Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 38,4 tys.
  • Wyświetleń 3,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

podrzuć to na ppe albo puść w neta xdddddddddd

Opublikowano
  • Autor

Swoją drogą mimo beki ten tekst całkiem dobrze się zestarzał:

• konsole wciąż działają

• gry cały czas wychodzą

• Play Anywhere jest coraz bardziej wspierane (aktualnie 2468 pozycji, w przeciwieństwie do około 1000 rok temu)

• A Xbox stał się platformą gdzie można zagrać w najwięcej odsłon Final Fantasy, co jeszcze kilka lat temu gdy Rebirth i XVI omijały xboksa było trudne do wyobrażenia

a przypominam że był pisany w kontekście tego, że Xbox miał zaraz, już za chwileczkę umrzeć.

Opublikowano
7 minut temu, wojtas011 napisał(a):

Dziękujemy @devilbot za to co zrobiłeś dla marki XBOX

Gdyby nie to, że tylko na Xboxie mogę zagrać w oryginalne ninja gaiden black i ninja gaiden 2 to już dawno ten sprzęt wylądowałby w śmietniku

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Damy radę, wiem że wam wygodniej było za Spencera.

Tu chociaż jest opisane że zdiagnozowała milion problemów i uchybień którymi się trzeba zająć.

Zobaczymy, to mnie tylko zastanawia "and so I think we'll start to see radically different business models that we never expected start to come into orbit later this year."

Pewnie że dacie radę. Przecież w tym temacie już nie przewijał się hurra-optymizm i wklejanie obrazków z Philem przerobionym z filmów z Arnoldem...

Zbawca rynku XSS wcale nie ogranicza XSX...

Ewentualna wysoka cena Helixa i stanie w rozkroku między konsolami, a PC wcale nie odstraszy nikogo...

No i mamy 5 czy któryś rok rewolucji i gier w chmurze ogłaszanej przez MS...

Tyle dobrego, a ludzie wolą kupować PS5 "bez gier" jak wcześniej PS3 też było "bez gier"...

Opublikowano
5 minut temu, McDrive napisał(a):

Tyle dobrego, a ludzie wolą kupować PS5

Niech kupują i bawią się dobrze.

Mogliby też zacząć kupować jakieś gry na tę konsole.

Opublikowano

No właśnie przecież nikt nie broni grać nikomu na Ps5. To tu zlatują się ludzie którzy próbują ciągle udowadniać jak to na Xboxie nic nie ma, nie ma gier i nie można się dobrze bawić.

Opublikowano

Największy żal widzę mają ludzie którzy porzucili Xboxa na rzecz ps5.

Zrozumiałe - topowe gry zaczęły nagle omijać PlayStation do tego nie ma już taniego plusa w Turcji i gier w Indiach

Opublikowano

A takich gier będzie więcej, Pani Asia wub

Opublikowano

Robimy zakłady o to czy strategia exow przetrwa 3 lata?;)

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
Teraz, Daddy napisał(a):

A takich gier będzie więcej, Pani Asia wub

Mi było przykro jak Absolum na premierę nie wyszedł na Xboxa a musiałem brać na śmiecia 2, teraz to samo będzie z muramasą.

No ale nie wyobrażam sobie nie zagrać w swoim ulubionym ekosystemie w najlepiej ocenianą grę w 2026 czyli fh6 albo nadchodzące gearsy.

W pełni rozumiem cierpienie niektórych i naprawdę jest mi przykro.

Chciałbym żebyście się dobrze bawili z tymi grami, mogli sobie wbić platynki, postrzelać sobie online w gearsch czy pościgać w forzie.

Ta suka Asha Wam to odebrała.

Opublikowano
  • Autor

Nikt chyba się o to nie założy xD Ta branża jest teraz tak nieprzewidywalna, co pokazały ostatnie działania Sony i MS, że wszystko może się wydarzyć

Opublikowano
4 minuty temu, Kangus napisał(a):

Robimy zakłady o to czy strategia exow przetrwa 3 lata?;)

100 dni, w sensie już 99.

