Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Gry na jedno kopyto

ET4zA71X0AESou4.jpg

Akurat Xbox jeśli chodzi o studia first party oferuje najwięcej różnorodności, racery, fpsy, platformówki, cinematic experience, gry sieciowe, symulatory lotu i pirata, a jedyny gatunek który być może będzie nadreprezentowany to gry RPG bo teraz XGS ma chyba 5 studiów zajmujących się grami RPG.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dla klapa gra = open-world akcyjniak TPP z elementami RPG. Dzisiaj w internecie trafiłem nawet na ciekawy komentarz o Cyberpunku 2077 (i nie pierwszy tego rodzaju). Nie powiem który to serwis, ale generalnie polskie zagłębie niebieskiej fanbojki:

Cytat

A ja nie ogram wcale, bez widoku z trzeciej osoby ta gra to dla mnie 0/10 :)

O poniżej follow-up:

Cytat

No i dlatego ich gra będzie niszowa i będzie niewypałem, strzelili sobie w kolano.

no ku,rwa co za zwierzęta XDDD

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Jak ktoś lubi, to poezja. Żyć nie umierać. 

Dla mnie jednak amerykańskie rpg to bugi i nuda bez fajnej fabuły. 

Wiem, że ff16 średnio wygląda, ale gra mnie bardziej jara, niż cała bethesda. 

Poza tym lubię gry sony dla relaksu. Taka przerwa na film. Jednak jak chce wyzwania to też sony ma więcej. Nioh i Bloodborne tylko na pleja. Fabuła god of war, horizon, czy ghost of tsushima też nie ma na xa. 

Xbox ma w ch.uj gier i nic wyjątkowego w moim guście. 

Opublikowano

Gadać z klapami o grach, to jakby z żulem dyskutować o smaku piwa KUSTOSZ z biedronki, czy gdzie tam te zlewy kupują. 

Opublikowano

Czy mi się zdaje, czy jeszcze wczoraj Cirex yebał Sony na lewo i prawo?

180fa3f0ce02917b19eefe1344270134.gif

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

(pipi)ał tę Bethesdę, licza się ich marki, a Fallout pod skrzydłami MSu to szansa na AAA Fallouta New Vegas 2 od mistrzów RPG z Obsidianu.

Obsidian mistrzami RPG to może kiedyś byli, ale jeśli powiedzieć np o piłkarzu, że jest tak dobry jak ostatni jego mecz to kolorowo z Obsidian dzisiaj nie jest. Słabiuteńkim Outer Worlds się najzwyczajniej w świecie sfajansiarzyli:reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, Czezare napisał:

Obsidian mistrzami RPG to może kiedyś byli, ale jeśli powiedzieć np o piłkarzu, że jest tak dobry jak ostatni jego mecz to kolorowo z Obsidian dzisiaj nie jest. Słabiuteńkim Outer Worlds się najzwyczajniej w świecie sfajansiarzyli:reggie:

No ale mieli też zaje.biste PoE II ale co ty możesz o tym wiedzieć jak siedzisz na celeronie jeszcze 

Opublikowano

Tym samym Outer Worlds, które zebrało średnią z recenzji powyżej 80%, było robione przez zespół liczący mniej niż 100 osób i generalnie jest mniejszym projektem AA? To ja poproszę więcej takich gier.

Jest jeszcze Pillars of Eternity 1 i 2 + świetne dodatki, Tyranny i South Park. No jakoś nie widzę tutaj obniżki formy.

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

No ale mieli też zaje.biste PoE II ale co ty możesz o tym wiedzieć jak siedzisz na celeronie jeszcze 

Proszę nie dezinformować gawiedzi. Jestem dumnym posiadaczem Pentium 4.

Opublikowano

Czyli cirex nie lubi gier z xboxa, ale woli xboxa, bo gamepass. Jprdl, cebulaki beda grac w cos, co sie nie podoba tylko dlatego, bo taniej. Juz sie nie moge doczekac tematow xboxowych z tymi zwierzetami.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dla klapa gra = open-world akcyjniak TPP z elementami RPG

w sumie to może sony wie co robi z tą grą z ps3, klapy zobaczą tu cyk rycerzyk zza pleców, tu smoczek leci, zamek, zombie chodzą jak w days gone a potem będzie zonk. 

