Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 406,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

PS4 nie dość, że zaorało Xbox One to jeszcze "next-gena" przebija xd

Opublikowano
11 minut temu, Shago napisał:

Po Crackdownie nikt niczego nie oczekiwał :kaz:

Ja oczekiwałem. Grałem w gamepasie na PC i mi jako  jednemu na świecie gra się bardzo podobała. Zdecydowanie lepsza od dwójki.

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po prostu chłopaki robią sobie pod górkę, a XSX dopiero w 2022 rozwinie skrzydła. Ma razie zdam się na mojego PC.

No ja to samo. Na razie nie widzę sensu Xa, skoro PC ma to samo, tylko więcej i lepiej.

Opublikowano

Jeszcze trochę i przez Xboxa trzeba będzie zamknąć CW bo w sumie nie ma o czym mowic.

Opublikowano
5 minut temu, Nemesis napisał:

Jeszcze trochę i przez Xboxa trzeba będzie zamknąć CW bo w sumie nie ma o czym mowic.

Można przerobić na Xbox vs Stadia

Opublikowano
4 godziny temu, Nemesis napisał:

Lepiej w mocna blache zainwestowac, game pass jest no i exy.

Opublikowano
6 godzin temu, XM. napisał:

No ogarnął sunseta, cuphead i ori, a grubas ? XDDDD

To grubas podpisywał sunseta, cupheada i Ori jako szef Microsoft games studios,

Tak tylko informuje.

Opublikowano

Kur/wa MS od(pipi)ał na maksa, jestem totalnie zawiedziony. W Halo grałem tylko w 5 i było ok ale to co pokazali wczoraj to potężne XD. Do tego ciekawe Everwild które wyjdzie chu/j wie kiedy i oczywiście trailer bez gameplay. Psychonauts 2 wyje/bane na przyszły rok. Grounded to klon Sea od Thieves to nikogo. Nowe rpg Obsidiany pewnie 2023. Jakieś gów/no platformówki co zdechną jak ReCore. The Medium - walking sim horror nikogo. Battletoads nie było, pewnie zaorane już. Co jeszcze pokazali? Bo nawet już nie pamiętam. A tak, jakieś gierki w gamepass bo to jedyne po co się trzyma tą xkur/we. ;/

Tyle gadania o MOCY a tu ciche pierdnięcia, pfff. Na tą chwilę żaden next gen mnie nie przekonuje a miałem brać SeX by ograć cyberpunk jak król, no nic, kupi się na promocji w przyszłym roku.

Sony by dziś tweetneło 10 sekundowy teaser GoW2 z symbolem Lokiego z 'boi' w tle i zrobili by większą furorę niż cała ta wczorajsza konfa MS.

Opublikowano

Wcoraj miałem niezłą bekę najpierw tetris na konfie potem memy z halo itp. Było zabawnie. Dzisiaj jednak trochę mi smutno.

Opublikowano

Spencer ty (pipi)o (pipi)ana przestań mi konsole prześladować. Powiem tak, w ostatnich tygodniach/miesiącach mój hype na kupno konsoli po paru latach przerwy od zakupów i powrót na łono Xboxa rósł niemiłosiernie, kiedy MS praktycznie tydzień w tydzień zrzucił jakąś bombę na temat nowej konsoli i usług oferując przy tym miły gest w stronę klienta. Pierwszy pokaz gierek był OK, bez szału no bo czym tam się można było jarać, przecież nie Assassinem czy jakimiś wyścigami szutrowymi w 120 FPS. No ale dobra, był Scorn, było Medium, które mnie zaciekawiły. No nie ważne. Teraz oczekiwanie na 23 lipca, przecież MS miał rozjechać to (pipi) co pokazało Sony? I co się stało? Było jeszcze gorzej. Halo wygląda jak (pipi) rozmazane, aczkolwiek nie spodziewałem się czegoś wybitnego bo ta gra ma hujowy design i tylko najwięksi fanboye Xboxa mogą docenić strzelanie do krasnali. Trzeba tylko im oddać, że nie wstydzili się tego pokazać. Forza? No fajne wyścigi będą wiadomo, dodatek do The Outer Worlds? A kogo to obchodzi. Gra o bieganiu w trawie? Do gamepassa dobre żeby sobie bombelek mógł pograć ale po co tracić na to czas. Destiny 2 (pipi) obesrane nigdy w to nie grałem  i grać nie będę. Psychynauts 2 wychodzi na obecną generację i po co tam niesmieszny JAck Black, wprasza się do kolejnej gry po THPS i tylko marnuje czas w(pipi)iając swoim głosem. Stakler 2 ? No fajne CGI, które kiedyś tam wyjdzie i nie jest exclusivem. Ori w 120 fps i 4 k, człowiek nie widzi więcej niz 30 :kaz: Do tego jakieś chińskie online i Fable, które będzie MMORPG.

Panie, jak mozna było to tak s(pipi)ić. Dobrze, że są stare konsole i trochę gierek do ogrania, które już wolę ograć na PS4 fat w 20 klatkach niż kupować next gena tylko dla wstecznej kompatybilności.

Nie tak miało być, nie tak.

Opublikowano
21 minut temu, Czoperrr napisał:

Ori w 120 fps i 4 k, człowiek nie widzi więcej niz 30 :kaz: 

Hmm, rozumiem że to literówka jedynie :) Tzn. mam taką nadzieję.

Opublikowano

zastanawiałem się nad tym nowym x pod multiplatformy i gejmpasa ale to co widziałem mnie skutecznie zniechęciło :)

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Szkoda jedynie Bloober Teamu z tej całej kupy, którą wylali na botów xD

Opublikowano

Yebać nowe gierki, wczorajszy pokaz mnie złamał. Idę sobie w backlog, obudźcie mnie jak zapowiedzą DMC6

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Yebać nowe gierki, wczorajszy pokaz mnie złamał. Idę sobie w backlog, obudźcie mnie jak zapowiedzą DMC6

Oby nigdy, niech śpi ta seria już.

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

Oby nigdy, niech śpi ta seria już.

Myślałem, że to tylko mnie tak już znużyła ta seria. Mam DMC5 i nie mogę się zmusić nawet do pierwszego ukończenia.

Opublikowano

Normalnie dałbym minusa, ale dzisiaj jest ciężki dzień i nawet nie chce mi się wojować, dlatego krótko: @XM., zm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.