Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Teraz jeszcze preordery na GTA6 za powiedzmy 129.99$ i konsole mogą jak dla mnie zdechnąć.master

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Dla mnie jest jeden plus w takim podejściu, a konkretnie chodzi o samouświadamianie się klientów - IMO nie można zrobić nic gorszego sobie jako konsumentowi niż zostawić automatyczne odnawianie abonamentu niezależnie czy się z niego korzysta czy nie. Nie dość, że kwit przecieka między palcami, zaburza się realną popularności platformy to jej właścicielom daje się wyraźny sygnał, że konsument to debil więc warto golić ile wlezie. Ciekawe ilu dzbanów nawet nie zauważy, że im znika 2x więcej z konta hahah

Opublikowano

Dla mnie to nadal najlepsza usługa w gamingu, ale na ten moment to już nie przestaje być opcja na kupowanie ultimate na cały rok tylko raczej sporadycznie. Od kiedy Netflix podniósł ceny to zagłosowałem portfelem i przestałem go odnawiać co miesiąc, kupuję raz na jakiś czas, tutaj zrobię podobnie, chyba że znowu wymyślą jakąś cebulę. Bywają miesiące że i tak w nic nie gram z game passa więc tym razem świadomie będę kupował abonament wtedy kiedy rzeczywiście jest coś co mnie interesuje.

Opublikowano

120 byłoby ok a nawet 150. Ale niech mi dadzą wszystko co jest w sklepie. Nie wybiórczo, nie gry Ms, nie jakieś promki do ultimate. Wszystko co jest mogę pobrać i ograć. To inna gadka.

Opublikowano

1400zł za rok ultimate...

EaAjc0IXsAIfCLD.jpg

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

2.5K za konsole, 2.5K za 2 lata używania XGP i później wymiana sprzętu co 2 lata na nowy model i po kilku latach proktolog, bo odbyt wypada po wyruchaniu przez korporacje.

2.5? Widzę że powoli do 3k dobija xd

Opublikowano

Alez piekna jednoznaczna reakcja w kazdym zakątku internetu, niech to juz zdechnie.

Opublikowano

Zapraszamy do nintendo.

Opublikowano

Uff dobrze że w kolejnej generacji MS zrezygnuje z płatnego online ;)

Bo przecież będzie Steam itp

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać analizy asaxa że to jednak uzasadniona podwyżka i kolejny ruch Xboxa w celu wygrania tej generacji?

Opublikowano
Teraz, Symeon_88 napisał(a):

Sprzedam Xboxa.

Wezmę za 500. Zrobię sobie pomnik upamiętniający zjebane decyzję korpo

Opublikowano
Teraz, messer33 napisał(a):

Kiedy można się spodziewać analizy asaxa że to jednak uzasadniona podwyżka i kolejny ruch Xboxa w celu wygrania tej generacji?

Toć napisał, że pierdoli tego gamepassa xD

Opublikowano

No nic do lutego mam uktimate. Później nie ma opcji żeby to nabijać. Ten średni abonament byłby spoko ale tam nie wpadają gry na premierę. Na jaka cholerę mi jakieś starocia z ubi albo jakieś gówna do fortnita.

Opublikowano
2 minuty temu, messer33 napisał(a):

Dopiero jutro jak juz splyna wszystkie podcasty zielonych akoliotow ze stanow i zostanie ogloszone, ze to swietna decyzja ratujaca branze i przewodnia strategia z ktorej powinni czerpac wszyscy.

Opublikowano

Kasa z abonamenciaków płynie na produkcję handheldów i tak to się kręci

Opublikowano
1 minute ago, Ma_niek said:

No nic do lutego mam uktimate. Później nie ma opcji żeby to nabijać. Ten średni abonament byłby spoko ale tam nie wpadają gry na premierę. Na jaka cholerę mi jakieś starocia z ubi albo jakieś gówna do fortnita.

Ale w ciągu roku od premiery dostaniesz nowe gry od Microsoftu czy Activision, nie marudź.

kekw

Opublikowano

Cena z kosmosu pewnie podbita tym śmiesznym fortnite crew który osobno kosztuje 12$ miesięcznie. Komu do łba przyszedł pomysł takiego połączenia, zrozumiałbym jeszcze abonament do warcrafta bo jest od activision ale Fortnite od epica to dla mnie abstrakcja.

Opublikowano
  • Autor

Nigdy nie pisałem że podwyżki czy to gier czy abonamentów to coś pozytywnego, także sorry ale to zły adres.