Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 44 minuty temu, bartiz napisał(a):I klimatyzację zamontować żeby można było grać w upały.To nie jest zart :D. Przy tym co było ostatnio, to jak zobaczyłem 300W na gpu, to wyłączyłem PC i poszedłem grac na switchu :D. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Kangus napisał(a):To nie jest zart :D. Przy tym co było ostatnio, to jak zobaczyłem 300W na gpu, to wyłączyłem PC i poszedłem grac na switchu :D.No ja też przez ostatnie dni upałów nawet kompa nie odpalałem i raczyłem się switchem, pod odpaleniu kompa temperatura w pokoju rosła w oczach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, bartiz napisał(a):No ja też przez ostatnie dni upałów nawet kompa nie odpalałem i raczyłem się switchem, pod odpaleniu kompa temperatura w pokoju rosła w oczachTo w takim razie przepraszam za poprzednią niesympatyczną odpowiedź : ]
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mój pokój był najcieplejszy na pietrze, a ja tam tylko pracuję, wiec komp w idle nie bierze kosmosów, grac się bałem :). Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 15 minut temu15 min Ja też w upały na kompie nie grałem. Odpalałem ps5 wieczorami i kończyłem Ghost of Yotei. Mimo, że mam klimę to pomieszczenie na piętrze nagrzane i temperatury podzespołów mimo wszystko kilka stopni wyższe. Chociaż wysokie i tak nie były, nornalnie mam w grach na GPU w granicach 60 stopni, podczas upałów potrafiło dobić do 65, wciąż jak najbardziej ok ale wolę w takich temperaturach jednak kompa nie eksploatować za mocno.