Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Martwi mnie cos, o czym skillup wspominał az dwa razy - po przeszukiwaniu mapy i robieniu opcjonalnych dunegonow był tak napakowany, ze bossow miał na strzała potem :/

Też mnie to zaskoczyło, ale nikt inny o tym nie mówił. Może znalazł jakąś OP broń, która będzie potem znerfiona? Jakoś nikt inny nie narzekał, że gra zrobiła się za łatwa. Generalnie gry FROM robią się coraz trudniejsze. 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 529,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
2 minuty temu, Andżej napisał:

kiedy to wychodzi w koncu ? jutro czy pojutrze ?

Jutro można grać na Xboxach po zmianie regionu na Nową Zelandię, na PC są jakieś konkretne godziny zgodnie z mapką, cała reszta czeka do północy.

FMIMbkdWUAQjkCH?format=jpg&name=4096x4096

Opublikowano

A nie ma być tam przypadkiem jakiegoś one day patcha? Z tymi klatkami i wydajnością i porównywaniami to lepiej się wstrzymac do premiery. 

Opublikowano

ma byc i dlatego bandai poprosilo digitalfoundry o nie robienie porownan teraz xd

Opublikowano

30 klateczek na sekundę ? biorę z przyjemnością .
Okolice 10 przecierpiałem w ds1 na ps3 a tu sraczka o jakieś frejm pejsing xD 

image.png.0bccbfd66e57affb77447fa5674975ad.png

Opublikowano

Wh-s48rdKXH-p3LxmjoVGfTKeZxYsl_FFhxrLr1mOH0.jpg?auto=webp&s=b03614dd4f4f8cb9f8b4f5f68705ee9cd9c7404d

Obowiązkowa grafika propagandowa

Opublikowano

Chyba wypadłeś z obiegu z forumkowym lore ostatnimi czasy. W skrócie każda większa gra ma taką graficzkę i przyjęło się mówić, że jest to grafika do "propagandy gry X", taki trochę przeżarty już żarcik.

Opublikowano

Czyli gry From Software i Atlusa jako jedyne po dzien dzisiejszy ktore mozna kupowac w ciemno \o/ 

Opublikowano

Szczerze to aż takiego mocarza się nie spodziewałem. 

Bardzo dużo porównań do BoTW, wolność w odkrywaniu. No i designersko dalej to jest kosmos 

Opublikowano

pewnie martin sie z graczykow smieje, ze naskrobal sobie swiat na kolanie w tramwaju i gra na jego podstawie bedzie mesjaszem na lata.

Opublikowano
2 minuty temu, Andżej napisał:

pewnie martin sie z graczykow smieje, ze naskrobal sobie swiat na kolanie w tramwaju i gra na jego podstawie bedzie mesjaszem na lata.

W wielu recenzjach powiela sie że fabularnie to tylko i aż typowe from software. Także rzeczywiscie martin to chyba tylko taki marketingowy bełkot. Zresztą jako wielki fan jego książek to z całym szacunkiem ale czego oczekiwać od dziada który jednego tytułu nie potrafi do końca wypierdzieć od paru ładnych lat. 

Opublikowano

Chłopaki widzę coś tam łatają przed premierą. Preload był w wersji 2.0.1.0. Po patchu 1,86GB, 2.0.2.0. Może jutro coś jeszcze wydadzą. 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Oglądałem Trailer, żona zobaczyła i mi zamówiła gierkę :wub: Będzie grane.

Istnieją takie istoty? Bo śmierdzi fejkiem :problem:

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Ja juz tutaj slyszalem wiecej razy jak Bloodborne niedomaga technicznie niz jest mesjaszem. Takze tego. "Bo w nic juz nie wierze".

Sugeruje samemu sprawdzić i mniej czytać więcej grać.

Opublikowano
2 minuty temu, ginn napisał:

Istnieją takie istoty? Bo śmierdzi fejkiem :problem:

Nie, kobiety są tylko wredne, chcą pieniędzy, zdradzają, śmierdzą, nie pracują, są głupie i bez wartości.

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Oglądałem Trailer, żona zobaczyła i mi zamówiła gierkę :wub: Będzie grane.

Lol, moja po obejrzeniu jednym okiem rzuciła od niechcenia że przecież to TYLKO kolejna gra z cyklu gier przy których lecą siarczyste epitety z sypialni:diablo:

Opublikowano
1 godzinę temu, blantman napisał:

Czytam że zależy czy ktoś ma tv z vrr. W performance mode z vrr Xbox wydaje się płynniejszy od ps5 ale już bez vrr nie xD. Jak dobrze mieć tą opcję na konsoli. Najbardziej wkurwiła mnie wersja pc. Brak wsparcia dla ultrawide , dlss i do tego podobno mocne kłopoty optymalizacyjne. Mój wybór padł na Xboxa pudełko na premierę i steam z dlc w wersji goty kiedyś. 

Przecież na 3070 ta gra i tak chodzilaby Ci lepiej niż na konsoli... UW bedzie dostępne w 10 minut po premierze przez moderow.

Opublikowano

A wziąłem preordera w końcu w media expert, ale kurła, 97 na meta to piechotą nie chodzi, tego się człowiek nie spodziewał. Jedyny plus jest taki, że ja nic o tej grze kompletnie nie wiem, mało co śledziłem temat, tylko zerkałem od czasu do czasu i ino tylko jednego trailera obejrzałem. 

Opublikowano

Szczerze mowiac to nie ufam do konca tym opiniom i recenzjom widzac kolejna odslone soulsow w open world (ktory raczej nie jest synonimem zalety w 2022). Ten youtuber wyzej mowi ze najlepszy combat system jaki From stworzylo, podczas gdy ja widze tutaj praktycznie to samo co w DS ktore nawet nie ma podjazdu do Sekiro. No zobaczymy w piatek, mimo takich ocen nie udziela mi sie az taki hype na mesjasza.

Opublikowano

Jeżeli taką opinię wygłasza koleś, który całe życie gra w Soulsy, to chyba coś w tym jest?