Opublikowano 13 lipca 20204 l Będę grał w bieda edycje dopóki ta najbardziej dopasiona nie zejdzie do okolic 300 zł.
Opublikowano 13 lipca 20204 l Oj troche słabo z liczbami nawet w tej dopasionej edycji. Bardzo chciałbym w to zagrać ale zdecydowanie za drogo. No i czy to w ogóle wpadnie do GP na PC? Jeżeli tak to pewnie bieda edycja
Opublikowano 13 lipca 20204 l 11 minut temu, pawelgr5 napisał: No i czy to w ogóle wpadnie do GP na PC? You can pre-install the game today with Xbox Game Pass for PC
Opublikowano 13 lipca 20204 l Ja to czekam na to tylko aby zrobić sobie kilka kursów, pocykać foteczki i tyle. Niczego więcej nie wymagam od tej produkcji.
Opublikowano 13 lipca 20204 l W podstawowej wersji będzie 30 lotnisk. Moim zdaniem to odpowiednia liczba, żeby sobie wyrobić zdanie o tej produkcji. Edytowane 13 lipca 20204 l przez Hubert249
Opublikowano 13 lipca 20204 l 29 minut temu, Bigby napisał: Chyba zadna inna gierka o samolocikach nie potrzbuje VR tak jak ta
Opublikowano 13 lipca 20204 l True. W żadne Flight Simulatory nie grałem, ale dla samych widoczków jestem w stanie spróbować tę grę pojąć.
Opublikowano 14 lipca 20204 l Godzinę temu, Matriks_1111 napisał: Ja się pytam dlaczego na XO nie można tego pobrać w ramach GP? Bo gra na Xboxa nie ma daty premiery Godzinę temu, krupek napisał: A ta wersja podstawowa nie miała właśnie być w GP? Będzie, jak każda gra XGS przecież Edytowane 14 lipca 20204 l przez bluber
Opublikowano 14 lipca 20204 l Ciekawe czy walki mysliwcami będą jak w ace combat czy jednak bardziej symulacja? Obstawiam ze jak w ac bo na padzie.
Opublikowano 14 lipca 20204 l Ja liczę na ciekawe scenariusze, 11 września, 10 kwietnia czy inne. Edytowane 14 lipca 20204 l przez bocieque