Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, Hubert249 napisał:

Nie zabolały was gry, zabolała was ich cena.

Na pewno nie dam za crossgena 70 euro, to jest jasne.

7 minut temu, 20inchDT napisał:

Juz listerine liczy, ze ff tylko na playstation.

No i widzisz, teraz każdorazowo będzie takie gadanie. Będzie exem? A może crossgenem? Albo konsolowym exem na pół roku. 

Opublikowano

(pipi)ac gry ekskluzywne, niech owieczki pasa się na zielonej łące w zagrodzie Pana Spencera, starczy trawy dla każdej.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Moze sony im da sesion passa to sie troche uspokoja

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czaicie? Nie czerpać przyjemności z jakiejś gry tylko dlatego, że ukazała się na inną platformę? :obama: No ja bym tak nie mógł.

naczelne klapy tak mają, dzisiaj jakiś typ na ppe pisał po informacji sony że wyparło się DS na PC bo to ''była pomyłka'' zrobił pre-order ale jak gra wróci na PC a anuluje zamówienie   [*]  

Opublikowano

Czyli chcecie powiedzieć, że takie Ori 2 mimo, że dzisiaj stało się multiplatformą jest nadal tak samo dobrą grą jak pół roku temu?

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał:

Czyli chcecie powiedzieć, że takie Ori 2 mimo, że dzisiaj stało się multiplatformą jest nadal tak samo dobrą grą jak pół roku temu?

Nawet lepszą: gra ma domyślnie wyłączony ten wstrętny HDR. :bad: Dawno nie widziałem tak chu,jowej implementacji jak w OatWotW.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Wierzymy w generację i całe (pei.rd)olo o sdd i mocy z Nasa a się okazuje że gierki jednak wychodzą na Jaguara xD Takie tam małe kłamstewko. Ładnie was tam opluli. Oby Zieloni jak najdłużej bawili się w konsole bo jak nie to krzyż na drogę dla fanów $ony. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Taka claun fiesta po tej konfie, że nawet w CW się pisać odechciewa:(

Opublikowano

Najdziwniejsza sytuacja ostatnich dni to, że $ony głośno krzyczało, jak odcina się od poprzedniej generacji, że nie będzie crossgenów i dosłownie za moment dwa najważniejsze tytuły to crossgeny. 

Sytuacja zaskakujaco absurdalna. Głowy w PR polecą chyba, bo $sony wyszło na kłamczuszka. 

Opublikowano

Już 3 moich kolegów się podjarało Xboxem po wczorajszej konfie Sony i czekają na premierę XSX :obama:

Nie mogą uwierzyć, że w Gamepassie mają pojawiać się gierki first party na premierę, kiedy pudełka na PS5 za 350zł. Nie mówię im o Xcloud bo tego już w ogóle nie ogarną.

Opublikowano

No ja już dziś bym pobiegł do sklepu z dwoma tysiaczkami po nowa konsole zielonych. Jeszcze będzie tak że oni pierwsi się odetną od starej generacji aniżeli Sony xD

Opublikowano

Myślałem ze aphromo będzie pierwszym klientem po destruction all stars za 350 zł :obama:

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Nie mogą uwierzyć, że w Gamepassie mają pojawiać się gierki first party na premierę, kiedy pudełka na PS5 za 350zł. Nie mówię im o Xcloud bo tego już w ogóle nie ogarną.

Masz rację to mógłby być dla nich zbyt duży szok

Opublikowano

Liście, mendrki i yeti pewnie pobiegną po te samochodziki.

Opublikowano

K#rwa, jakie to było wczoraj samozaoranie Sony :obama:
Gierki puszczane z PeCetów, przyłapanie na crossgenowym kłamstwie, jakieś Fortnajty i tylko Demon's Souls jakoś ten dramat osłodził.
I jeszcze ten paskudny pysk Ryana na koniec...

No kuźwa, gdybym już parę miesięcy nie podjął decyzji o zaczęciu nowej generacji pod skrzydłami Microsoftu, to po tej konfie byłoby mi zwyczajnie wstyd, a tak z dumą i pełną świadomością (a nie z podkulonym ogonem jak niektórzy tu od wczoraj) wybieram Zielone Pastwiska :cw:
Nawet to bociarskie community nie wydaje się takie złe...
Owszem, jest ten psychol Daddy, ale okazuje się, że nie jest on żadnym xboxowym exclusive'm, bo PlayStation ma swoją wersję w postaci Listunio, więc jeden ch... :kaz:

Opublikowano

.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nowe rozdanie? Wiedziałem, że przyjmą moje CV. :obama: 

Robicie nowy profil z @ASX? A jakąś Kingę/Marcelinę zatrudniacie? Może być Twoja koleżanka Monika (latina ass) ❤️

Opublikowano

Kurde, a asx mówił, że zlikwidują polski oddział dopiero jak wezmą kasę za preordery

Opublikowano
24 minuty temu, Wredny napisał:

, bo PlayStation ma swoją wersję w postaci Listunio, więc jeden ch... :kaz:

Wyróżnij się albo zgiń :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.