ASX 14 592 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 podejrzewam że Rozi tylko trollował Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Przyznam się szczerze że u mnie Xbox miał wlecieć na przetrzymanie, szybko nadrobić zaległości z Ona bo siedziałem pod kamieniem i oyebac. A ten cały ekostytem gier i wsteczna tak mi odpowiada że Xbox będzie moja główna konsola. Z nowymi grami wiadomo że jest kibel ale mimo to gram najwięcej w swoim życku Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Najgorzej że jak się będzie brać kiedyś plejkę to trzeba na start 2 pady dla wygody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Godzinę temu, Szymek napisał: Przyznam się szczerze że u mnie Xbox miał wlecieć na przetrzymanie, szybko nadrobić zaległości z Ona bo siedziałem pod kamieniem i oyebac. A ten cały ekostytem gier i wsteczna tak mi odpowiada że Xbox będzie moja główna konsola. Z nowymi grami wiadomo że jest kibel ale mimo to gram najwięcej w swoim życku Też tak pisałem póki nie ograłem wszystko co mnie interesowało z passa. A teraz konsola stoi i zbiera kurz. Już nawet assassin's Creed valhalla chciałem kupować z tej posuchy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Jestem pod wrażeniem że ktoś ograł wszystkie interesujące gry z Gamepassa ja już dawno pogodziłem się z myślą że nie dam rady ograć wszystkiego, bo zawsze mam coś nowego na dysku w co chciałbym zagrać i musi czekać na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza
RYXYQINOM 1 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 A apropo padów bo przydałby mi się drugi czy jakieś wynalazki współgrają z xsx? Szkoda mi trochę wydawać ponad 200 a będzie mi potrzebny raz na tydzień . Chyba że używany jakiś od X1 ech Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 6 minut temu, RYXYQINOM napisał: A apropo padów bo przydałby mi się drugi czy jakieś wynalazki współgrają z xsx? Szkoda mi trochę wydawać ponad 200 a będzie mi potrzebny raz na tydzień . Chyba że używany jakiś od X1 ech kup starego pada do x1, można je kupić za mniej niż 200 zł nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 3 minuty temu, ASX napisał: Jestem pod wrażeniem że ktoś ograł wszystkie interesujące gry z Gamepassa To nie takie trudne wbrew pozorom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) 12 minut temu, Ma_niek napisał: Też tak pisałem póki nie ograłem wszystko co mnie interesowało z passa. A teraz konsola stoi i zbiera kurz. Już nawet assassin's Creed valhalla chciałem kupować z tej posuchy :-D To chyba mało gierek Cię interesowalo Mam tak że GP nie traktuje jak główne danie a tylko i wyłącznie jako dodatek do haraczu online. U mnie jeszcze jest kupa gierek do ogrania a to że sa w GP to tylko plus. Z gier które wpadly do abanamentu od premiery XsX nic nie ograłem (poza Dlc do G5) a dużo bardziej czekam na info co wylatuje z usługi Edytowane 2 Marca 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: To nie takie trudne wbrew pozorom. moim zdaniem jest to trudne, no chyba że ktoś ma bardzo specyficzny gust i interesują go tylko wybrane gatunki to wtedy może i tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 IMO nie jest trudne - wiele z tych gier to naprawdę mocne średniaki i np. mając ochotę na horror wolałbym kupić sobie Residenta 2 czy SOMĘ niż ogrywać Blair Witch. To samo tyczy się masy innych gatunków. No i fakt, że największe hiciory mam już raczej ograne. XGP jest super jak ktoś ma pierwszy kontakt z Xboxem, ale w miarę na bieżąco nie powiem żebym był zachwycony. Poprzedni rok spędziłem głównie z grami z tej usługi (ograłem 12 z nich), ale dzisiaj już ciężko szukać mi czegoś w co zagrałbym z faktycznej chęci, niż z ciekawości. P.S. bardzo fajnie usługę urozmaiciło EA Play i (z czasem) gry ZeniMax. Też bym kilka znalazł, ale to raczej kwestia na miesiąc-dwa grania, niż faktycznego grania tylko w gry z XGP. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Ja tak na dobrą sprawę połowę poprzedniej generacji nie grałem w gry, więc mam sporo do nadrobienia i mój punkt widzenia może być inny, ale i tak nie wyobrażam sobie jak mozna nie mieć co wybrać z gp. Paolo ty nie grałeś do niedawna tylko w wow? Też powinieneś mieć duży backlog. Serio to muszą być największe hiciory z dziesiątkami nagród branżowych, żeby warto było zagrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 3 minuty temu, 20inchDT napisał: Paolo ty nie grałeś do niedawna tylko w wow? Ej no, to powoli przestaje być śmieszne. Poprzednią generację zacząłem na One w 2015, w okolicach premiery Wieśka 3 i do tego czasu miałem jeszcze 3DSa, PSVitę, PS4PRO i PC-ta. Z końcem stycznia 2021 stuknęło mi równo 25 lat jak gram w gry na każdym możliwym sprzęcie od Nintendo, Sony i MS-u, a i PC nie gardę. WoWik? No (zwietrzała już niestety) miłość życia, ale nie jest jedyną grą w którą gram. Reasumując: to co mam w backlogu (niezbyt dużym z resztą) to głównie gry na PS4 i Switch, na Xboxie ograłem chyba wszystko co już mnie interesowało, a multiplatformy które chcę ograć są i tak niedostępne w XGP. