Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie rok po premierze wersji na PS5

• Odpowiedzi 33,4 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

co za zbieg okoliczności, ze idealnie rok po udało się uporać z series s bella

Opublikowano
  • Autor

moim zdaniem to kompletny przypadek

Opublikowano
MP1st
No image preview

Report: Persona 4 Remake to Be Announced at Xbox Games Sh...

MP1st has been told by a source familiar with the situation that Persona 4 Remake will be announced at the Xbox Games Showcase this weekend.
Opublikowano

Takie nikt proste pytanie. Podczas przeprowadzki poodpinałem wszystkie zasilające kable, nie oznaczyłem który to konsola, soundbar, dekoder. Czy ma to znaczenie który podłącze? Dodam, wszystkie mają te same oznaczenie, 2,5A, 250v

Edytowane przez milupl

Opublikowano
Godzinę temu, milupl napisał(a):

Takie nikt proste pytanie. Podczas przeprowadzki poodpinałem wszystkie zasilające kable, nie oznaczyłem który to konsola, soundbar, dekoder. Czy ma to znaczenie który podłącze? Dodam, wszystkie mają te same oznaczenie, 2,5A, 250v

Nie ma to żadnego znaczenia.

Opublikowano

Te przewody są standaryzowane, możesz użyć nawet takiego od PS2.

Opublikowano

Spencer powiedział, że w przyszłym roku na 25 lat Xboxa wyjdą: Gears of War, Fable i NOWA Forza.

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał(a):

Spencer powiedział, że w przyszłym roku na 25 lat Xboxa wyjdą: Gears of War, Fable i NOWA Forza.

i czuje nowego xboxa

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, SnoD napisał(a):

i

"the return of a classic that has been with us since the beginning" czyli pewnie ten remake Halo

co do nowego PC Handhelda

Opublikowano

Czyli SoD3 i Perfect Dark w 2027 r. razem z nową konsolą.

Opublikowano

A "Everwild" jak nie było tak nie ma :( Ale brak "Fable" to jednak rozczarowanie jest, bo gra miała wyjść w tym roku przecież. Chyba, że z okazji tych 25. lat planują jakiś specjalny pokaz i wtedy zobaczymy co nas czeka w przyszłym roku? Trochę zawód jednak ten pokaz był :/

Opublikowano
  • Autor

Jeśłi miałbym zgadywać to myślę że Fable i Gearsy zobaczymy na solidnym długim pokazie na corocznym Directicie gdzieś w styczniu lub lutym.

Opublikowano

XboxPC czyli aplikacja na komputer, teraz też handheld.

Nie ma w tym żadnego drugiego ukrytego dna

Opublikowano

Podali w ogóle ceny tych rog ally? Interesuje mnie ta wersja rog ally x.

Opublikowano
  • Autor

Xbox PC, to w skrócie sklep Microsoft Store na PC.

Wszystko co wcześniej było gamingowe w Microsofcie jest teraz unifikowane pod szyldem Xboxa.

Opublikowano

Z trzech pokazów z tego tygodnia ten Showcase Xboksa był dla mnie najciekawszy, co nie znaczy, że jakiś szczególnie wybitny. Za dużo braków (Fable, Gearsy, Perfect Dark, State of Decay 3, Contraband itd.), za mało faktycznych niespodzianek. No i kończenie CoDem...

Opublikowano

I widać w co idą- CLOUDS.

Ciekaw jestem ich nowej konsoli- co to będzie?!