Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

comment_r6sKA3zEcc0ReUaQ9u8x6rY30U3zwvNT

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W końcu gry od Sony u Lorda Gabena? W normalnej jakości? :banderas:

Opublikowano
Opublikowano
W dniu 19.05.2020 o 11:57, MaZZeo napisał:

https://www.pcworld.com/article/3532811/microsoft-xbox-series-xs-directstorage-velocity-architecture-windows.html

a na PS5 ile c000rwa? 5,5GB? 

This means series X can virtually do 9.6 GB/s - 14.4 GB/s of data streaming due to it's efficient GPU rendering techniques

makao i po makale, plejstejszonie pięć śmieciu pierdolony

niezła orka niebieskiego szamba i hendrixowej autostrady :dynia:   został jeszcze chip audio, grucha pisał że doda ukrytej mocy konsoli :kaz:

Opublikowano

Zamknięcie CW sprawi że fanboyowy syf już bez żadnych przeszkód rozleje się po innych działach i statusach. 

Opublikowano

Gdybym był klapem chciałbym zamknięcia CW. Zapowiada się kilka ładnych lat orania niebieskich plebejuszy. Kto to psychicznie wytrzyma?:yao:

Opublikowano

Właśnie Panowie zieloni, orać orać, pół roku ostrego używanka, trzeba dobrze ten czas wykorzystać, bo potem znów z sześć lat czekania z łzami w oczętach na kolejną generację z której to MS tym razem na pewno, ale to już na pewno wyciągnie wnioski.

Opublikowano

Już widzę te graficzne sztosy od unead laba,compulsion,inxile,mojang i double fine.

Opublikowano

Ale mi michałek zasalutował na myśl o RPGach AAA od Obsidian i inXile :usmiech:

RÓŻNORODNOŚĆ w obozie zielonych. Wszystkie gatunki pokryte :banderas:

Już się nie mogę doczekać w czerwcu pokazu kolejnych sony template, ktore premierę będa mialy za 5 lat.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wystarczy mi generacja z MSem jak za czasów X360 i PS5 może nie istnieć. W (pipi)u będę miał sprzedaż i plan wydawniczy niebieskich składający się zapewne z kolejnych TPP w otwartym świecie na raz. :banderas:

Znaczy padajace jak muchy komsole, growo świetne pierwsze pół generacji i zaoranie tego Kinektem i awatakoludkami? :dafuq:

Opublikowano
24 minuty temu, Ma_niek napisał:

Już widzę te graficzne sztosy od unead laba,compulsion,inxile,mojang i double fine.

To faktyczny fakt. Powyższe studia nigdy w grafikę nie umiały i dalej umieć nie będą. Mi osobiście na początek wystarczy rozpyerdol mózgu w postaci nowego Halo oraz (oby to nie było Szwendable) nowej gry od Playground Games:banderas:

Opublikowano
8 minut temu, mugen napisał:

Znaczy padajace jak muchy komsole, growo świetne pierwsze pół generacji i zaoranie tego Kinektem i awatakoludkami? :dafuq:

TRZY lata gwarancji po tip top serwisie. Jak tam Ylodzik w fatach?

Opublikowano

Przecież praktycznie nic nie pokazano z next genów xd

Jaranko systemem chłodzenia?

Opublikowano
12 godzin temu, Hubert249 napisał:

10 000 000 kurtyzano :xboss:

Ledwo 50 mln sprzedanych konsol przez całą generację flądro :shieeet:

Opublikowano

tempest engine was zajebie, usłyszysz każdą łzę klapa która spada na ziemie  :kaz:

Opublikowano
2 godziny temu, bluber napisał:

691795381662777375.png?v=1691795381662777375.png?v=1691795381662777375.png?v=1

Nie dość że grafika w laptopach zawsze jest przycieta i brak jej mocy, to Jeszce zaraz premiera amperow 3080 40% mocniejszych niż RTXy. Kolejna generacja w 30 fpsach na konsolkach.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.