Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego to zawsze musi tak się kończyć? Dawać AW, albo nawet tego Quantum Fucking Break 2, a nie jakieś g.owna.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Konsola za dwa pińcet i telewizor za 5-10k, żeby grać w to samo z podbitą rozdziałką. 

Gejming nigdy nie były tak dobry.

Opublikowano

Dopóki na XSX ukaże się coś co mnie interesuje wystarczy mi w sumie mója i5 i GTX 1060. Jak na razie PS5 nie pokazało praktycznie nic, a i tak mnie bardziej przyciąga. Zwłaszcza, że wiesz przynajmnie, że te studia 1st party dostarczą.

Opublikowano

No więcej się po Halo spodziewałem. To ai przeciwników xD no ale i tak trzymam kciuki i ogra się na premierę. Ta linka to chyba z Doom podpatrzona.

Opublikowano
Teraz, funditto napisał:

Stalker ? 

Może to medium 

Opublikowano

Dla mnie narazie na plus oficjalna zapowiedź State of Decay 3, ale mogli chociaż rzucić rok premiery. Forza Motorsport mnie nie rusza, bo wolę odsłony Horizon. Everwild jeszcze nie wiadomo o czym dokładnie, a Psychonauts to multiplatforma i wyjdzie też na One, więc nie przekonuje do kupna X.  Resztę szkoda komentować. 

Edytowane przez Grzes!ek

Opublikowano

Half Life 3.

Opublikowano

Karny kutas za brak daty premiery Psychonauts.

Opublikowano

O STALKER 2, ogra się na PS5.

@Najtmer, mokrutki?

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

Karny kutas za brak daty premiery Psychonauts.

Oj 12 miesięcy od zapowiedz to chyba już minęło :xboss:

Opublikowano

Warhammer 40k.

Opublikowano

Fanbase SoT.

Opublikowano

Wychodzi na to, że gry 3rd party będą wyglądać lepiej niż te od MS, ale to na pewno nie dlatego, że nie blokuje ich Xbox One.. :/ 

Opublikowano

Niech lepiej już tę murzynkę do końca tego show pokazują. 

Opublikowano

Dobra, Tetris to za dużo nawet jak na mnie.