Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No yeti raczej pokaże się dopiero z xboxem pod pachą 

Opublikowano

Czeka aż jakaś gra będzie miała nieosiągalne dla Xboxa 99 na meta.

Opublikowano

99 na meta tylko dla Nintendo.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

głównie w obrębie mózgu

Nie da się bardziej uszkodzić

Opublikowano

Ale by było jakby Yeti naprawdę był w szpitalu ...

Opublikowano

Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama @YETI, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w internecie. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych znajomych, był autystykiem i bał się wychodzić ze swojego pokoju. Jedyne co miał to internet, forum i blip, a nawet to mu zabraliście.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy z last.fm popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w internecie się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo forumowe trolle, tak trzymać.

Opublikowano
23 minuty temu, Rozi napisał:

Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama @YETI, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. [...]

Jednego klapa mniej :banderas:

Opublikowano

yeti wybudza się ze snu zimowego tylko dzień przed eventami sony i jak tetris na ps4 ma średnią 89%

Opublikowano

Ale będzie grane w tetrisa connected 10 na xboxie :banderas:nie dla psa smiecia niebieskiego to

Opublikowano

Yakuza 37 na premiere sexa. Wersja na ps5? Nooo jakoś tam w 2021  :) sztandarowa seria plejstejszyn w najlepszej wersji na amerykańskiej konsoli? Tak, poproszę 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

u ku.ew sony też embargo padło  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

qbjZZ5z.jpg?1

Opublikowano

Nie wiem kto w Sony uznał że dobrym pomysłem będzie wysłanie konsoli do pierwszych testów do amerykańskich raperów, zamiast do profesjonalnych redakcji.

Chyba zapomnieli że pierwszymi nabywcami nowych konsol są zawsze hardcorowi gracze, a nie casualowi nastolatkowie. 

Tak czy inaczej dawno nie widziałem tak kiepsko prowadzonej kampanii marketingowej jak właśnie PS5, jakieś dziwne pomysły, pomylone plansze na konferencjach,bierność i nijakość. Dosłownie niebo a ziemia, porównując do startu PS4

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Co to za pasjonat rzetelny recenzent bo nie kojarzę? 

jerzy fjord

Opublikowano

Ja myślałem że raperzy z USA konsole pozyskują z napadów z bronią w ręku na ciężarówki :notbad: A tu się okazuje, że jak te lamusy dostają je do testów od Sony.

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Ja myślałem że raperzy z USA konsole pozyskują z napadów z bronią w ręku na ciężarówki :notbad: A tu się okazuje, że jak te lamusy dostają je do testów od Sony.

No po to żeby ich fani napadali na ciężarówki z bronią w ręku.

Opublikowano

czyli co, jedyna next genowa rzecz jaka będzie w tych konsolach to czasy ładowania, rozumiem

:yao:

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Co to za pasjonat rzetelny recenzent bo nie kojarzę? 

Travis Scott

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał:

czyli co, jedyna next genowa rzecz jaka będzie w tych konsolach to czasy ładowania, rozumiem

:yao:

Quick resume i raytracing jeszcze

Opublikowano

Potrzebowali nowej generacji żeby grac w stare gry z szybszym ładowaniem:philosoraptor:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.