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Game pass to dla mnie dodatek z perełkami które się tam czasem pojawiają. Większość gier aaa które tam wpadają mam już ograne bo staram się być na bieżąco (desperados3, code vein czy pillarsy 2). Za to zawsze znajdę jakiegoś indyczka i nigdy nie ma miesiąca w którym między dużymi gramie nie odpale czegoś z game pass. A ja jestem raczej hardcorowym graczem i gram więcej niż przeciętny kowalski. Dlatego jak ktoś mi mówi że nie ma dla niego gier w game pass... nie potrafie tego zrozumieć. Spiritfarer, Astrologaster, Observation, Monster Sanctuary, Monster Train, Slay the Spire, crusader kings 3, wasteland 3, touryst, carrion, tell me why, deliver us the moon, Messenger, medium, donut county, tetris, Hollow Knight, Dead Cells, wreckfest, Ori 2 czy doom eternal (nie moje klimaty gry aaa ale w game pass sprawdziłem) to tak z głowy pierwsze lepsze przypadki gierek z game pass w które grałem w ciągu ostatniego pół roku.... Mało? A jak ktoś jeszcze nie kupuje dużej ilości gier na premierę jak ja to ma jeszcze więcej do sprawdzenia. Zaraz np cieszę się ze star wars squadrons specjalnie nie kupowałem mimo bycia fanem star wars bo wiedziałem że będzie w ea play/game pass 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Squadrons będzie w ea play? Może jeszcze raz sprawdzę chociaż trial mnie średnio zachęcił. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Rzeczywiście jak chcesz zagrać w konkretne tytuły z ps4 i switch to ich nie znajdziesz w gp. Może backlog to złe słowo, bo zakłada, że jakieś gry w nim umieśliliśmy. Po prostu nie wyobrażam sobie, że jak ktoś lubi np. metroidvanie/platformówki, a nie grał wcześniej w Hollow knight, dead cells czy guacamelee 2 to nawet ich nie sprawdzi w abonamencie, który i tak ma. Jak skończyliście najlepsze gry z gp na innych platformach to ok, ale w innym razie to po prostu nie lubicie aż tylu gatunków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Z metroivanii (mojego ulubionego gatunku) Hollow Knight i Ori 1 ograne przed XGP, dwójka z XGP (świetny tytuł), a Guacamelee 2 nie odpalałem nawet, bo jedynka mi nie siadła (ten setting brrr...). Druga sprawa, że jeśli tej generacji mnie jakiś indyk interesował to go sobie brałem i to drób był moim głównym pożywieniem jeśli chodzi o ostatnie growe lata. No i chyba przez to mam obecnie parcie na jakieś AAA, a te mnie interesujące albo już ograłem albo nie ma ich w ogóle w XGP. Wiadomo, że co miesiąc czekam co tam w passie wrzucą, ale to dla mnie jedynie uzupełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Ja też mam dosyć specyficzny gust i nie jara mnie aż tak wiele gier z gamepassa jak Was, ale i tak trochę tytułów w ciągu ostatnich 12 miesięcy ograłem lub gram w nie teraz: Ori 2, Dirt 5, Wormsy, Tetris Effect, powroty do Forza Horizon 4 i Jedi Fallen Order, Wreckfest, Skate 3, Unravel 2, Grounded, Celeste, Halo Wars DE, Yooka Laylee & The.. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Mi tez trudno zrozumiec jak nie można znaleźć coś do pogrania w Gamepassie, fakt tamta generacje przesiedziałem głównie na PS4, ale nie grałem tak duzo jak gram teraz na Xboxie, jestem całkowicie zafascynowany tym Xboxem i usługa GamePass, osobiscie boje się wchodzić do GamePassa żeby mi coś nowego w oko nie wpadło i żebym nie budował sobie jeszcze większego Backlogu, do tego ceny gier w Brazylii i wygoda związana z dystrybucja cyfrowa jest wspaniała. PS5 miałem kupić jak się pojawia w normalnej sprzedaży ale całkowicie odpuściłem sobie ten temat, do momentu premiery jakiejś Slim/Pro i przynajmniej dwóch interesujących mnie gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Znów wracamy do tego co pisałem wcześniej - jak ktoś nie miał Xboxa poprzedniej generacji to XGP to jest jak gwiazdka każdego miesiąca w roku. Mnie raczej już nic konretnego nie przyciąga i abonamentu nie mam. Co nie znaczy, że nie kupię go jak w danym miesiącu wpadnie coś na co czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Jak ktoś nie mial xboxa(w tym 360) to game pass da na wstępie z 20 gier od ms. W druga stronę jak ktoś nie miał plejki 4 to kolekcja plusa da sztosiwq z ps4. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 No jednak da sie ograc wszystko co interesuje z game passa Mi poprostu malo gierek juz podchodzI.Wiekszosc gier wlacze i po 10 minutach wywalam bo mi sie juz nie chce. Ostatnio znowu Alana ogrywalem bo mnie wciagnal i troche szkoda ze nie ma American NIghtmare w passie. Teraz sciagam quantum break wiec moze odkurze konsolke Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Quantum break to choyowo, ze nie dali polonizacji. Tam jest ponoć sporo języka technicznego wiec niektórzy po polsku nie skumają a co dopiero w języku eng. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Kurła nawet nie widzialem ze nie ma pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 30 minut temu, PanKamil napisał: Jak ktoś nie mial xboxa(w tym 360) to game pass da na wstępie z 20 gier od ms. W druga stronę jak ktoś nie miał plejki 4 to kolekcja plusa da sztosiwq z ps4. Amen. Da też dużo innych gier, które gdyby nie GP człowiek by się w ogóle nimi nie zainteresował plus jest dużo produkcji AAA od niezależnych developerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi