Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 586,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

Muszę znaleźć sobie jakąś mega włócznię która na atakujących graczy jest rewelacyjna. Miałem taką w Demons Souls.

Nagrałem filmik żeby pokazać jej efektywność. Praktycznie nie trzeba mieć żadnych umiejętności, po prostu pchasz jak widłami pod wiejską potańcówką :)

Edytowane przez anarom_pl

Opublikowano

Ta gra będzie cudowna, panowie. Jezu, dziękuję panu Bogu i Buddzie za to, że istnieje FROM. Bez kitu.

Opublikowano

Jakby blood wolfa nie miał takiego super designu to może i by się człowiek zastanowił, a tak to wybrali za mnie. Kurła ale będzie jeżdżenie na koziołku i ciągnięcie miecza 2h po ziemi.

Opublikowano

Wiecie co by było fajne? Dobieranie sobie wyglądu zbroi, tak jak ma to miejsce np w ESO albo FC6. Ciężka zbroja wygladająca jak podarta koszula lub female armor odkrywający cysie to by było coś! :)

Opublikowano

Warrior pewnie dobry start pod dexa no i power stance od kopa na dwie Brońki. 

36 minut temu, SebaSan1981 napisał:

Wiecie co by było fajne?

nie byłoby fajne, dobrze że Chińczyk Miyazaki wie o tym 

Opublikowano

Transmog dobra rzecz. Nie trzeba się zastanawiać czy zakładasz fajnie wyglądający armor czy ten z dobrymi statami. Nie lubię zwłaszcza jak najlepsze kombinacje wymagają żeby każda część pancerza pochodziła od innego ojca i wygląda się jak mroczny clown :/

Opublikowano

Prisoner to ponoć klasa SL1 jak Deprived z DS czy Waste of Skin z BB. 
No ja chyba klasycznie pierwsze przejście Dexem to Warrior. Armor Wolfa się znajdzie szybko, chyba, że zmienią rozmieszczenie wszystkich itemków w porównaniu do Bety. Bo już wiadomo, że smoczy miecz nie wypadnie tam gdzie w becie.

Opublikowano
15 godzin temu, 20inchDT napisał:

Jakby blood wolfa nie miał takiego super designu to może i by się człowiek zastanowił, a tak to wybrali za mnie. Kurła ale będzie jeżdżenie na koziołku i ciągnięcie miecza 2h po ziemi.

Tej klasy chyba nie będzie na start w pełnej wersji:dry:

Opublikowano

Na tą chwilę to będą:

Warrior(ten turbanem na łbie)

Prophet

Hero

Wretch

Vagabond

Bandit

Astrologer

Samurai

Prisoner

Opublikowano
17 godzin temu, cotek napisał:

Prisoner to ponoć klasa SL1 jak Deprived z DS czy Waste of Skin z BB. 
No ja chyba klasycznie pierwsze przejście Dexem to Warrior. Armor Wolfa się znajdzie szybko, chyba, że zmienią rozmieszczenie wszystkich itemków w porównaniu do Bety. Bo już wiadomo, że smoczy miecz nie wypadnie tam gdzie w becie.

W Game Informerze pisali, że pełna gra ma inaczej rozmieszczone itemy i przeciwników.

Opis ich 10 godzin z pełną wersją na 18 stronach.

https://www.gameinformer.com/feature/forging-the-future-of-fantasy

Opublikowano
21 godzin temu, 20inchDT napisał:

Transmog dobra rzecz. Nie trzeba się zastanawiać czy zakładasz fajnie wyglądający armor czy ten z dobrymi statami. Nie lubię zwłaszcza jak najlepsze kombinacje wymagają żeby każda część pancerza pochodziła od innego ojca i wygląda się jak mroczny clown :/

mimo oczywistych zalet transmoga, to w przypadku soulsów jestem na nie czyli hołduje w kierunku klasycznego fashion souls ponad staty, przynajmniej do pewnego stopnia.     

Opublikowano

nie ma ani jednej wady transmoga. kto nie chce to nie uzywa i tyle.