Opublikowano 4 czerwca 20254 cze Wiadomo, gra sama w sobie dobra, tyle tylko, że nie udźwignęła ciężaru zajebistości starego RE3. Ja to w sumie lubię wszystkie Residenty poza tymi multiplayerowymi srakami, nawet pierwsze Gun survivor i RE6 czasem sobie odpalę.
Opublikowano 4 czerwca 20254 cze Kurde przypomniałeś o tym gun survivor to było dla mnie słabe, ale wróciłbym do RE5 w Afryce
Opublikowano 4 czerwca 20254 cze Gameplayowo Survivor mocno dzisiaj kuleje (wtedy raczej też ), ale klimat ta gra ma genialny. No i jest do skończenia w 30 minut, więc warto nawet na emulku sobie odświeżyć.
Opublikowano 4 czerwca 20254 cze I dublaż stoi na najwyższym poziomie beki do jakiego przyzwyczaiła nas seria
Opublikowano 10 października 202510 paź Alez wjedzie piwerko z lidla pod haloweenowe granie. W tym roku planuje wlasnie REmake 3
Opublikowano 22 lutego22 lut Chłop naprawia RE3 modem, dodając wycięty content i zmieniając grę na wierniejszą oryginałowi. Więcej filmików na kanale.
Opublikowano 24 marca24 mar Jako ze mamy 30 lecie RE to Capcom wrzucil promke na REmake 3 na poziomie 90% na Steam:Save 90% on Resident Evil 3 on SteamJill Valentine is one of the last remaining people in Raccoon City to witness the atrocities Umbrella performed. To stop her, Umbrella unleashes their ultimate secret weapon: Nemesis! Also includes ReTakze za 17zl lata obecnie jak by ktos chcial do kolekcji na PC.
Opublikowano poniedziałek o 05:584 dni Resident Evil 3 Remake Remake when?Mogliby chociaż jakiś director's cut zrobić i naprawić te gierkę, bo żal doopsko ściska jak bardzo spyerdolili ten potencjał.
Opublikowano poniedziałek o 10:504 dni Jak sobie pomyślę o tym Residencie to mi smutno. Tyle wyciąć kontentu, Nemzis przestał byc zagrożeniem a tylko ciekawym zjawiskiem w tle, a Jill zachowuje się jak nowa lara - bezpłciowo.Wieży zegarowej im nie daruje.
Opublikowano poniedziałek o 15:033 dni Za ileś tam lat zrobią te rimejki na nowo. Wróci wycięta zawartość trójki, bardziej rozbudowane drugie scenariusze w dwójce i żarty Leona w rozmowach przez radio w 4.
Opublikowano poniedziałek o 17:293 dni Do Residenta 3 nie mam jakiego wielkiego sentymentu (bardziej do RE1 i RE2), wiec brak tej wiezy zegarowej az tak bardzo mnie nie zabolal.Niemniej, jak teraz sobie pomysle, ze potencjalny nowy remake RE1 mial np wycieta jakas lokacje (np guard house) to bym im tego nigdy nie wybaczyl, wiec rozumiem ten gniew. Edytowane poniedziałek o 17:293 dni przez Lukas_AT
Opublikowano poniedziałek o 19:363 dni ja tak samo. trojke lubie zdecydowanie najmniej z oryginalnej trylogii i dobrze sie bawilem przy rimejku.jak juz zrobia na nowo jedynke, a to chyba nieuniknione, to mogliby poprawic tylko sekcje w jaskinach bo nie cierpie jej.
Opublikowano poniedziałek o 19:403 dni No bo ta gierka jest fajna, to nie wstyd się przy niej dobrze bawić no ale takiego kastrata w growych rimejkach to nie trafia się za często, po nadrobieniu oryginału zdecydowanie ciężej mi się wraca do tej gry.+1 do wyjebania jaskiń z re1
Opublikowano poniedziałek o 19:423 dni W RE1 muszą zrobić retcon tak by historia miała sens. Rebecca zachowuje się jak down i boi się huntera po tym co przeszła w RE0.
Opublikowano wtorek o 07:013 dni Nie była ta trójeczka zła i z oryginału ją dobrze wspominam. Ale może dlatego, że w 2 i 3 grałem najwięcej w jedynkę może 2 razy. Ale jako remake mogli się postarać bardziej.
Opublikowano wtorek o 07:153 dni OG RE3 to dla mnie drugi najlepszy klasyczny RE. Przekozacki boss, eleganckie zagadki, losowość, różne cutscenki, świetne tempo bez nadmiernego krążenia po tych samych lokacjach w te i we wte, zabawa z prochem, mercenaries. Za to RE3R mimo że bardzo dobra gra w której spędziłem z 40h to zabrakło przynajmniej 2h rozgrywki, dodać wieżę zegarową, drugą połotwartą dzielnicę jaka jest na początku, wywalić granaty, dodać klasyczne mercenaries i było by genialnie. Nadal za te grosze które kosztuje teraz to wstyd nie ograć ale wyjściowa cena była za wysoka.
Opublikowano wtorek o 07:413 dni RE3R dobra gra, ale nie oszukujmy się: TAKI klasyk zasługiwał na coś o wiele lepszego. Rok dłużej w produkcji i byłaby gitówa, a tak dostaliśmy na szybko wypuszczonego kastrata, pozbawionego połowy zawartości z oryginału. Sposób w jaki deweloper podszedł do tego remake'a bolał wtedy podwójnie jak ktoś rok wcześniej zagrał w RE2R, które to było remakiem niemalże idealnym i jednym z najlepszych Residentów w dziejach. No i tak zamiast pełnoprawnego odświeżenia i godnej kontynuacji dostaliśmy nieco bardziej rozbudowane DLC. Ja tylko mam nadzieję, że Capcom nigdy więcej nie da temu studiu do zrobienia nowej części, niech sobie klepią jakieś spinoffy co najwyżej.