Opublikowano 22 czerwca 20231 r A ja po prostu lubię pomagać tym wszystkim ludzikom zamieszkującym Hyrule a nagroda jest sprawą drugorzędną
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Ja tam wole super misje poboczne zamiast super nagród. W totku nie ma żadnej z tych rzeczy hehe Ale side storiesy fajne. Np. Ta z hateno jest nagrodą samą w sobie i tyle mi wystarczy. Zdecydowanie wole znajdować nagrody godne uwagi w świecie gry
Opublikowano 22 czerwca 20231 r To nie chodzi o to, żeby od razu dawali jakieś rzadkie gówno. Ale jak np. latamy dla baby w Gerudo City po różne artefakty, a ta daje nam po hydromelonie, to jednak . Jak wystarczy wyjść z miasta na pustynię i parę minut zbierzemy 20 hydromelonów. Mogłoby nam dać po jednym przedmiocie potrzebnym do ulepszenia jakiejś zbroi czy coś.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r To było goty ja miałem jeszcze lepiej bo połączyłem te wszystkie kulki w jedno i dałem jej naraz i za każdym razem odpalała się cutscenka 3 arbuzy nagrody, musiałem podnieść o centymetr kulki żeby znowu się załączyła i tak 7 razy
Opublikowano 23 czerwca 20231 r A w dupe niech se wsadzi te melony. Wystarczyło, żeby dawała hajs i byłbym zadowolony.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Hajsu w tej grze brakuje, to fakt. I strzał do łuku. A odnośnie nagród to pewnie chcieli uniknąć schematu, więc nigdy nie wiesz, co tak naprawdę otrzymasz, czy coś fajnego, czy gówno. Oczywiście, że samą w sobie nagrodą jest zajebisty sidequest, ale skoro jest trochę byle jakich to mogli ogarnąć lepsze nagrody. Też widzę coraz więcej wad, ale i tak do gry chce mi się wracać, co jest dla mnie fenomenem, bo nie cierpię sandboxów. Edytowane 23 czerwca 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Autor Wad jest fchuj, ale no nie zmienia to faktu że to nadal wyjebista gra.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Ludzie, właśnie się dowiedziałem, że w gierce jest licznik 100% Spoiler Ile uzbieraliśta? Aż mi się zachciało pograć
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Wreszcie mam swój wymarzony strój. Welcome to Dark Souls: Rozbraja mnie animacja tej rączki xD
Opublikowano 23 czerwca 20231 r 10 minut temu, Ken Adams napisał: Ludzie, właśnie się dowiedziałem, że w gierce jest licznik 100% Pokaż ukrytą zawartość Ile uzbieraliśta? Aż mi się zachciało pograć 70 z hakiem
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Ja z korokami bardzo skromnie bo trochę ponad 200 ale tyle wystarcza do komfortowego granka. Największy zawód z tych które trzeba zaprowadzić do ziomka. Ten pierwszy z wyspy napawał optymizmem że będzie się trzeba troche postarać ale później przyszła weryfikacja rzeczywistości na starej mapce
Opublikowano 23 czerwca 20231 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ja z korokami bardzo skromnie bo trochę ponad 200 ale tyle wystarcza do komfortowego granka. Największy zawód z tych które trzeba zaprowadzić do ziomka. Ten pierwszy z wyspy napawał optymizmem że będzie się trzeba troche postarać ale później przyszła weryfikacja rzeczywistości na starej mapce Ja przez całą grę jakoś 40 znalazłem... zarówno w BoTW, jak i tutaj te koroki uważam za zbędne i nudne, ale no trochę trzeba ich zebrać, żeby się miejsce w eq za szybko się nie kończyło. Szkoda, że nie zrobili tego systemu jakoś inaczej w tej części, tylko znowu kalka z jedynki, ale cóż. 4 godziny temu, zdrowywariat napisał: Hajsu w tej grze brakuje, to fakt. I strzał do łuku. A odnośnie nagród to pewnie chcieli uniknąć schematu, więc nigdy nie wiesz, co tak naprawdę otrzymasz, czy coś fajnego, czy gówno. Oczywiście, że samą w sobie nagrodą jest zajebisty sidequest, ale skoro jest trochę byle jakich to mogli ogarnąć lepsze nagrody. Też widzę coraz więcej wad, ale i tak do gry chce mi się wracać, co jest dla mnie fenomenem, bo nie cierpię sandboxów. Ja mało sidequestow robiłem, bo mi się odechciało, w pewnym momencie poleciałem już wątek główny, ale hajs zawsze robiłem na polowaniu na te Łosie i inne zwierzęta z północy. Lajtowo można było nafarmić szybciorem 1k golda w kilkanascie minut.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Jako znajdźka imo spoko. Są urocze i zawsze człowiek wie że chociaż go ten mały śmierdziel powita jak się wejdzie w jakiś pojebany zakamarek no ale nie powinna się na nich opierać tak ważna rzecz jak rozbudowa miejsca eq
