Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

Niestety nie ma mnie już w robocie to nie sprawdzę osobiście, ale dam cynk w Nd. Przeważnie takie tematy trzymają się przez cały weekend, zwłaszcza że teraz Nd handlowa. Odłożyłem sobie sztukę 55B8 i mam zamiar wziąść pojutrze, dlatego obyś się mylił kolego ;)

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano

Kod mają sprzedawcy , udajecie zainteresowanych i niezdecydowanych i gadają że dziś super oferta Jeszcze taniej i mamy 3999 zł w media ekspert

Opublikowano

No na stronie widnieje za 4999 po wpisaniu kodu 4499.

Aha, chyba ze u sprzedawcy wyrywamy za 3999.

Opublikowano

Dziś już nie zdążę, ale jutro przetestuję trudnego klienta ;)

Opublikowano

Nie spodziewam się takiego przeskoku od dwóch lat mam netflixa pakiet ultra a dopiero teraz wiem co traciłem . Nawet żona która nie zwracała uwagi na jakość to jest pod wrażeniem . A to wszystko za 3999 zł [emoji7]

Opublikowano
10 godzin temu, SG1-ZIELU napisał:

A to wszystko za 3999 zł emoji7.png

A mnie w listopadzie 2018 kosztowało 5900. Zazdroszczę :(Ale nawet teraz jak coś oglądam ta czerń robi wrażenie :obama:

Opublikowano

Nie wie ktoś czy jest jakaś możliwość korzystania z słuchawek bezprzewodowych które mają tego donga wpisanego do USB ?

Opublikowano
5 godzin temu, SG1-ZIELU napisał:

Nie wie ktoś czy jest jakaś możliwość korzystania z słuchawek bezprzewodowych które mają tego donga wpisanego do USB ?

Masz wejście line in w donglu?

Opublikowano
Masz wejście line in w donglu?
Niestety nie tak to bym podłączył [emoji3]. No to trzeba zbierać kasę na jakieś dobre słuchawki do filmów
Opublikowano
W dniu 12.04.2019 o 19:43, SG1-ZIELU napisał:

Nie spodziewam się takiego przeskoku od dwóch lat mam netflixa pakiet ultra a dopiero teraz wiem co traciłem . Nawet żona która nie zwracała uwagi na jakość to jest pod wrażeniem . A to wszystko za 3999 zł emoji7.png

Ten material jest niezlym benchmarkiem dla oleda. Siedze i ogladam drugi raz.

Opublikowano

Przetestuje [emoji41] teraz walczę i czytam bo włączyłem wczoraj Avengersow z HDR i efekt opery mydlanej mnie rozpierdala .

Opublikowano
W dniu 12.04.2019 o 16:27, L3nka_Sky napisał:

Mam 55NU8052 kupiony we wrześniu 2018 i planuję zmienić. Za 2400-2500 około z wysyłką kurierem bym puścił. 

Dzięki za propozycję, ale biorę kilka sprzętów oprócz TV na raty.

Opublikowano
W dniu 12.04.2019 o 16:27, L3nka_Sky napisał:

Mam 55NU8052 kupiony we wrześniu 2018 i planuję zmienić. Za 2400-2500 około z wysyłką kurierem bym puścił. 

Dlaczego zmieniasz?

Opublikowano
Godzinę temu, L3nka_Sky napisał:

Bo OLED B8 jest w dobrej cenie.

To jak wyjdą nowe konsole i tv hdmi 2.1 będzie zmieniał kolejny raz za rok?

Poczekaj już ze swoim Nu8 cierpliwie

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie sądzę, żeby w przeciągu 5-7 lat zaczęli wypuszczać gry w 120 hz na konsole.

Opublikowano
19 minut temu, Fanek napisał:

To ja wyjdą nowe konsole i tv hdmi 2.1 będzie zmieniał kolejny raz za rok?

Poczekaj już ze swoim Nu8 cierpliwie

Nie mam zwyczaju kupować nowych konsol nie wcześniej niż rok po premierze, z kolei TV zmieniam co 2 lata max. I zdecydowanie brak mi cierpliwości ;)

Opublikowano

No tak, ale lepiej choćby na prezentacje konsol zaczekać i zobaczyć jakie nowe ficzery pokażą. Jeśli w next genach będzie hdmi 2.1 to przecież nie dlatego aby na papierze lepiej wyglądało.

To do postu Faki^^

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
No tak, ale lepiej choćby na prezentacje konsol zaczekać i zobaczyć jakie nowe ficzery pokażą. Jeśli w next genach będzie hdmi 2.1 to przecież nie dlatego aby na papierze lepiej wyglądało.

To do postu Faki^^
Ja tam w nic nie wierzę co Sony czy ms powie. Chyba każdy pamięta jak miała wyglądać obecna generacja i jak znów skończyła .
Opublikowano

Jak miała wyglądać i jak skończyła (IMO kończy świetnie)? Tylko nie pisz o 60fps, bo nikt tego nie obiecywał (i tak jest w znacznie większej ilości gier, niż w poprzedniej generacji) . 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Jak miała wyglądać i jak skończyła (IMO kończy świetnie)? Tylko nie pisz o 60fps, bo nikt tego nie obiecywał (i tak jest w znacznie większej ilości gier, niż w poprzedniej generacji) . 
Dla mnie miała wyglądać z rozdzielczością fullhd i 60 fps , czy ktoś to obiecywał nie będę się sprzeczał .Ale nie bądźmy naiwni i nie mówmy że następna generacja przyniesie standard 4k 120 fps .
Opublikowano

Skąd wziąłeś Zielu 4K 120fps