Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Przecież teraz się nie kupuje tylko "wypożycza"  :leo:

Spoiler

mi też kur.wy zabrały gierkę

jebać ich siekierą

Edytowane przez Sebas

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
1 minutę temu, Moldar napisał:

Przepisy są takie, że moga zrobic refund, bo to błąd, a nie żadna promocja. Pewnie poszło tego bardzo dużo, że zwracają pieniądze.

To jeszcze niech prowizję za przewalutowanie odda banda złodziei, gumę kulkę w społem bym miał za to :nosacz2:

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Myślę, że by nie zbiednieli od tego a opierdol należy się osobie, która błąd popełniła.

Ludzie chwalili się, że kupili ponad 50 giftów, a to tylko Polska, w skali europejskiej mogło tego pójść mnóstwo i większość na lewy handel.

Opublikowano

Fajne to życie teraz jak ci ktoś w korpo naciśnie guziczek i może wszystko zabrać. Już się przymierzają, żeby w autach mogli grzane siedzenia zablokować. Jeszcze trochę i bryka nie odpali w któryś poranek jak się komuś podpadnie. Po co mieć rzeczy na własność :kekw:

Opublikowano
6 minutes ago, Moldar said:

Jak to bywa w takich sytuacjach na pepperze, polecam pozew zbiorowy :kaz:

Przepisy są takie, że moga zrobic refund, bo to błąd, a nie żadna promocja. Pewnie poszło tego bardzo dużo, że zwracają pieniądze.

Ehh, a juz chcialem do nich napisac zeby oddali mi moja Forzunie bo nie chcialem zadnego refundu i nie maja prawa tak robic :( Powinni to jakos zadoscuczynic

Opublikowano

Ehh, a juz chcialem do nich napisac zeby oddali mi moja Forzunie bo nie chcialem zadnego refundu i nie maja prawa tak robic [emoji20] Powinni to jakos zadoscuczynic

No opłaca im się za te 3 zł.

Niektórzy zgłaszają, że pomimo refundu, działają dodatki.
Opublikowano
30 minut temu, Moldar napisał:

Niektórzy zgłaszają, że pomimo refundu, działają dodatki.

Sprawdziłem szybko i Hot Wheels nie działa, może auta które kupiłeś za 0kr w grze zostają.

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że pogardzi polskimi trzema złotymi za dwie gry i season passy. W zależności od piekarni można za to kupić połowę lub nawet cały chleb!

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

No właśnie nie wiem czy tak po prostu może. Sprzedali, zaplaciliśmy, gry już pobrane.

Otwiera to zbyt dużą furtkę na podobne akcje w przyszłości.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale kupno gierek w sklepiku podlega takiemu dokumentowi jak Terms of Service, który ma każdy sklep internetowy. Po polsku nazywa się to "regulamin". I w tym regulaminie można wyczytać sobie takie rzeczy, że sklep zastrzega sobie prawo do anulowania transakcji w skrajnych przypadkach. A obniżka ceny o 849zł to chyba jest taki skrajny przypadek. Ba, tera słuchajcie tego - każdy sklep ma swoje ToS! Steam, Sonka, MS, Nintendo, GOG... lista nie ma końca!

Ale komu się chce to czytać, długie, nudne i bez obrazków.

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, Rozi napisał:

Otwiera to zbyt dużą furtkę na podobne akcje w przyszłości.

Tylko że to nie jest pierwsza taka akcja, w przeszłości podobne błędy cenowe zdarzały się zarówno na PSN i Sony zwracało gry, ale mogło ci to umknąć 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Tylko że to nie jest pierwsza taka akcja w przeszłości, podobne błędy cenowe zdarzały się zarówno na PSN i Sony zwracało gry, ale mogło ci to umknąć 

na chuj mu w ogóle odpowiadasz? identyczna sytuacja w sklepie PS Store nie popchnęłaby tego gościa choćby do jednego posta. 

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Tylko że to nie jest pierwsza taka akcja w przeszłości, podobne błędy cenowe zdarzały się zarówno na PSN i Sony zwracało gry, ale mogło ci to umknąć 

Dokładnie, Sony miało błąd, ale poprawiło na korzyść konsumentów:

https://www.theverge.com/2022/5/25/23141904/sony-playstation-plus-subscription-discount-pricing-overcharge

Firma firmie nierówna.