Opublikowano

Bo PlayStation to napewno nie wróci już na PC ze swoimi grami nie ?

Były na tym forum już bardziej legendarne deklaracje i zapewnienia

Opublikowano

Fajnie musi im się tam pracować, skoro co 100 dni mają reset.

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Bo PlayStation to napewno nie wróci już na PC ze swoimi grami nie ?

Były na tym forum już bardziej legendarne deklaracje i zapewnienia

A to jest osobny temat :) wcale nie twierdzę ze nie wrócą. Ale niebiescy przynajmniej maja dłuższe okresy wchodzenia w dana strategie. Inna sprawa ze te 3 lata zielonych to i tak im dałem baaardzo szczodrze, oni nie potrafia pół roku sie jednej wizji trzymać zwykle :D.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

W 100 dni to ze 3 resety znając MS. Oni jeszcze w niedziele rano anulowali Girsy na PS5.

Gdybym miał taką dziewczynę, jak Asha w domu to już by mnie na tym świecie nie było :D.

Btw TES VI reveal na następnym pokazie, ponoć już grywalne

I know if Todd Howard gets asked about “Elder Scrolls 6” again, he’s gonna die — but during the presentation every time Bethesda’s logo came up, there was a catch in the audience and then people settled down when they saw what it was each time — which wasn’t “Elder Scrolls 6.” How do you deal with that aspect of it, given that there are so many fans who are so excited for whatever that announcement is going to be, but you’re also dealing with disappointment when people have it in their head what it could be?

I would say one of the more challenging balancing acts of someone in a job like mine is balancing that you want to go show the world all the cool stuff you’re working on, and you want to get them excited early, but we also know that we want to wait till the right moment. And when you decide to show it, you want it to be the best you’ve got. And also that when you show the game, you’re also giving them a promise of, hey, it’s coming soon. So I can tell you, having visited Bethesda and sat with Todd and seen “Elder Scrolls” playing, it looks amazing, and it’s coming along well. And we’ll make sure to announce it and really reveal it at the right time.

btw dzisiaj mija 8 lat od teasera....

Opublikowano

Kurwa co wyście się tak ujebali? Przecież WAS TO NIE DOTYCZY. A latacie wszedzie z tą wasza chorą wyższością i próbujecie obrzydzić innym granie.

Dlatego właśnie gardzę Sonowcami, bo jakoś Nintendo ma o wiele więcej gier, lepszą sprzedaż ale nie widze żeby tu przylatywali grupowo. A klapy zmartwione non stop muszą przypominać, czy to Spencer czy Sharma, martwy, z exami czy bez - wy zawsze tu jesteście i musicie przypominać o waszej przewadze.

Otóż mamy was w dupie i będziemy sobie grac tutaj, a wy idźcie wypinać dupę w waszym dziale.

Oczywiście pewnie post szybko poleci bo jak to najeżdżać na szlachtę ale tak to wygląda tu już od dawna

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

A latacie wszedzie z tą wasza chorą wyższością i próbujecie obrzydzić innym granie.

Ty sie ogarnij bo ja nie jestem z żadnego obozu :D jade rowno po wszystkich i mam wszystkie sprzęty.

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Oczywiście pewnie post szybko poleci bo jak to najeżdżać na szlachtę ale tak to wygląda tu już od dawna

Nie szkodzi, zrobilem printscreena bo piekny wylew.

Opublikowano

Ja lubię gry Microsoftu, martwię się o Todda i jego serce za 100 dni, ale on chyba i tak zaraz na emeryturę.

Opublikowano
3 minuty temu, Kangus napisał(a):

Ty sie ogarnij bo ja nie jestem z żadnego obozu :D jade rowno po wszystkich i mam wszystkie sprzęty.

Drozdu też ma wszystkie sprzęty, jak widać o niczym to nie świadczy