Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Na Series też się nie da zalogować do konta na konsoli??Mam XOX jeszcze.  Chciałem pobrać Dirta ale problem z zalogowaniem. Niby net jest ale z logowaniem kicha... Co więcej nie mogę zagrać w żadną grę, bo nie mogę się lognąć do konta. Wtf? Mam konsolę od neta odłączyć? To wtedy nie będą gry z passa działać! 

Edytowane przez marbel007

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor
Teraz, marbel007 napisał:

Na Series też się nie da zalogować do konta na konsoli?? Chciałem pobrać Dirta ale problem z zalogowaniem. Niby net jest ale z logowaniem kicha... Co więcej nie mogę zagrać w żadną grę, bo nie mogę się lognąć do konta. Wtf? Mam konsolę od neta odłączyć? To wtedy nie będą gry z passa działać! 

Jest jakiś globalny problem z Xbox Live

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Magik napisał:

Na fotach wygląda przeciętnie.

Nie widzę tego progresu...

4zqdoebyqpj61.jpg?width=559&height=559

Opublikowano

Działa już xbox live?

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, XM. napisał:

Działa już xbox live?

tak

Opublikowano
27 minut temu, ASX napisał:

4zqdoebyqpj61.jpg?width=559&height=559

Porównanie bardzo tendencyjne i nietrafne, choćby ze względu na zupełnie inna porę dnia.

Bardziej pasowałyby np. te fragmenty:

Screenshot_20210226-085952_YouTube.jpg

Screenshot_20210226-090050_YouTube.jpg

Opublikowano

The Xbox Factor podcast podaje, że the Coalition pracuje obecnie nad nowym IP oraz projektem w świecie Gearsów. Czy komuś podobne plotki obiły się o uszy? Nie znam gościa, a sytuacja o tyle kuriozalna, że MS zaprzeczył przecież z pół roku temu jakoby chłopaki mieli nad czymś pracować. @ASX co w trawie piszczy? 

Opublikowano
  • Autor

to jakieś spekulacje, nie ma na ten temat żadnych informacji, może pracują, może nie

Opublikowano
Godzinę temu, Magik napisał:

Na fotach wygląda przeciętnie.

Nie widzę tego progresu...

Tak samo, wygląda praktycznie bez zmian na tych screenach. Ale może Grega trochę tam podrasują. 

Opublikowano

Halo dalej bez fajerwerków i nie wygląda na nic ponad xbox one x. Chyba, że jeszcze nie pokazali wersji xbox series x a to screeny właśnie z xox.

Opublikowano

No fajnie, ale seria Halo nigdy nie była graficznym benchmarkiem i nie na tym polegała jej siła. 

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, dee napisał:

No fajnie, ale seria Halo nigdy nie była graficznym benchmarkiem i nie na tym polegała jej siła. 

o przepraszam, Halo 4 wyglądało (wygląda) zayebiście, jak to ogrywałem w 2012  r. to czułem się jakbym grał wówczas na nextgenie.

Infinite wygląda bardzo ładnie, ten poziom oprawy przy otwartych terenach, 60 fpsach, dynamicznym cyklu dobowym i zaawansowanej fizyce i AI przeciwników (jak przystało na Halo) to duże osiągniecie. Żadna gra na KOXa tego nie zaoferuje

Opublikowano

Generalnie fajnie jakby nowa generacja wreszcie zajęła się teksturami z bliska bo w ujęciach z oddali to gierki już od dawna robią wrażenie.

Opublikowano

mam podejrzenie, że po odpaleniu gry z quick resume XSX ma mniejszą wydajność, wczoraj odpaliłem Cyberpunka i miałem gładki śliczny obraz

dzisiaj odpalam z rana i nie mogę na to patrzeć (gra ma dynamiczną rozdzielczość)

już nie pierwszy raz to zauważyłem, wieczorem potestuje jeszcze