Opublikowano 21 sierpnia 20204 l W dniu 19.08.2020 o 13:12, oFi napisał: troche beka ze gra sie sciaga w kliencie gry i stimowcy sobie juz zwrotu nie zrobią xd Cytat "The time it takes your machine to download the additional content will not be counted against the Steam Refund Policy," VP of Marketing Doug Lombardi said in an email reply to PC Gamer. Za: https://www.gamespot.com/amp-articles/microsoft-flight-simulator-steam-refunds-wont-coun/1100-6481194/ Więc już przestańcie płakać o zwroty na steam.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Sprawdźcie sobie DCS F-16 czy 18 płatne, ale oblatac można za Free. Tutorial już jest wyzwaniem. W War Thunder wrócić Z uszkodzonym skrzydłem na lotnisko tez jest wyzwanie.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l 6 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: 15 godzin temu, 20inchDT napisał: Ehh te problemy pctowców Po co ta bezsensowna gadka? Przecież na konsolach tej generacji, ta gra odpali w low, 720p i będzie się ładować 20 minut, a potem i tak będzie klatkować. Na szczescie gra nie jest nastawiona na tą generacje.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Sądząc po tym, to na nową też nie jest... Tzn jest na nową, nową generację rtx3090. Albo i 4090, bo skoro 3090 ma być 40-50% szybsze od 2080Ti, to i tak w 4k nie wydoi
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l 2020 rok a ludzie się dziwię że obecny hardware nie daje sobie z MFS. P.S Z poprzednimi odslonami owczesny nowoczesny sprzet tez sobie nie radził bo to zawsze były wymagające gry.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Ale ta odsłona chociaż wygląda jak życie PS. Temat w złym dziale. Musiałem się posłużyć wyszukiwarką żeby w o ogóle tą dyskusję znaleźć. Tej gry nie ma na Xbox One. Edytowane 21 sierpnia 20204 l przez MarekCol
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Polecam ten film. W głowie się nie mieści jak ta gra odwzorowuje Ziemię o_o
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l No wypuszczą w okolicach premiery XSX bo na tym gównie z 2013 roku to nie ma szans.
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l 18 godzin temu, MarekCol napisał: Polecam ten film. W głowie się nie mieści jak ta gra odwzorowuje Ziemię o_o Takiego porównania szukałem, jestem pod ogromnym wrażeniem, to jest dopiero Sandbox Edytowane 22 sierpnia 20204 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 2 września 20204 l Co tam gra, dziś zaliczyłem symulator B737. Dobra jazda Edytowane 2 września 20204 l przez iluck85
Opublikowano 11 października 20204 l Ależ ta gierka wygląda relaksująco. Cudo. Szczególnie na okres covidowy czyli problemy z podróżowaniem i lataniem. Nigdy nie grałem w żaden FS, mam kilka pytań do znawców tematu: 1) ma to jakieś tryby symulacji, casual itp? 2) to ma jakąś „karierę”? Z progresem dostajemy nowe samoloty? Są jakieś wyzwania czy zawsze „tylko” latamy z lotniska na lotnisko + mamy towarzyszące temu zjawiska? 3) kiedy będzie to na XSX? 4) będzie w XGP? Piękna gra Edytowane 11 października 20204 l przez balon
Opublikowano 11 października 20204 l Jak się do tego typu gier podchodzi należy pamiętać ,że to jest robione typowo pod pasjonatów a nie dla typowych graczy. Wtedy odbiór gierki przebiega bez zawodu ,że się liczyło na coś innego.
Opublikowano 11 października 20204 l No ja liczę na relaks, pikne widoki, ładną grafikę. Thats all. Kurde mega czekam na premierę na XSX.
Opublikowano 11 października 20204 l Ja tak samo, nie jestem jakimś ogromnym fanem lotnictwa, lubię symulatory każdego typu, fajnie jednak że w tej grze jest balans, albo można bawić się całkowicie w symulacje albo robić sobie chillout i podziwiać widoki w uproszczonym sterowaniu.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Na TGA ogłosili, że premiera na Xboxach będzie latem następnego roku. Liczyłem na pierwszy kwartał, ale nie jest źle
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Za to gra dedykowana na nową generację, więc zobaczymy ile soku da radę wycisnąć z XSS.