Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Ostatnio się zalogowałem trochę pograć w coopie na wysokim lvl to Malenia i Elden to były dramaty, raz na 10 prób się udało ubić xD. 

Jako pomagier :).

Z bossów w coopie to tylko Elden Beast i wtedy łatwo poszło we dwóch. Nie pamiętam który to był lvl ale po 140h gry. Elden Ring ma też wkurzających opcjonalnych bossów jak niektóre wersje Deathbird czy Bell Hunter z Dragonbarrow.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 528,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

Ja pamiętam dawno temu O&S jak byłem każulem i się wyprztykałem z humanity, to się nauczyłem grać. Od tamtej pory muszę wszystko po bożemu samemu i bez cheesu zabijać. 

A w temacie to dlc już zakupione, i czekamy. Liczę że będzie jak to tradycyjnie mają w dlc podkręcony boss względem podstawki. Tylko trzeba będzie sobie przypomnieć jak się gra bo nie pamiętam nawet jak się konia wolało xD 

Opublikowano

Kurde powoli cisnienie na DLC rosnie mam nadzieje ze Stellar Blade dowiezie I bede mial na co patrzec :macek:do tego konca czerwca. 

Opublikowano
1 godzinę temu, wet_willy napisał:

Tak gry FS przechodzili @Masorz @Rozi 

Ładna projekcja, chłop mi pomógł przy Ludwigu na NG++ i tyle, co ty w ogóle pierdolisz :wujaszek:

Opublikowano

W eldenie nie trzeba nikogo wzywać, bo summony są wystarczająco przegiete.

Opublikowano
17 minut temu, Shen napisał:

W eldenie nie trzeba nikogo wzywać, bo summony są wystarczająco przegiete.

W Eldenie właśnie te summony offline są przegięte, a coop jest ok, w sensie wiadomo zależy na kogo trafisz, chodzi mi bardziej o skalowanie HP, gdzie walczy się 15 minut z bossem, zamiast 5. 

Opublikowano

Coop, summony no ładnie się tam bawicie a potem soulsy łatwe gry co Ci soulsiarze pierdolo. 

Opublikowano

Na reddicie czytałem, że na ostatnim TGSie było grubo, bo podobno Miyazaki rozdawał autografy, aż w pewnym momencie namelał jednemu fanowi na twarz i krzyknął, by wypyerdalał z Japonii. Jak się go spytali czemu to zrobił to odpowiedział jedynie, że yebać lamusów, a summony to nie jego pomysł po czym rzucił mazakiem i wybiegł z eventu cały czerwony :obama:  

Opublikowano
5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał:

Ostatnio skonczylem DS2 na Decku to były heheszki, jakie to łatwe.

Mówisz tak ponieważ grałeś wcześniej w jakiegoś souls-like'a albo też w inną grę od From Software. Jeżeli wcześniej miałeś już ogranego DS2, to w ogóle nie rozumiem, jak można napisać, że ta gra jest łatwa. Akurat w DS2 nie grałem, ale przejście DS1 bez jakiejkolwiek wiedzy na temat gry, to był hardkor i nie powiesz mi, że jest inaczej. 

Te gry są ciężkie, nie ma co zakrzywiać rzeczywistości. Osoby, które mówią inaczej są po prostu weteranami. Gdybym miał obecnie przejść DS1 - z moim doświadczeniem i wiedzą co robić, też pewnie poszłoby znacznie łatwiej. 

Opublikowano

To był dla mnie najtrudniejszy boss w serii, płakać mi się chciało :wujaszek: Malenia po nim to był spacer:niki:

Opublikowano

Fajnie, że w DLC wprowadzają osobny progress lvlowania postaci. Przy tak potężnej podstawce spoko opcja, bo będzie można wskoczyć w każdym momencie byle po pokonaniu Mohga.

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

bo nie działają summony xD? 

Nie był to jedyny boss bez summonow:wujaszek:

Opublikowano

Zwlaszcza łza naśladowcy jest przegięta jeśli samemu ma się dobry build, wiele bossów wtedy można zniszczyć w 20 sekund.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No zobaczymy czy to będzie dlc w stylu TOTK. Tyle dobrze że nawet jeśli to FROM z tego nowej gry nie robi za full price. 

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

No zobaczymy czy to będzie dlc w stylu TOTK. Tyle dobrze że nawet jeśli to FROM z tego nowej gry nie robi za full price. 

Wolałbym szczerze mówiąc osobną gierkę ;p 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No wiadomo, ale to raczej nie prędko.
Dlc to dlc kilku, z 10 bossów 20h max i elo.
Tydzień grania a później czekaj 3 lata na następne soulsy.

Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać

Opublikowano

Wie ktoś może, gdzie jeszcze mogę złapać kolekcjonerkę Erdtree za rozsądna cenę, a może ktos chce odsprzedać :szekle:

Opublikowano
29 minut temu, Szermac napisał:

Robią już od dwóch lat kolejny tytuł na PS5

Źródło :D?