Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 18 godzin temu, pawelgr5 napisał(a):Asx moglby wrocic. On ma bana czy psycha siadła i uciekł?Cały czas śledzę temat. Ale, podobnie jak pewnie i wy, zmęczyłem się pisaniem ciągle o tym samym, jak to xbox po raz 2137 w tym miesiącu umarł, nową konsole na pewno skasują itp.. Dałem sobie więc spokój z pisaniem i skupiłem się na graniu w gry. Polecam ten styl życia.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 7 minut temu, ASX napisał(a):Dałem sobie więc spokój z pisaniemI bardzo dobrze, tak trzymaj.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. @ASX Terasz wlasnie zaczynaja dziac sie ciekawe rzeczy bo Xbox moze znowu zawalczy o klienta.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jak mają walczyć o takich Mejmów to może niech sobie dadzą spokój.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 14 minut temu, pawelgr5 napisał(a):@ASX Terasz wlasnie zaczynaja dziac sie ciekawe rzeczy bo Xbox moze znowu zawalczy o klienta.Dobrze niech walczy, takie ruchy jak ta ostatnia obniżka cen dla nas jest zawsze na plus.Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę by cokolwiek w szerszej perspektywie się zmieniło. Xbox pewnie będzie sobie dalej egzystował na konsoli, PC czy w chmurze, ale nie spodziewam się żadnego comebacku.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 28 minut temu, ASX napisał(a):Dobrze niech walczy, takie ruchy jak ta ostatnia obniżka cen dla nas jest zawsze na plus.Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę by cokolwiek w szerszej perspektywie się zmieniło. Xbox pewnie będzie sobie dalej sobie egzystował na konsoli, PC czy w chmurze, ale nie spodziewam się żadnego comebacku.No dla mnie to abo na pc w tej chwili. Miło
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Fajna ta obniżka. Wywalili CoD a cena i tak wyższa niż po podwyżce xd
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 hours ago, ASX said:Dobrze niech walczy, takie ruchy jak ta ostatnia obniżka cen dla nas jest zawsze na plus.Ale, szczerze mówiąc, nie sądzę by cokolwiek w szerszej perspektywie się zmieniło. Xbox pewnie będzie sobie dalej egzystował na konsoli, PC czy w chmurze, ale nie spodziewam się żadnego comebacku.StreamableWatch zamknij_dupe | Streamable
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Powrót ASAXa prawdziwej legendy forum jak widać wzbudza wiele emocji.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W końcu będą jakieś fachowe analizy bo te tanie zielone zamienniki typu Drozdu to był DRAMAT
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 22 godziny temu, Figaro napisał(a):Tak tak, i dlatego przypadkowo o to pytasz idealnie tuż po szokująco pozytywnym newsie o xboxieZa chwile i asx nam tu przypłynie na statku z sea of thievesPrzestań pierdolić :)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Żeby tak AUTORA tematu nie szanować?Bardzo dobrze że wrócił, może i Xbox wróci? Widać że brak konkurencji szkodzi sonce.Godzinę temu, Pupcio napisał(a):W końcu będą jakieś fachowe analizy bo te tanie zielone zamienniki typu Drozdu to był DRAMAT@drozdu7 dobra dusza, no ale nie ten ogień 🔥 po prostu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Xbox nie wraca, bo nigdy nie odszedł. Najlepsza platforma dla prawdziwego gracza.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Powrót ASAXa prawdziwej legendy forum jak widać wzbudza wiele emocji.Nie ma stagnacji.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Fajna ta obniżka. Wywalili CoD a cena i tak wyższa niż po podwyżce xdZ jednej strony tak, ale z drugiej przed podwyżką nie było w Ultimate, Ubisoft Classic (który normalnie kosztuje 8 dolarów miesięcznie) i Fortnite Crew (który kosztuje 12 dolarów miesięcznie).I to jest kolejny problem Ultimate, jest on zbyt duży i wciąż za drogi dla przeciętnego gracza. Być może gdzieś tam na świecie są osoby, które potrzebują setek gier z GP, gier na premierę od XGS, Bethesdy, Blizzarda i Activision (z wyjątkiem Coda), do tego EA Play, Ubisoft Classic i Fortnite Crew za 85 zł.Być może takie osoby istnieją, prawdopodobnie muszą być bezrobotne i bezdzietne, by mieć na to wszystko czas, ale ja osobiście takich nie znam.Dlatego kibicuje temu pomysłowi modularnego Game Passa, aby każdy mógł sobie wybrać co potrzebuje i odpowiednio dopasować cenę. Ja osobiście najchętniej wywaliłbym Fortnite Crew, Ubisoft Classic i EA Play, bo w ogóle z tego nie korzystam.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. https://www.theverge.com/report/917485/microsoft-return-of-xbox-no-more-microsoft-gamingAsia usiądź mi na mordzie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. cykl musi się powtórzyćphil usiądź mi na mordzie -> phil jak mogłeś -> phil wypierdalaj -> asia usiądź mi na mordzie -> asia jak mogłaś--gejmerzy z pamięcią złotej rybki od zawsze
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Co za niespodzianka że działania Asi nie przypadły do gustu Figaro, Mejmowi, jimmyemu i innym teoretykom gawędziarzom którzy wchodzą do tego tematu chuj wie po co
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A czemu mam nie wchodzić, skoro Xbox to moja obecna główna konsola od kilku lat.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Najwyraźniej nie powinna nią być. Jak mnie wkurwiało Sony to pozbyłem się ich sprzętu i do niego nie wróciłem. Po co się męczyć z czymś, co mi się nie podoba?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. https://www.theverge.com/tech/917657/microsoft-xbox-exclusive-games-windowing-comments-asha-sharma
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. TACO 🌮 Asia Szarmach Edyszyn.Jeszcze z 20 razy zmienią zdanie zanim cokolwiek zrobią, a później jeszcze ze 30 razy.