Skocz do zawartości

Resident Evil 3 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, gra sama w sobie dobra, tyle tylko, że nie udźwignęła ciężaru zajebistości starego RE3. Ja to w sumie lubię wszystkie Residenty poza tymi multiplayerowymi srakami, nawet pierwsze Gun survivor i RE6 czasem sobie odpalę.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 168,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem   Hard, 20+ zgonów, około 10 godzin gry w sumie. Krótko, a na normalu bez powtórzeń i oszczędzania ammo pewnie pykłoby w 6 h. Jak najbardziej rozumiem żale, że gra trwa tylko tyle czasu i n

• Uwaga, będą SPOILERY i nudna i trochę marudna ściana tekstu. Muszę gdzieś przelać emocje i wrażenia po skończeniu, podobnie jak rok temu po RE2. Ocena gry z perspektywy "psychofana" jak to kto

• Czołobitna Jill i Nemesis z żydowskim kinolem. Teraz to już chyba widziałem wszystko.   Ciekawe co tym razem usuną z remake'o-reboot-o-remade'u i czy ponownie nie przegną z tymi idiotycznym

Opublikowano

Kurde przypomniałeś o tym gun survivor to było dla mnie słabe, ale wróciłbym do RE5 w Afryce )

Opublikowano

Gameplayowo Survivor mocno dzisiaj kuleje (wtedy raczej też dynia ), ale klimat ta gra ma genialny. No i jest do skończenia w 30 minut, więc warto nawet na emulku sobie odświeżyć.

Opublikowano

I dublaż stoi na najwyższym poziomie beki do jakiego przyzwyczaiła nas seria banderas

Opublikowano

PEAK

I tak lepszy dub niż w nowym Assassynie.