Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Microsoft Flight Simulator

Featured Replies

Opublikowano

Szwajcaria chyba tez nie lubi się np z Google? Ja jakoś przezyje to ze kilka miejscówek będzie z dupy (nigdy ine byłem w Pekinie więc nawet nie zauważę ze coś jest nie tak) ale rozumiem że ktos chciałby sobie zwiedzic z pokładu samolotu cały glob. Jezeli ta gra jest tak duża jak mi się wydaje to i tak pewnie wszystkiego nie zobaczę. Myślicie że pozwolą w dodatku Top Gun wystrzelić rakiety chociażby na jakis polu treningowym?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 194,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Aż mi się ta pasta przypomniała  

• W MFS nawet okolice polskiego morza wyglądają pięknie.   

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Ja również jestem pod wrażeniem całości. Rozmach tej pozycji, to coś wprost niebywałego. Wizualnie robi ogromne wrażenie. Lata się wspaniale i jestem pewny, że z grą spędzę jeszcze dłuuuugie godziny.

Opublikowano

Pewnie masz na mysli Niemcy i brak Street View. To jest troche inna sprawa i nic nie zmienia bo dane przestrzenne dla Zachodniej Europy w calosci sa publiczne i mozesz cuda odwzorowac. 

Opublikowano

Jest strefa 51?

I jest oczywiście jakiś tryb dla debil I że dwa przyciski i se latam bez żadnych utrudniaczy? 

Opublikowano

Będzie tryb debil na konsolach napewno. Strefa 51 jest bardzo umowna ;P 

Opublikowano

Z włączonymi wszystki asystami to licze na to, że będzie niemalże Arcade jak chodzi o samo sterowanie samolotem. Pełna symulacja i obsługa wszystkiego na padzie to możeby być karkołomne doświadczenie. Dobrze, że to jest w GP :obama:

Opublikowano

Ale kursor padem obsługiwany [*]

Edytowane przez kislawa

Opublikowano

Jest możliwość wpisywania koordynat gps?

Opublikowano
19 minut temu, kislawa napisał:

W train sim world tak samo. Nie ma innej opcji raczej.

Opublikowano
  • Autor

wygląda to nieźle jak na najmniejszego nextgena

Opublikowano
20 minutes ago, kislawa said:

Tak, preload można już odpalić (tylko do menu) i pierwsze co rzuciło mi się w oczy to kursor myszy na ekranie xD

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

del.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Trochę widać doczytywanie ale bardziej rzucił mi się w oczy słaby framerate przy przelocie nad Nowym Jorkiem (mw. 1h49min filmiku). Z drugiej strony to podobno normalne dla tej gry.

Opublikowano

Masakrator graficzny, nowa jakość na konsolach  :banderas:

Opublikowano

Nie mogę się doczekać na żywo jak w to się będzie grało na 85", na filmikach z yt niestety widać dużą kompresje.

Opublikowano

2MWp7B2.png

wychodzi na to że że instalka to podstawowa wersja gry a ulepszenia danych regionów albo trzeba będzie odhaczyć albo ściągnąć, nie wiem czy będzie leżało na dysku konsoli czy leciało z chmury.

Opublikowano

Instalka zawiera gra offline + streaming daty (czyli wersja bieda albo wersja super grafiki). Dodatkowe regiony są do ściągnięcia jako free dlc (i tu masz super wypieszczone scenerie) i co jakiś czas dochodzą nowe aktualizacje mapy.

Opublikowano

Oby jak najszybciej wpadło ulepszenie centralnej/wschodniej Europy   :cebula:

szybsza maszyna + dobry podkład muzyczny i można odlecieć

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Narazie wyszły: Japan, Usa, UK, Ireland, France, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Nordics ale co chwile coś dodają.

Opublikowano

To trzeba dodatkowo pobierać ? Bo ja bym chciał tą lżejsza podstawę i resztę z potęgi niesamowitej chmury. Łącze 150mbit chyba powinno starczyć nie :/

Opublikowano
5 godzin temu, Bielik napisał:

To trzeba dodatkowo pobierać ? Bo ja bym chciał tą lżejsza podstawę i resztę z potęgi niesamowitej chmury. Łącze 150mbit chyba powinno starczyć nie :/

To jest jedyna prawilna wersja. 

Opublikowano

Lista pomału powstaje... tylko, czy realna?

SmartSelect_20210723-200255_Google.jpg

SmartSelect_20210723-200546_Google.jpg