Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 18 godzin temu, pawelgr5 napisał(a):Asx moglby wrocic. On ma bana czy psycha siadła i uciekł?Cały czas śledzę temat. Ale, podobnie jak pewnie i wy, zmęczyłem się pisaniem ciągle o tym samym, jak to xbox po raz 2137 w tym miesiącu umarł, nową konsole na pewno skasują itp.. Dałem sobie więc spokój z pisaniem i skupiłem się na graniu w gry. Polecam ten styl życia.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 7 minut temu, ASX napisał(a):Dałem sobie więc spokój z pisaniemI bardzo dobrze, tak trzymaj.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @ASX Terasz wlasnie zaczynaja dziac sie ciekawe rzeczy bo Xbox moze znowu zawalczy o klienta.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 14 minut temu, pawelgr5 napisał(a):@ASX Terasz wlasnie zaczynaja dziac sie ciekawe rzeczy bo Xbox moze znowu zawalczy o klienta.Dobrze niech walczy, takie ruchy jak ta ostatnia obniżka cen dla nas jest zawsze na plus.Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę by cokolwiek w szerszej perspektywie się zmieniło. Xbox pewnie będzie sobie dalej egzystował na konsoli, PC czy w chmurze, ale nie spodziewam się żadnego comebacku.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 28 minut temu, ASX napisał(a):Dobrze niech walczy, takie ruchy jak ta ostatnia obniżka cen dla nas jest zawsze na plus.Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę by cokolwiek w szerszej perspektywie się zmieniło. Xbox pewnie będzie sobie dalej sobie egzystował na konsoli, PC czy w chmurze, ale nie spodziewam się żadnego comebacku.No dla mnie to abo na pc w tej chwili. Miło
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Fajna ta obniżka. Wywalili CoD a cena i tak wyższa niż po podwyżce xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 hours ago, ASX said:Dobrze niech walczy, takie ruchy jak ta ostatnia obniżka cen dla nas jest zawsze na plus.Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę by cokolwiek w szerszej perspektywie się zmieniło. Xbox pewnie będzie sobie dalej egzystował na konsoli, PC czy w chmurze, ale nie spodziewam się żadnego comebacku.StreamableWatch zamknij_dupe | Streamable
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Powrót ASAXa prawdziwej legendy forum jak widać wzbudza wiele emocji.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W końcu będą jakieś fachowe analizy bo te tanie zielone zamienniki typu Drozdu to był DRAMAT
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 22 godziny temu, Figaro napisał(a):Tak tak, i dlatego przypadkowo o to pytasz idealnie tuż po szokująco pozytywnym newsie o xboxieZa chwile i asx nam tu przypłynie na statku z sea of thievesPrzestań pierdolić :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Żeby tak AUTORA tematu nie szanować?Bardzo dobrze że wrócił, może i Xbox wróci? Widać że brak konkurencji szkodzi sonce.Godzinę temu, Pupcio napisał(a):W końcu będą jakieś fachowe analizy bo te tanie zielone zamienniki typu Drozdu to był DRAMAT@drozdu7 dobra dusza, no ale nie ten ogień 🔥 po prostu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Xbox nie wraca, bo nigdy nie odszedł. Najlepsza platforma dla prawdziwego gracza.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Powrót ASAXa prawdziwej legendy forum jak widać wzbudza wiele emocji.Nie ma stagnacji.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Fajna ta obniżka. Wywalili CoD a cena i tak wyższa niż po podwyżce xdZ jednej strony tak, ale z drugiej przed podwyżką nie było w Ultimate, Ubisoft Classic (który normalnie kosztuje 8 dolarów miesięcznie) i Fortnite Crew (który kosztuje 12 dolarów miesięcznie).I to jest kolejny problem Ultimate, jest on zbyt duży i wciąż za drogi dla przeciętnego gracza. Być może gdzieś tam na świecie są osoby, które potrzebują setek gier z GP, gier na premierę od XGS, Bethesdy, Blizzarda i Activision (z wyjątkiem Coda), do tego EA Play, Ubisoft Classic i Fortnite Crew za 85 zł.Być może takie osoby istnieją, prawdopodobnie muszą być bezrobotne i bezdzietne, by mieć na to wszystko czas, ale ja osobiście takich nie znam.Dlatego kibicuje temu pomysłowi modularnego Game Passa, aby każdy mógł sobie wybrać co potrzebuje i odpowiednio dopasować cenę. Ja osobiście najchętniej wywaliłbym Fortnite Crew, Ubisoft Classic i EA Play, bo w ogóle z tego nie korzystam.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. https://www.theverge.com/report/917485/microsoft-return-of-xbox-no-more-microsoft-gamingAsia usiądź mi na mordzie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. cykl musi się powtórzyćphil usiądź mi na mordzie -> phil jak mogłeś -> phil wypierdalaj -> asia usiądź mi na mordzie -> asia jak mogłaś--gejmerzy z pamięcią złotej rybki od zawsze
Opublikowano 56 minut temu56 min Co za niespodzianka że działania Asi nie przypadły do gustu Figaro, Mejmowi, jimmyemu i innym teoretykom gawędziarzom którzy wchodzą do tego tematu chuj wie po co
Opublikowano 49 minut temu49 min A czemu mam nie wchodzić, skoro Xbox to moja obecna główna konsola od kilku lat.
Opublikowano 46 minut temu46 min Najwyraźniej nie powinna nią być. Jak mnie wkurwiało Sony to pozbyłem się ich sprzętu i do niego nie wróciłem. Po co się męczyć z czymś, co mi się nie podoba?