Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 244,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja teoria jest taka, że Pipolino napisał posta, włączył powiadomienia, ustawił telefon na wibracje i wepchał go sobie do dupy.

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Ahh te podwójne standardy recenzji gier Nintendo, z recek wynika max 8/10, sporo zarzuceń do story i performance'a, ale 10/10 i tak xD. No nic trzeba się przywyczaić, oby tylko po takich akcjach Ninte

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

Hahahaahha, ja jebie, co za ludzie. Prują się jak szmaty w innych tematach, że gra nie ma 60,albo nie ma 120, albo nie daj Boże spadnie z 60 do 55.   Tu jest poniżej 20, a Wy pierdolicie o G

Opublikowano

Baldur's Gate to niszowa produkcja która nie będzie miała recenzji mdr

Opublikowano

Ukończone.

- 130h

- wszystkie shriny

- wszystkie lightrooty

- 147 koroków

- 8 + 1 baterii

- 63 części strojów 

i jest to wg gry jakieś 54% :obama:

Cudowny tytuł. Bawiłem się lepiej niż przy Breath of the Wild i nie ma szans by coś to przebiło w tym roku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
36 minut temu, Ins napisał:

i nie ma szans by coś to przebiło w tym roku.

a próbował pan Final Fantasy 16? 

Opublikowano

Figaro a ty jeszcze grasz na nintendo? Kiedyś chyba byłeś mocnym nintendo zajwkowiczem, dorosłeś czy o co tu chodzi?

Opublikowano

Ograłem demko i takie sobie było. No ale zakupie niedlugo tak czy inaczej by całość sprawdzić. 

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał:

Figaro a ty jeszcze grasz na nintendo? Kiedyś chyba byłeś mocnym nintendo zajwkowiczem, dorosłeś czy o co tu chodzi?

Nintendo i From Software > reszta, ale gry to zbyt duża strata cennego czasu

Opublikowano
4 minutes ago, Figaro said:

Nintendo i From Software > reszta, ale gry to zbyt duża strata cennego czasu

Białorycerzykowanie i lewactwo pochłania Cię bez reszty?

Opublikowano

Ciebie pochłania postowanie głupot oraz oszustwa na forumku, zamiast poświęcić ten czas na naprawę związku z żoną :chicken:

Opublikowano

180 godzin, jakie to jest goty. Zero nudy, mimo że powtarzalność. W życiu nie gralem tyle w jeden tytuł, bloodborn i fallout 3 zabrały mi po 100 godzin i było dość. Tutaj się nie zanosi. 

Opublikowano
18 minutes ago, Figaro said:

Ciebie pochłania postowanie głupot oraz oszustwa na forumku, zamiast poświęcić ten czas na naprawę związku z żoną :chicken:

No i czasu na giereczki brakuje przez to :(

Opublikowano
27 minut temu, S_600 napisał:

180 godzin, jakie to jest goty. Zero nudy, mimo że powtarzalność. W życiu nie gralem tyle w jeden tytuł, bloodborn i fallout 3 zabrały mi po 100 godzin i było dość. Tutaj się nie zanosi. 

Jedna z niewielu gier gdzie przy 100+ grania miałem w mózgu myśl że nie chce aby się to kiedyś skończyło :nosacz2: spoiler alert skończyło się :nosacz2:

Opublikowano

Ja tak miałem przy Botw, nawet mi się Ganona nie chciało ubijać. Na Wii U jak i Switchu gram przenośnie

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Przyznaję, że ciekawe niektóre shrine sa. Najfajniejszy do tej pory to tez w którym tracimy wyposażenie i musimy zabijać przeciwników tymi miniczołgami. Aż mi się

w Pikminy zachciało zagrać :)

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał:

Przyznaję, że ciekawe niektóre shrine sa. Najfajniejszy do tej pory to tez w którym tracimy wyposażenie i musimy zabijać przeciwników tymi miniczołgami. Aż mi się

w Pikminy zachciało zagrać :)

Faktycznie ciekawy samograj.

Opublikowano

Szrajny to były ciekawe w Botw, tutaj sie leci bez większego zastanawiania, a szkoda bo w ultra handzie był potencjał. 

Edytowane przez S_600

Opublikowano
W dniu 10.07.2023 o 10:16, S_600 napisał:

Szrajny to były ciekawe w Botw, tutaj sie leci bez większego zastanawiania, a szkoda bo w ultra handzie był potencjał. 

Ja ze Shrineow z ToTK pamiętam animacje Ultrahanda, która zajęła pewnie z 10h playtime'u. xD 

Botw miał wszystko gorsze procz tychże. 

No i chyba nie można było tak łatwo ich cheesować rakietami z tarczą. 

Opublikowano

Spoiler z ostatniej walki xD

Spoiler

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Spoiler z ostatniej walki xD

Ukryj zawartość

Brakowało tylko dogrania - What’d ya buyin?

Opublikowano

Przymierzam się do tej Zeldy i mam pytanie - poprawili jakość side questów względem BoTW?

Opublikowano

Niespecjalnie. Teraz masz podział na side adventure i side quest. Te pierwsze to zazwyczaj trochę bardziej rozwinięte historyjki i te nawet warto zrobić ale ta druga kategoria to 90% to dalej śmietnik z botw

Opublikowano

Czy w Kakariko dostęp do 

Spoiler

ruin wiszących w powietrzu odblokuje się wraz z postępami w głównym wątku czy jednak już wcześniej mam coś kombinować?

Opublikowano

Ja to w ogole zrobilem za późno bo zostal mi tylko Ganon do ubicia. Jak bym nie polazil tam przypadkiem to do dzis bym nie wiedzial ze tam cos sie robi.