Opublikowano

Wyzywacie C1Pexa od 8 latków, a nie zczailiscie że gra na was jak na skrzypcach z tą nagłą zmianą obozu :):)

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

No ktoś musi tego plej śmiecia bronić. Więc C1rex się stara więcej empatiia panowie. Po ostatnich bombach z preorderami to największy trol klap liść kupi mi xboxa. Klapy przestancie mi xboxy wykupywać. 

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał:

Wyzywacie C1Pexa od 8 latków, a nie zczailiscie że gra na was jak na skrzypcach z tą nagłą zmianą obozu :):)

To, że ktoś jest męczącym trollem nie czyni z niego geniusza, nawet bym powiedział, że tym bardziej jest dzieckiem uwięzionym w ciele dorosłego.

Opublikowano
11 minut temu, benito82pl napisał:

No ktoś musi tego plej śmiecia bronić. Więc C1rex się stara więcej empatiia panowie. Po ostatnich bombach z preorderami to największy trol klap liść kupi mi xboxa. Klapy przestancie mi xboxy wykupywać. 

Tego smiecia będzie można jeszcze przez lata wziąc z półki. Na świętą będa dorzucac do barszczu. Nie bój żaby. 

Opublikowano

Mam zayebiście, ale to zayebiście ważne pytanie: czy te rapujące mahmuty z szerokimi skórzanymi gaciami wys.rali już z siebie jakieś c`mon siekiera rymy na temat Plejstejszyn 5 czy jeszcze trwa moratorium ze strony Słony?

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

No ale to nie dla klapa cotek więc się nie jaraj za bardzo

Będę :]

Opublikowano
3 godziny temu, C1REX napisał:

Jak ktoś lubi, to poezja. Żyć nie umierać. 

Dla mnie jednak amerykańskie rpg to bugi i nuda bez fajnej fabuły. 

Wiem, że ff16 średnio wygląda, ale gra mnie bardziej jara, niż cała bethesda. 

Poza tym lubię gry sony dla relaksu. Taka przerwa na film. Jednak jak chce wyzwania to też sony ma więcej. Nioh i Bloodborne tylko na pleja. Fabuła god of war, horizon, czy ghost of tsushima też nie ma na xa. 

Xbox ma w ch.uj gier i nic wyjątkowego w moim guście. 

God Of war dla fabuły??? Ciekawe...

Opublikowano

No akurat po ostatnim można już tak pisać, bo to zupełnie inna gra (i całe k#rwa szczęście:yeti:)

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, GoWik świetna historia relacji ojca z synem, mnie zastanawia co tam Horizon ZD robi xdd

GoW podobnie jak pierwsze TLOU, fabuła sama w sobie nic wielkiego, ale broni się relacjami jak wspomniałeś. Same założenie fabuły można porównać do Władcy Pierścienia z tego filmu:

Horizon ma (pipi)ową fabułę dotyczącą teraźniejszości, ale odkrywanie przeszłości jest już bardzo dobre. Teraz nie będą mieli tej amunicji w dwójce, więc ciekawi mnie, czy podołają.

Opublikowano

Samo wytłumaczenie co jak i dlaczego było bardzo ciekawe, ale Guerilla nie potrafią pisać ani postaci ani dialogów. Ta gra chociaż inspirowana na Wieśku, ME i wielu innych tuzach gatunku nie dorasta im jednak minimalnie do pięt. Większość scen i dialogów oglądałem niewzruszony, tu naprawdę coś nie zagrało.

Opublikowano

GoW i TLoU1 - słaba fabuła? Być może. A co polecacie na series X? Halo, Gears of War czy Forze? 

Opublikowano

Noo z Horizon nie jestem w stanie wymienić żadnej za(pipi)istej misji fabularnej, jakiegoś miksu opowieści epickości i gejmpleju

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.