Opublikowano 22 lutego 20223 l Żeby tylko GOTY. To będzie Game of de fakin century xD Pierwszy post na nowej stronie, wiadomix Edytowane 22 lutego 20223 l przez cotek
Opublikowano 22 lutego 20223 l Od Gamespotu i Game Informera spodziewam się 10, sądząc po reakcjach ich recenzentów.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Coś w necie piszą że długość to 3x DS. XDDDDD Spoiler Ja pierdole oby to była prawda
Opublikowano 22 lutego 20223 l 4 minuty temu, XM. napisał: Coś w necie piszą że długość to 3x DS. XDDDDD Pokaż ukrytą zawartość Ja pierdole oby to była prawda Jedni 3xDS, drudzy 2xDS + DLC. Na pewno będzie spore :x
Opublikowano 22 lutego 20223 l Teraz, XM. napisał: Coś w necie piszą że długość to 3x DS. XDDDDD Ukryj zawartość Ja pierdole oby to była prawda Właśnie 2 strony temu wkleiłem post jednego recenzenta, który mówi że to minimum 2 Dark Soulsy z DLC. A że widziałem już całą mapkę i ogólną liczbę bossów to chyba nie ma w tym zbyt wiele przesady. Do tego wiemy, że są w grze ogromne podziemia, które mają swoją własną mapę.
Opublikowano 22 lutego 20223 l ACG, Easy Allies i SkillUp, taka święta trójca dobrych recenzentów. Ciekawe, czy zdążą się na jutro wyrobić, by sobie obejrzeć do kawusi po obiedzie.
Opublikowano 22 lutego 20223 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: ACG, Easy Allies i SkillUp, taka święta trójca dobrych recenzentów. Ciekawe, czy zdążą się na jutro wyrobić, by sobie obejrzeć do kawusi po obiedzie. Jeden powinien dać radę. Przynajmniej w tym tygodniu
Opublikowano 22 lutego 20223 l No i fajno. Easy Allies się nie spieszą, więc na nich nie liczę. A tak w ogóle to choroba pięknie mnie dojechała, akurat wpadło zwolnienie do 25. Gdyby nie to, że czuję się jak gówno to bym się ucieszył Liczę, że w czwarteczek adrenalina zrobi swoje i utrzyma mnie na nogach o tej 11.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Rzetelna recka będzie też pewnie na Fextralife a to głównie soulsowy kanał.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Niektórzy pewnie dadzą poniżej 90 za przeklejanie assetów i brak Hitlera na trexie, ale obstawiam 93. Gra już kupiona, poczeka sobie skrzętnie na patche i zakończenie przygody z Rudą. Przy tylu premierach i backlogu to pewnie zamiast gran turismo 7 kupię od razu gran turismo 8. Edytowane 22 lutego 20223 l przez Rtooj
Opublikowano 22 lutego 20223 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ktoś spodziewa się, że średnia będzie poniżej 90? Niech tylko ktoś spróbuje, to kasuje subskrypcję.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Czy ktos ma moze jakies informacje o srodowej wysylce w jakims ze sklepow, tak zeby w czwartek mozna bylo juz grac? Pytalem w paru miejscach to wiekszosc nastawia sie na wysylke w czwartek, jeden sklep moze w srode.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Generalnie mam wyjebane na oceny i recenzje wielkich "hitów"/gier AAA. Wyjątek robię tylko dla gier mało znanych/dziwnych gatunków. Recenzje ER przeczytam dopiero po przejściu ER Zaryzykuję stwierdzenie że większość recenzentów jest nierzetelna. Świetnym przykładem są 9 i 10 dla Dark Souls, który wg mnie na tak skrajnie wysokie oceny nie zasługiwał (techniczna kupa). Jeszcze tylko kilka dni Po za 1 trailerem nic więcej nie oglądałem. Jeszcze parę lat temu bym nie dał rady. Dzięki temu ER będzie w pełni "świeżym doświadczeniem"
Opublikowano 22 lutego 20223 l 4 minuty temu, Alastor84 napisał: (...) Świetnym przykładem są 9 i 10 dla Dark Souls, który wg mnie na tak skrajnie wysokie oceny nie zasługiwał (techniczna kupa). (...) Cóż, uważam, że jesteś nierzetelny.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Jakoś to przeżyję Dla sporej części "dziennikarzy" i graczy skala ocen zaczyna się jakoś od 6 W sumie moim skormnym zdaniem powinno się wywalić oceny z recenzji. Mam nadzieję że w trybie wydajnościowym na PS5 będzie w miarę stałe 60fps (podczas większej zadymy).
Opublikowano 22 lutego 20223 l Wiadomo, na forum PSXE - 1-7 to niegrywalne gówno, 8 może się podobać, 9 warto się zainteresować, 10 - dowolny ex który mi się podoba.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Ja tam leje na oceny. Za dużo źle ocenionych gier mi się podobało i za dużo "hitów" okazało się dla mnie słabych. A dzięki YouTubowi można było na własne oczy się przekonać jakimi leszczami jest wielu takich recenzentów.
Opublikowano 22 lutego 20223 l 2 minuty temu, C1REX napisał: Ja tam leje na oceny. Za dużo źle ocenionych gier mi się podobało i za dużo "hitów" okazało się dla mnie słabych. This
Opublikowano 22 lutego 20223 l 54 minuty temu, messer88 napisał: Rzetelna recka będzie też pewnie na Fextralife a to głównie soulsowy kanał. a skąd. fextra to generalnie RPG a nie tylko soulsy...