Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Żeby tylko GOTY. To będzie Game of de fakin century xD
Nj4sW.gif

Pierwszy post na nowej stronie, wiadomix

Edytowane przez cotek

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 581,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

Od Gamespotu i Game Informera spodziewam się 10, sądząc po reakcjach ich recenzentów.

Opublikowano

Coś w necie piszą że długość to 3x DS. XDDDDD

Spoiler

Ja pierdole oby to była prawda 

Opublikowano

A kto czeka na recenzje nrgeeka łapka w górę

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Jedni 3xDS, drudzy 2xDS + DLC. Na pewno będzie spore :x 

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Ukryj zawartość

Właśnie 2 strony temu wkleiłem post jednego recenzenta, który mówi że to minimum 2 Dark Soulsy z DLC. 

A że widziałem już całą mapkę i ogólną liczbę bossów to chyba nie ma w tym zbyt wiele przesady. Do tego wiemy, że są w grze ogromne podziemia, które mają swoją własną mapę. :fsg:

Opublikowano

ACG, Easy Allies i SkillUp, taka święta trójca dobrych recenzentów. Ciekawe, czy zdążą się na jutro wyrobić, by sobie obejrzeć do kawusi po obiedzie.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

ACG, Easy Allies i SkillUp, taka święta trójca dobrych recenzentów. Ciekawe, czy zdążą się na jutro wyrobić, by sobie obejrzeć do kawusi po obiedzie.

Jeden powinien dać radę. Przynajmniej w tym tygodniu ;)

Opublikowano

No i fajno. Easy Allies się nie spieszą, więc na nich nie liczę.

A tak w ogóle to choroba pięknie mnie dojechała, akurat wpadło zwolnienie do 25. Gdyby nie to, że czuję się jak gówno to bym się ucieszył ;) Liczę, że w czwarteczek adrenalina zrobi swoje i utrzyma mnie na nogach o tej 11.

Opublikowano

Niektórzy pewnie dadzą poniżej 90 za przeklejanie assetów i brak Hitlera na trexie, ale obstawiam 93. Gra już kupiona, poczeka sobie skrzętnie na patche i zakończenie przygody z Rudą.

Przy tylu premierach i backlogu to pewnie zamiast gran turismo 7 kupię od razu gran turismo 8.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ktoś spodziewa się, że średnia będzie poniżej 90? :reggie: 

Niech tylko ktoś spróbuje, to kasuje subskrypcję. :we_need_to_go_deeper:

Opublikowano

Czy ktos ma moze jakies informacje o srodowej wysylce w jakims ze sklepow, tak zeby w czwartek mozna bylo juz grac? Pytalem w paru miejscach to wiekszosc nastawia sie na wysylke w czwartek, jeden sklep moze w srode. :potter:

Opublikowano

Generalnie mam wyjebane na oceny i recenzje wielkich "hitów"/gier AAA. Wyjątek robię tylko dla gier mało znanych/dziwnych gatunków. Recenzje ER przeczytam dopiero po przejściu ER :) Zaryzykuję stwierdzenie że większość recenzentów jest nierzetelna. Świetnym przykładem są 9 i 10 dla Dark Souls, który wg mnie na tak skrajnie wysokie oceny nie zasługiwał (techniczna kupa). Jeszcze tylko kilka dni :) Po za 1 trailerem nic więcej nie oglądałem. Jeszcze parę lat temu bym nie dał rady. Dzięki temu ER będzie w pełni "świeżym doświadczeniem" :)

Opublikowano
4 minuty temu, Alastor84 napisał:

(...) Świetnym przykładem są 9 i 10 dla Dark Souls, który wg mnie na tak skrajnie wysokie oceny nie zasługiwał (techniczna kupa). (...)

Cóż, uważam, że jesteś nierzetelny.

Opublikowano

Jakoś to przeżyję :) Dla sporej części "dziennikarzy" i graczy skala ocen zaczyna się jakoś od 6 :) W sumie moim skormnym zdaniem powinno się wywalić oceny z recenzji. 

Mam nadzieję że w trybie wydajnościowym na PS5 będzie w miarę stałe 60fps (podczas większej zadymy). 

Opublikowano

Ja tam leje na oceny. Za dużo źle ocenionych gier mi się podobało i za dużo "hitów" okazało się dla mnie słabych. 

A dzięki YouTubowi można było na własne oczy się przekonać jakimi leszczami jest wielu takich recenzentów. 

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Ja tam leje na oceny. Za dużo źle ocenionych gier mi się podobało i za dużo "hitów" okazało się dla mnie słabych. 

This

Opublikowano

Jak się w recenzjach patrzy tylko na oceny to tak sie kończy.

Opublikowano
54 minuty temu, messer88 napisał:

Rzetelna recka będzie też pewnie na Fextralife a to głównie soulsowy kanał. 

a skąd. fextra to generalnie RPG a nie tylko soulsy...