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Ja przez całą grę jakoś 40 znalazłem... zarówno w BoTW, jak i tutaj te koroki uważam za zbędne i nudne, ale no trochę trzeba ich zebrać, żeby się miejsce w eq za szybko się nie kończyło. Szkoda, że nie zrobili tego systemu jakoś inaczej w tej części, tylko znowu kalka z jedynki, ale cóż. Ja mało sidequestow robiłem, bo mi się odechciało, w pewnym momencie poleciałem już wątek główny, ale hajs zawsze robiłem na polowaniu na te Łosie i inne zwierzęta z północy. Lajtowo można było nafarmić szybciorem 1k golda w kilkanascie minut. Sidequesty i Koroki robię po drodze. Na razie skupiłem się na wieżach i świątyniach, tak jak w BOTW. Co do farmienia to nie wiem, w BOTW z kamieni naciułałem ponad 100 koła, tyle mam jeszcze do wydania Ale w TOTK widzę, że tych kamieni wpada mniej, z tym że nie wszedłem jeszcze do jaskiń, bo straszycie, że można tam szybko wpier dostać, więc chcę się trochę wzmocnić serduszkami, do tej pory w staminę inwestowałem
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Jak to nie wszedłeś do jaskiń xd? Wpierdol można dostać w podziemiach, a nie w jaskiniach, ale to tylko na początku.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r 15 minut temu, Dahaka napisał: Jak to nie wszedłeś do jaskiń xd? Wpierdol można dostać w podziemiach, a nie w jaskiniach, ale to tylko na początku. Sorki, miałem na myśli te kratery
Opublikowano 24 czerwca 20231 r 17 godzin temu, Pupcio napisał: no ale nie powinna się na nich opierać tak ważna rzecz jak rozbudowa miejsca eq Może i niech tak już będzie jak jest ale nie w takiej skali że obecnie w BOTW potrzebuje prawie 60 na kolejny slot na miecze. <wredny>
Opublikowano 24 czerwca 20231 r Dla mnie chujowy pomysł, wolałbym dostawać za to jakieś itemki/stroje które dalej są na tyle fajne że warto je zbierać ale nie na tyle ważne że na początku jesteśmy praktycznie do tego zmuszani.
Opublikowano 24 czerwca 20231 r Już nie przesadzajmy z tym zmuszaniem się, koroków jest najebane wszędzie gdziekolwiek byś nie poszedł, a wystarczy marne 20, żeby dodać aż 5 slotów na broń. Wystarczy się chwile poszwędać i szybciutko wpadnie. A te ostatnie 2-3 dostępny sloty to ex dla KOROKOWYCH WYJADACZY. Ogólnie nie widzę różnicy między szukaniem koroków a np. farmieniem rupii czy kamieni czy czegokolwiek za co można by eq rozszerzyć. Bardziej wkurwiające jest to, że tego śmiecia hetsu może być ciężko znaleźć @messer88 to już ostatni, po nim więcej slotów do kupienia nie ma, także imo zamyka się to w sensownym momencie.
Opublikowano 24 czerwca 20231 r Bodajże 441 Koroków jest potrzebnych w BOTW, żeby móc nosić wszystkiego na full: mieczy, tarcz i łuków i tyle minimum szanujący się gracz powinien znaleźć Edytowane 24 czerwca 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 24 czerwca 20231 r Wystarczy z 200 żeby ulepszyć na max brońki, bo w łuki i tarcze to tam parę najtańszych slotów styknie. Ja po 250 już rzygałem tymi korokami, więc gdzieś w okolicach połowy mojej przygody (80h) olałem temat całkowicie, bo i potrzeby na więcej slotów nie było też.
Opublikowano 24 czerwca 20231 r No dla mnie ~150 to już wystarczająca ilość do komfortowego eq. ale tylko mi się wydaje czy w totku zwiększyli korokową płatność? bo dość szybko już sobie życzył brokuł po 40 nasion za ulepszenie, yebany złodziej
Opublikowano 24 czerwca 20231 r Ja zebrałem około 250. Zbieram jeszcze kilka na jeden slot broni więcej, który kosztuje 45 koroków (mam ponad 30) i styknie.