Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Tylko czyste Azjatyckie klimaty, ile można wałkować US/EU.  

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Zrobienie nowej gry umiejscowionej w Japonii, na początku generacji, byłoby strzałem w dziesiątkę jeśli chodzi o rynek japoński. Kolejny tysiąc chętnych na Series X by się znalazł.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W sumie to jakby zrobili takie FH5 w Japonii, z doskonałym odwzorowaniem klimatów KKW to może zyskaliby w oczach Japończyków,

Grafa musiał by być w stylu anime

ReliableDazzlingIndianskimmer-size_restr

b6f3cfa44ecdd8d4dd625f5be390eaa3.gif

Opublikowano

Brak opisu.

Coś w ten deseń? po proszę

Edytowane przez Soul

Opublikowano
  • Autor

W sumie nic nowego w tym screenie nie ma.

Opublikowano

O jezu tylko żeby nie było drzewka rozwoju xd mam nadzieje ze nasza agentka będzie dojebana na start, a nie ze nic nie potrafi zrobić xd 

Opublikowano

Po poniższym zdjęciu z udostępnionego modelu Seriex X na Japonię , data produkcji/ wydania to 15 wrzesień 2020. Ci zagraniczni youtuberzy którzy dostali w zeszłym tygodniu konsole , co też sprawdziłem to jedna z nich pochodziła z maja 2020. Miala Not For Saled7f8c1dd5d7442c0165a2300fb6117bd.jpg

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Plotki o PD w TPP były, ale o połączeniu Tomb Raidera ze Splinter Cell nie słyszałem i jaram się ! 

Opublikowano

No i takim opisem mnie, jako dotychczasowego klapa, kupili :notbad:

W sumie MS zawsze chciało mieć takiego tpp cinematic action adventure. 

Mam nadzieję, że drugi Hellblade też będzie czymś w ten deseń, a nie znów symulatorem chodzenia. 

Opublikowano
14 minut temu, Wredny napisał:

No i takim opisem mnie, jako dotychczasowego klapa, kupili :notbad:

W sumie MS zawsze chciało mieć takiego tpp cinematic action adventure. 

Mam nadzieję, że drugi Hellblade też będzie czymś w ten deseń, a nie znów symulatorem chodzenia. 

Gears 5 jest cinematic action adventure. No może nie biega się i nie skacze po ścianach, ale epickości ta jest aż nad to. 

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że do tych starych splinter celli będzie podobna a nie tych nowych action adventure gierek (chociaż pewnie to drugie). 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Bloober przejety? 

PS. Na liscie widnieje tez Ori, wiec chyba raczej czasowa wylacznosc. 

spacer.png

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Nie, Tell My Why i MFS2020  to też nie są gry first party.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Dziwię się czemu jeszcze nie przejęli Larian Studios, mieli by najmocniejsze i najlepsze zaplecze gier z gatunku RPG.

Opublikowano

Najmocniejsze zaplecze to by mieli jakby przejęli wraz z Larianem Monolith Soft i CD Project Red  ;)

Opublikowano

Monolith Soft jest japońskie, nie dadzą rady, na CDP pewnie by się musieli nieźle nagibać z papierami.

Opublikowano

https://www.videogameschronicle.com/news/the-studio-behind-xbox-series-x-exclusive-the-medium-is-in-acquisition-talks/

Czyli są lub były plany kupna studia od Medium?

Słyszałem też, że M$ ma kupić Bungie, co mnie zaskoczyło. Tzn myślałem, że twórcy Halo1 są już pod skrzydłami zielonych.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
31 minut temu, C1REX napisał:

Gameplay z exów na xboksa, które mają wyjść w 2020 i 2021.

Szanuje, że uczciwie przyznali, że na nowego Elder Scrolla i Fable nie ma co liczyć wcześniej niż w 2023r. Wole takie podejście niż wieczne przekładanie premiery..

Opublikowano
1 minute ago, izon said:

Szanuje, że uczciwie przyznali, że na nowego Elder Scrolla i Fable nie ma co liczyć wcześniej niż w 2023r. Wole takie podejście niż wieczne przekładanie premiery..

Zdecydowanie. Obiecać i nie dotrzymać słowa to padaka. Na szczęście M$ jest ostatnio mega przejrzysty i nie gada do nas jezykiem korpo.