Opublikowano 8 grudnia 20195 l Pewnie można i to byłaby najlepsza opcja, ale widać jak ambitnie Capcom podchodzi do rimejkowania gier, w RE2 też wszystko było zrobione od podstaw i na nowo.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Co (pipi)a, gdzie jak (pipi)a, co. Tak, wincyj tych gier na początek roku
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Mam lekkie obawienia co do gameplayu, bo trailer jest tak zmontowany jakby to byl sumulator chodzenia albo cos pod VR. Oby nie.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Mówiłem, że będą celować w pierwszą połowę roku, to miało największy sens.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l FF 7 Remake, RE3 Remake, Cyberpunk, TloU2. Koorwa grubo się ta pierwsza połowa roku zapowiada. A druga z premierami next genów to już w ogóle kosmosem ten 2020 będzie. Fuck yeah!
Opublikowano 10 grudnia 20195 l W ogóle można gdzieś obejrzeć legalnie wszystkie filmy Resident Evil? No zrobiłby sobie człowiek rewatch.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l No, Cyberpunk ładnie wleci w listopadzie z nowymi konsolami, dobry tytuł na start, hehe.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Też myślałem żeby go ograć na PS5 ale znając życie kwietniowy hype zrobi swoje i chui.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l No super kolekcjonerka, pudełko i figurka xd A w tym pudełku: Edytowane 10 grudnia 20195 l przez Rozi
Opublikowano 10 grudnia 20195 l 14 minut temu, Faka napisał: W ogóle można gdzieś obejrzeć legalnie wszystkie filmy Resident Evil? No zrobiłby sobie człowiek rewatch. Ale po co rujnowac sobie tak dobra serie tymi goovnianymi filmami? Na chyba ze chodzi o te CGI od Capcomu, to jak najbardziej polecam.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l 23 minuty temu, smoo napisał: Mam lekkie obawienia co do gameplayu, bo trailer jest tak zmontowany jakby to byl sumulator chodzenia albo cos pod VR. Oby nie. Przeraziles mnie teraz...
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Spoko, bedzie 3rd person, potwierdzone info. Dodatkowe sceny z gameplayu: (1:29) Edytowane 10 grudnia 20195 l przez smoo
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Już bez przesady, gra będzie miała tę samą mechanikę co re2. Ciekawe czy to co Jill goni w tej chacie to Mrx czy już Nemesis. Oby tylko gra była duża, bo ta mapka mnie trochę smuci. Nie wygląda to na wielkie miasto.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Nemesis, slychac jak mowi "stars". Swoja droga chyba nie s(pipi)ili glosu
Opublikowano 10 grudnia 20195 l 5 minut temu, smoo napisał: Spoko, bedzie 3rd person, potwierdzone info. Dodatkowe sceny z gameplayu: To już można być spokojnym w zasadzie o grę, wygląda znakomicie, na pewno wydłużą, i będzie hit. Tam chyba nawet Brad lata.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Masterpiece i bombardowanie newsami niczym na zakończenie oryginalnego RE3 Kolekcjonerka Must Have