Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple TV +

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj skończył się jeden darmowy okres, a tu już kolejny. Jak ktoś wcześniej korzystał na Xboxie, to z automatu nie wpada, ale wystarczy odinstalować aplikację i wszystko ok. 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 318,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

Opublikowano

Obejrzałem cztery epy Sugar, chce odpalać kolejny, a tu jeden na tydzień tylko :/

Opublikowano

"Jurassic Park", 1993, AppleTV+. Jest pięknie, bo wypożyczenie tego filmu na 48h, w jakości 4K, HDR10, systemach Dolby etc., kosztowało mnie jedynie 10 złotyszy. A wrażenia z seansu... kurłaaaa bezcenne. Soczystość i dokładność w każdym aspekcie audiowizualnym! Co istotne, jakość obrazu i dźwięku oferowane przez Apple w tej usłudze, no i przy tym filmie powalają na wszystkie strony, wywalają mózgowie na drugą stronę! XD. Fakt, film jest również dostępny na PrimeVideo w ,,abo", jednak np. nie w 4K i innych super duper parametrach. Nie był to duży koszt, a dla takiego klasyka Spielberga warto było dyszkę poświęcić. Ciekawe, też skorzystałem z tej promki Apple'a na abonament na 3 miechy gratis dla posiadaczy TV LG. Poszło logowanko na PC i konsoli, no i 3 miesiące dalej wyświetla aktywne, bez blokady - jest gitez. A co do samego Jurassic Park - to wciąż wyjątkowy film w swoim gatunku przygodowym-akcji, ale całościowo nie jest najwybitniejszy. Technologia, która została tu w efektach specjalnych praktycznych zastosowana, zmieniła kino raz na zawsze... o tak! Ostatecznie ocenię tą produkcję na mocne: 7/10.

Opublikowano

Jak Wy aktywujecie tę promkę na LG? To jest tylko dla nowych userów? Bo mam tv LG a nigdzie takiej opcji nie widzę.

Opublikowano

Te promki się powtarzają więc za niedługo znowu będzie dla posiadaczy LG.

Opublikowano

Ehh mogliby w końcu zrobic np promkę na ps5 a nie tylko xboxa. Obejrzałby sugar i lotników

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Acapulco pierwsze 2 odcinki 3 sezonu dostępne, jak ja polecam ten serial! 

Opublikowano
35 minut temu, seb.maz napisał:

Acapulco pierwsze 2 odcinki 3 sezonu dostępne, jak ja polecam ten serial! 

O to fajnie, myślałem że zrezygnowali z trzeciego sezonu. Było takie info po drugim sezonie, że mogą nie przedłużyć serialu.

Opublikowano
W dniu 4.05.2024 o 21:34, piotrekoka napisał:

Sugar też mega sztos!!! Następna perełka od Appla się pokazała.

A co tam się odpierdoliło w 6ym odcinku to japierdole kurwa mać :kekw:

Opublikowano

O, jest klimacik. Świetne odwzorowanie realiów. Dobrze napisana całość.

Opublikowano

Żyćko, i to dobre żyćko! Bo AppleTV+ daje na streaming coraz więcej lepszego contentu, urozmaiconego gatunkowo, formą treści, targetem przeznaczenia etc. Czyli coraz więcej i więcej tytułów w stylu ,,każdy znajdzie coś dla siebie". Damn it! Jest dobrze, bo wlatuje na serwis ,,Jabłuszka" cała masa seriali bardziej dramatycznych z różnymi gatunkami w tle: historyczne, sci-fi, thriller... Mało tego nawet fani stylowych animacji znajdą tu coś dla siebie, np. entuzjaści stylistyki kreślenia obrazu i pisania luźniejszej fabuły pokroju "Bob's Burgers" - w ,,Jabłuszku" jest to polecane przeze mnie (choć jeśli nie lubicie bardzo swobodnej fabuły i naturalnych ,,lajtowych" dialogów, to z zaakceptowaniem tej produkcji będzie ciężko!) "Central Park".

16 godzin temu, MichAelis napisał:

Mroczne materie pierwsze dwa odcinki czadowe. Polecanko.

Właśnie, zmuszę się wewnętrznie do obejrzenia "Mroczna Materia" - bo na pewno coś w tym dobrego będzie, a po Waszych i innych opiniach poczytanych o tej serii w internecie, wynika z tego, że jest naprawdę nieźle - obejrzałem zwiastun do MM, tak się zastanawiam do czego by wizualnie i fabularnie to coś porównać... orwellowski tech-noir cyberpunkowy świat? I tu nie mam pojęcia. Może do "Gotham" od FX? "Dark Matter" od SyFy? :notsure:

Edytowane przez JaskinieTerrigenoweMarvela

Opublikowano

Serial był nawet ok, ale dla mnie był zamkniętą całością, i jakoś nie przeszło mi przez myśl, że mógłby być 2. sezon

Opublikowano

Było jeszcze dużo pytań do zadania i odpowiedzenia.

Zresztą ostatnia scena pierwszego sezonu to jest taki ubercliffhanger, że :pawel:

Dark Matter też polecam mocno po tych 2 odcinkach.

Temat (jeszcze) nie został wyruchany na wszystkie sposoby, więc pozostaje świeży.

Opublikowano

Dziwny ten plot twist w sugar. Nawet bez niego dobrze się to ogląda. Jak lubię takie tematy i klimaty tak jakoś w sugar średnio mi to pasuje 

A Dark Mater fajny i oglądane będzie zwłaszcza dla pani Jennifer Connley 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt nic nie pisze o The Crowded Room? Jestem po ostatnim odcinku, no i przyznaje bez bicia, że Apple znów dostarcza. Świetny serial z kapitalną rolą Hollanda.

Edytowane przez ginn