano

Bond wygląda jak nakładka na Hitman-a, mi zabrakło na prezentacji jakiegoś wielkiego WOW na sam koniec w postaci jakiegoś może nowego God Of War-a czy Horizon-a. Jeżeli większość ludzi najbardziej cieszy się z remastera FF:Tactics z psp i składanki MK to coś jest nie tak. Do tego te niepotrzebne wtrącenie GoY, jak nie mieli co pokazać mogli zostawić na kolejne State of Play, liczyłem że sony zrzuci mocne bomby by jak najwięcej ludzi odciągnąć od premiery Switcha 2 więc mocno się zawiodłem.

Opublikowano

No sorry to byl mega słaby SoP. Co tu jest exem? U MS to chociaz by było ze gamepass. SH miło, raczej ps5 wersja, FFT wiadomo S2. A reszta? No indorki S2. Bond wyglada jakos nudno. Ja fanem ostatnich Hitmanow jakos nie jestem. Zresztą to multiplatform. Cóż...