Opublikowano 12 czerwca 20213 l 1 minutę temu, czarek250885 napisał: A tak na serio? Akurat ten Hellblade mnie ciekawi, ale wszystko co dodatkowo to na plus. Najlepiej podejsc na spokojnie i sie nie napalac, bo moze byc cgi.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Gorzej jak będzie gameplay, który rozczaruje, bo tak szczerze to jedynka z kapci nie wyrywała
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 13 minut temu, lpcl napisał: Zobaczymy za, dzień, jak do tej pory nie czytałeś to daj sobie teraz spokój. Czemu mam dać sobie spokój, proszę tylko o datę i godzinę pokazu. Chcę to obejrzeć, nie nastawiam się na nic wielkiego dzięki temu nigdy nie mam zawodu. Hellblade to jedna z gier, które chce się zobaczyć w ruchu, a to co będzie więcej to tylko na plus. Sorry nie śledzę tak działu xboxa, sam mam ps5, ale akurat to bardzo mnie ciekawi.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 3 minuty temu, czarek250885 napisał: Czemu mam dać sobie spokój, proszę tylko o datę i godzinę pokazu. Chcę to obejrzeć, nie nastawiam się na nic wielkiego dzięki temu nigdy nie mam zawodu. Hellblade to jedna z gier, które chce się zobaczyć w ruchu, a to co będzie więcej to tylko na plus. Sorry nie śledzę tak działu xboxa, sam mam ps5, ale akurat to bardzo mnie ciekawi. A no chyba, że to. Jutro o 19.00.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Lepiej żeby phil był świadomy, że jeśli będzie lipa to w pl dojdzie do rękoczynów. Hype over 100000.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Dla mnie znaczenie ma tylko jedno e-samobojstwo po ogloszeniu wyników zakładu
Opublikowano 12 czerwca 20213 l 30 minut temu, 20inchDT napisał: Dla mnie znaczenie ma tylko jedno e-samobojstwo po ogloszeniu wyników zakładu Przecież już zostało powiedziane, że nie będzie respektowany.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 9h. Obejrzałem trailery infinite z poprzednich lat i znowu lekkie jaranko halo. Obilbym juz morde Escharuma
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Czy robi ktoś z foruma jakieś xboxowe party na czas oglądania e3 w celu wspólnego kręcenia beki?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Oj jest hajpik, chce Forze i Flight Simulatora, reszta to wisienka na torcie.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 5h 30min Spencer wierzę w ciebie! Daj mi gameplay Omena, a nie tylko cgi!
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 12 minut temu, messer88 napisał: Jest jakiś limit ile można mieć gierek w QR? Wyczytałem, że do 12 gier, ale wydaje mi się, że takich X/S Enhanced raczej mniej pomieści. Cytat 5h 30min Spencer wierzę w ciebie! Daj mi gameplay Omena, a nie tylko cgi!
Opublikowano 13 czerwca 20213 l spoko w tyle i tak się nie gra. Zacząłem korzystać i jest klasa, ale nie wszystko działa w qr - np Borderlands 3.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 16 minut temu, Bigby napisał: Na wczorajszym ubi forward było chyba z 5 gierek przez godzinę więc jak będzie 2 razy tyle na tej konfie to spoko. Może jeszcze jakiś deal z ubi, jakieś przejęcie, coś do gpu i tyle.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Ja już czuję w kościach że będzie po staremu, jakieś badziewia i trailery cgi - BĄDŹCIE PODEKSCYTOWANI. Symulatora lotów w ogóle nie liczę jako giereczki.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l MFS no raczej nie sprawdzę, co innego jakby kiedyś zrobili nową wersję Combat FS
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Oczekiwania zerowe, bede milo zaskoczony jak pokaza jakis line up na nadchodzace miesiace.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Otóż to, nie mieć oczekiwań, tylko w tym przypadku Spencer może zaskoczyć. Także kolegom czekającym na atomówki radzę zluzować portki.