Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 21.07.2020 o 20:30, Czezare napisał:

Klapy mogą sobie szczekać ile chcą. Jeszcze tylko 2 dni i...

PGMrLVB.gif

XD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
7 minut temu, C1REX napisał:

Jako jedynemu na tym forum ta prezentacja zaimponowała. Tzn. nie jakimś paskudnym Halo, ale tym ,że każda gra będzie dostępna na premierę za freeko z gamepass.

"Szkoda że góvno, ale za to za darmo!"

Edytowane przez Observer

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Jeśli xbox będzię miało większość gier za free, to może tym sporo zdziałać. 

Ja np. chcę zagrać w Dragon Quest 11 ultimate za free.

No spoko, ale nie od tego są pokazy next genów.

Opublikowano
Teraz, Observer napisał:

"Szkoda że (pipi), ale za to za darmo!"

Przecież nie każda gra bedzie hujowa. xbox bedzie miał wszystko to, co ps5 minus kilka exclusivów, ale sporo/większośc za free.

Teraz, aph napisał:

No spoko, ale nie od tego są pokazy next genów.

Mi zaimponowało, że to pierwsza konsola w historii z premierowymi grami za free.

Opublikowano
2 minuty temu, Observer napisał:

"Szkoda że góvno, ale za to za darmo!"

To powinno być hasłem gamepassa

Opublikowano

No cóż, każdemu według potrzeb czy jakoś tak.

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Przecież nie każda gra bedzie hujowa. xbox bedzie miał wszystko to, co ps5 minus kilka exclusivów

No, ale ratchet i horizon w 2022!

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

No, ale ratchet i horizon w 2022!

Jeśli gamepass bedzie taki mega, jak go malują, to za cenę kilku 3rd party gier dokupię sobie xa. Ps5 do exclusiwów i X do całej reszty za free.

Opublikowano

Lepiej żeby zrezygnowali z tego Golda i dali multi za free bo absolutnie nic nie przyciągnie niezdecydowanych do tej konsoli, sam Game Pass nie wystarczy.

Opublikowano
Teraz, Ins napisał:

Lepiej żeby zrezygnowali z tego Golda i dali multi za free bo absolutnie nic nie przyciągnie niezdecydowanych do tej konsoli, sam Game Pass nie wystarczy.

Gemapass ultimate zawiera golda.

Opublikowano

Ale jak ktoś gra tylko w fortnajcika to musi i tak płacić za golda żeby grać w fortnajcika na xboxie, u sony gry f2p są f2p i nie trzeba płacić za plusa żeby grać w nie po sieci

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

ale niech klapy przestaną się poklepywać po plecach, bo Sony Playstation Router też nie pokazał nic next genowego

A Horizon 2 który zjada krasnale juz 5 sekund po odpaleniu?

Opublikowano
45 minut temu, MaZZeo napisał:

4K/60FPS w tym momencie mnie pier/doli bo jedyne co zobacz w 4k to słabe tekstury i kartonowy design

Mnie to (pipi)i, po ludzku, bo będę grał tylko w multi. Które wyglądać będzie jeszcze gorzej.

Ma być 60klatek i maksymalna ostrosc.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ludzie z Xboxa są zadziwiająco pewni siebie i nacaskają, że najmocniejszą stroną Xa będzie opłacalność.

Myślę, że xbox połączy gamepass i gold w jedno i zrobi wszystko, by X cenowo był najlepszym dealem na rynku. 

Xbox one X ostatnio się mega dobrze sprzedawał właśnie ze względu na ponad 100 darmowych gier w gamepass.

Opublikowano

Daddy z czarkiem się powiesić poszli czy jak? 

Opublikowano

rL3KSnJ.jpg

Before 23 July :
Strongest console in the world, 12 TF of sustained power, Best lineup ever
After 23 July:

I mean, gamepass is nice

0671014c1b7e499c41c82832302a61a2.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano
6 minut temu, MaZZeo napisał:

ale niech klapy przestaną się poklepywać po plecach, bo Sony Playstation Router też nie pokazał nic next genowego

No ale w pokazach gierek to jest 2-1(nie liczymy gadki dla devow) i czekamy na odpowiedź Sony. Wynik na tablicy "niespodziewanie" 2-1 dla ps5

Opublikowano

nie no, xbox jak zwykle zachwycą robieniem coraz bardziej żenująch konf przebijając samych siebie. 

mozna sie rozejsc

Opublikowano

Fajny ten 2020. Dwie duze marki zarzniete w przeciagu miesiaca. A mam dopiero polowe roku xD.

Opublikowano

No nadchodząca generacja zapowiada się jakby miała upływać pod znakiem srania graczom do ryja i wyciągania łap po kasę, bo póki co, zapowiedzi to jest jakaś miernota, zarówno PS5 jak i Iksbon.

Opublikowano
7 minut temu, MaZZeo napisał:

Ale po co wspominać o PS5, skoro można o PS4.

tbzd66o2q.gif

anigif_sub-buzz-1338-1529539448-5.gif

:banderas:

Opublikowano

No to jednak troche zabawne że mamy prezentacje nowej konsoli i żadna gra na nową generacje nie wygląda lepiej niż to co sobie mogę odpalić w tej chwili na aktualnej. W sensie na PS4. 

Bo na xdboxie to wiadomo co.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

i oni za te niedorobione gierki zaczynają wołać po 70 dolarów na premierę? i dobrze - golić graczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.