Opublikowano wczoraj o 15:19 1 dzień Ja żałuje, że nie wziąłem na dłużej ale mam też indyjskiego gp jeszcze do końca roku Co do konta to nawet się nie starali, żeby to jakoś ukryć skoro jest stworzone w styczniu. W takim razie kończy więcej gierek ode mnie w ciągu 2 miesięcy Edytowane wczoraj o 15:20 1 dzień przez Chewie
Opublikowano wczoraj o 15:30 1 dzień 10 minut temu, Chewie napisał(a):Ja żałuje, że nie wziąłem na dłużej ale mam też indyjskiego gp jeszcze do końca roku Chyba nadal działa, tyle że trzeba zrobić nowe konto i troche pokombinować, ale nadal można nabić za troche ponad 20zł/miesiąc. Na PC to imho troche średnie rozwiązanie mieć inne zalogowane w MS store a inne w Xbox App, ale na konsoli, to wszystko jedno. Edytowane wczoraj o 15:30 1 dzień przez Kangus
Opublikowano wczoraj o 16:45 1 dzień 29 minut temu, Chewie napisał(a):Na PC też wszystko jedno, jak za rok będzie działać to spokoA sprawdzałeś czy nie na wtedy (przy niezgodności) problemu w lanucherach ea, ubi i battle.net?
Opublikowano wczoraj o 17:06 1 dzień Na PC też wszystko jedno, jak za rok będzie działać to spokoNie wszystko jedno, nie dzialaja tak gry z battle.net, ea, ubi plus cod i doom
Opublikowano wczoraj o 17:36 1 dzień A możliwe, pewnie nie odpalałem wtedy tych gier co mają swoje gówno launchery
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Cudowne odpowiedzi następcy Phila rodem z ChatGPT. Prosty schemat - engagement post, odpowiadanie na komentarze w schematyczny sposób, na sam koniec zadanie pytania do kontynuacji dyskusji i podziękowanie za odpowiedź. Za dużo korzystałem z generatorów jak GPT, Claude czy Perplexity żeby tego nie wyłapać. Cudowna przyszłość przed tą hinduską firmą.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 5 godzin temu, Faka napisał(a):I tak za parę lat będziemy tylko w chmurach grać, w telewizorniach będą od tego ikonki i tyle.Ta... Już to słyszałem przy premierze OnLive i Gaikai w 2008 oraz 2009. I co się stało z tymi usługami?Drugą kupiło Sony, a wszystkie patenty pierwszej wykupiło uwaga... Też Sony.Najpierw to może czekać nas rezygnacja z fizycznych nośników, ale streaming? Raczej nie tak szybko. Już teraz dzieci CoD beczą, bo mieli laga, a w streamingu to musieliby chyba kompensować fragi tych którzy mają lepsze łącze. Czaicie, ujemne punkty dla lepszego lub "darmowe" dla zabitego. Kurwa, jak obecne skoki narciarskie i ten zjebany system punktów za wiatr i belkę
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Rysław jak zwykle wysoka kultura, a tu trzeba pluć na te kurwy a nie się bawić w konwenanse.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Szczerze mówiąc mnie to nie zdziwi xd55 minut temu, Observer napisał(a):Rysław jak zwykle wysoka kultura, a tu trzeba pluć na te kurwy a nie się bawić w konwenanse.Ja już nie mogę słuchać tych jego wywodów na temat xboxa od paru lat, strasznie przeżywa upadek marki. Ja tak po Sedze nie płakałem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Szczerze mówiąc mnie to nie zdziwi xdJa już nie mogę słuchać tych jego wywodów na temat xboxa od paru lat, strasznie przeżywa upadek marki. Ja tak po Sedze nie płakałem.On był mega fanboyem Xa. Pamietam że gadal takie fanboyowskie farmazony że od facepalmów mnie głowa bolała i przestałem go słuchać na długo przez to. Teraz ofc nie przytoczę bo to było lata temu, pamiętam tylko moją reakcję i to ze byly tego fanboyowania spore ilości.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 godzinę temu, iluck85 napisał(a):Żałoba, a on jakieś podśmiechujki z Xboxa robi. Kanalia nie gracz.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Przecież Rychu mówi otwarcie w tych 16 minutach że był wielkim fanem i go boli jak to wygląda. ASX wiedział kiedy uciekać z forum :D Kapitan Spencer zszedł z mostu ostatni. Prawdziwy kapitan xD
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jaki ostatni? Klienci których nagonił na podróż zielonym Titanikiem jeszcze zostali na pokładzie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. "Internauci szybko wytropili, że oficjalny Gamertag nowej szefowej został założony zaledwie 15 stycznia 2026 roku, co oznacza, że jej historia z marką Xbox liczy zaledwie kilka tygodni. Sama Sharma nie próbowała ukrywać tego faktu" - będzie dobrze
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czy będzie dobrze to wątpię, zresztą już teraz było średnio. Chociaż gier nie brakuje. Aczkolwiek i ona i Bond poraz kolejny wspomniały o następnej konsoli
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 33 minutes ago, drozdu7 said:Czy będzie dobrze to wątpię, zresztą już teraz było średnio. Chociaż gier nie brakuje.Aczkolwiek i ona i Bond poraz kolejny wspomniały o następnym komputerzepoprawiłem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Prawdopodobnie będzie to komputer, ale na tą chwilę użyto nazwy konsola