Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

PS4 nie dość, że zaorało Xbox One to jeszcze "next-gena" przebija xd

Opublikowano
11 minut temu, Shago napisał:

Po Crackdownie nikt niczego nie oczekiwał :kaz:

Ja oczekiwałem. Grałem w gamepasie na PC i mi jako  jednemu na świecie gra się bardzo podobała. Zdecydowanie lepsza od dwójki.

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po prostu chłopaki robią sobie pod górkę, a XSX dopiero w 2022 rozwinie skrzydła. Ma razie zdam się na mojego PC.

No ja to samo. Na razie nie widzę sensu Xa, skoro PC ma to samo, tylko więcej i lepiej.

Opublikowano

Jeszcze trochę i przez Xboxa trzeba będzie zamknąć CW bo w sumie nie ma o czym mowic.

Opublikowano
5 minut temu, Nemesis napisał:

Jeszcze trochę i przez Xboxa trzeba będzie zamknąć CW bo w sumie nie ma o czym mowic.

Można przerobić na Xbox vs Stadia

Opublikowano
4 godziny temu, Nemesis napisał:

Lepiej w mocna blache zainwestowac, game pass jest no i exy.

Opublikowano
6 godzin temu, XM. napisał:

No ogarnął sunseta, cuphead i ori, a grubas ? XDDDD

To grubas podpisywał sunseta, cupheada i Ori jako szef Microsoft games studios,

Tak tylko informuje.

Opublikowano

Kur/wa MS od(pipi)ał na maksa, jestem totalnie zawiedziony. W Halo grałem tylko w 5 i było ok ale to co pokazali wczoraj to potężne XD. Do tego ciekawe Everwild które wyjdzie chu/j wie kiedy i oczywiście trailer bez gameplay. Psychonauts 2 wyje/bane na przyszły rok. Grounded to klon Sea od Thieves to nikogo. Nowe rpg Obsidiany pewnie 2023. Jakieś gów/no platformówki co zdechną jak ReCore. The Medium - walking sim horror nikogo. Battletoads nie było, pewnie zaorane już. Co jeszcze pokazali? Bo nawet już nie pamiętam. A tak, jakieś gierki w gamepass bo to jedyne po co się trzyma tą xkur/we. ;/

Tyle gadania o MOCY a tu ciche pierdnięcia, pfff. Na tą chwilę żaden next gen mnie nie przekonuje a miałem brać SeX by ograć cyberpunk jak król, no nic, kupi się na promocji w przyszłym roku.

Sony by dziś tweetneło 10 sekundowy teaser GoW2 z symbolem Lokiego z 'boi' w tle i zrobili by większą furorę niż cała ta wczorajsza konfa MS.

Opublikowano

Wcoraj miałem niezłą bekę najpierw tetris na konfie potem memy z halo itp. Było zabawnie. Dzisiaj jednak trochę mi smutno.

Opublikowano

Spencer ty (pipi)o (pipi)ana przestań mi konsole prześladować. Powiem tak, w ostatnich tygodniach/miesiącach mój hype na kupno konsoli po paru latach przerwy od zakupów i powrót na łono Xboxa rósł niemiłosiernie, kiedy MS praktycznie tydzień w tydzień zrzucił jakąś bombę na temat nowej konsoli i usług oferując przy tym miły gest w stronę klienta. Pierwszy pokaz gierek był OK, bez szału no bo czym tam się można było jarać, przecież nie Assassinem czy jakimiś wyścigami szutrowymi w 120 FPS. No ale dobra, był Scorn, było Medium, które mnie zaciekawiły. No nie ważne. Teraz oczekiwanie na 23 lipca, przecież MS miał rozjechać to (pipi) co pokazało Sony? I co się stało? Było jeszcze gorzej. Halo wygląda jak (pipi) rozmazane, aczkolwiek nie spodziewałem się czegoś wybitnego bo ta gra ma hujowy design i tylko najwięksi fanboye Xboxa mogą docenić strzelanie do krasnali. Trzeba tylko im oddać, że nie wstydzili się tego pokazać. Forza? No fajne wyścigi będą wiadomo, dodatek do The Outer Worlds? A kogo to obchodzi. Gra o bieganiu w trawie? Do gamepassa dobre żeby sobie bombelek mógł pograć ale po co tracić na to czas. Destiny 2 (pipi) obesrane nigdy w to nie grałem  i grać nie będę. Psychynauts 2 wychodzi na obecną generację i po co tam niesmieszny JAck Black, wprasza się do kolejnej gry po THPS i tylko marnuje czas w(pipi)iając swoim głosem. Stakler 2 ? No fajne CGI, które kiedyś tam wyjdzie i nie jest exclusivem. Ori w 120 fps i 4 k, człowiek nie widzi więcej niz 30 :kaz: Do tego jakieś chińskie online i Fable, które będzie MMORPG.

Panie, jak mozna było to tak s(pipi)ić. Dobrze, że są stare konsole i trochę gierek do ogrania, które już wolę ograć na PS4 fat w 20 klatkach niż kupować next gena tylko dla wstecznej kompatybilności.

Nie tak miało być, nie tak.

Opublikowano
21 minut temu, Czoperrr napisał:

Ori w 120 fps i 4 k, człowiek nie widzi więcej niz 30 :kaz: 

Hmm, rozumiem że to literówka jedynie :) Tzn. mam taką nadzieję.

Opublikowano

zastanawiałem się nad tym nowym x pod multiplatformy i gejmpasa ale to co widziałem mnie skutecznie zniechęciło :)

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Szkoda jedynie Bloober Teamu z tej całej kupy, którą wylali na botów xD

Opublikowano

Yebać nowe gierki, wczorajszy pokaz mnie złamał. Idę sobie w backlog, obudźcie mnie jak zapowiedzą DMC6

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Yebać nowe gierki, wczorajszy pokaz mnie złamał. Idę sobie w backlog, obudźcie mnie jak zapowiedzą DMC6

Oby nigdy, niech śpi ta seria już.

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

Oby nigdy, niech śpi ta seria już.

Myślałem, że to tylko mnie tak już znużyła ta seria. Mam DMC5 i nie mogę się zmusić nawet do pierwszego ukończenia.

Opublikowano

Normalnie dałbym minusa, ale dzisiaj jest ciężki dzień i nawet nie chce mi się wojować, dlatego krótko: @XM., zm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.