Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Grający na PC korzystają z tych samych serwerów, mają tę samą funkcję i jakość (lub lepszą) i nic za to nie płacą. To że konsolowcy wciąż dają się na ruchać na ten haracz w 2025 r. to absurd.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minute ago, ASX said:Grający na PC korzystają z tych samych serwerów, mają tę samą funkcję i jakość (lub lepszą) i nic za to nie płacą.To że konsolowcy wciąż dają się na ruchać na ten haracz w 2025 r. to absurd.W 2027 też będą się dawać.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dobra, panowie, po kilkunastu latach dostaliśmy darmowy online w grach F2P za kilkanaście online będzie za darmo, po prostu. :)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 10 minut temu, ASX napisał(a):Grający na PC korzystają z tych samych serwerów, mają tę samą funkcję i jakość (lub lepszą) i nic za to nie płacą.Teraz to całkowity bezsens, ale kiedyś przynajmniej grało się bez cheaterów, a teraz crossplay z PC to norma i powodzenia w graniu bez tej opcji (która domyślnie jest włączona i casual tego nie zmienia).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 25 minutes ago, Bzduras said:Cztery strony bez waszych kłótni i zacząłem się martwić, że jednak nie będzie oświadczyn na koniec sezonu.Pamiętaj, że najciemniej jest przed świtem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. "The team behind Absolum are about as small as our in-game resistance movement. Because of the team size (as with all similar titles) we have to prioritise here and there. It's pretty rare for us to release on EVERY platform and in this case, Xbox just wasn't a priority and it's not in our plans for THIS title."No niestety, coraz częstszy trend.Gierek na Xboxa nie opłaca się robić.Akurat chodzi o grę na którą bardzo czekałem.Źrodlo:https://www.purexbox.com/news/2025/10/absolum-studio-admits-xbox-release-wasnt-a-priority-due-to-small-development-team
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na szczęście w 2027 zagram se w pctowa wersję na potężnym Magnusie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Na szczęście w 2027 zagram se w pctowa wersję na potężnym MagnusieGamingBoltMicrosoft Could “Exit the Gaming Business” Without Enough...If Game Pass doesn't see enough growth outside of consoles in the coming years, Microsoft might not stick around in the games industry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czy GamingBolt to prawilne źródło? Asx musi zatwierdzić. Ja bym poczekał :D Mnie to nawet nie zdziwi jak oni skasują ten dział xbox i pojutrze zapomną o temacie. Oni tak mają :) Wzrost będzie w GP. Widać efekt po ostatnich podwyżkach. Jest dobrze.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):Czy GamingBolt to prawilne źródło?Tak.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 28 minut temu, devilbot napisał(a):"The team behind Absolum are about as small as our in-game resistance movement. Because of the team size (as with all similar titles) we have to prioritise here and there. It's pretty rare for us to release on EVERY platform and in this case, Xbox just wasn't a priority and it's not in our plans for THIS title."No niestety, coraz częstszy trend.Gierek na Xboxa nie opłaca się robić.Akurat chodzi o grę na którą bardzo czekałem.Źrodlo:https://www.purexbox.com/news/2025/10/absolum-studio-admits-xbox-release-wasnt-a-priority-due-to-small-development-teamNie szalałbym, bo 98% wszystkiego jest i będzie na Xboxie, przynajmniej do końca generacji. A czy 2% będzie faktycznie kluczowe? Zależy czy zapytasz fanboja, zwykłego posiadacza czy hejtera.Pytanie w której grupie jesteś TY.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ziomek zdaje się być w grupie, która by chciała zagrać w Absolum na Xboxie.
Opublikowano 56 minut temu56 min Info z francuskiego supermarketu dzisiaj z okazji premiery BF6.Na Xboxa sklep zamówił 10! kopii, zaszły w ciągu godziny, do wieczora 20 osób pytało. Na PS5 zamówili 130 kopii, do wieczora zostało 20.Mówimy o kraju, gdzie 20 lat temu Peugeot wypuścił 206 w limitowanej edycji Xbox 360 i gdzie ta konsola była naprawdę popularna.
Opublikowano 46 minut temu46 min 17 minut temu, Szermac napisał(a):Ziomek zdaje się być w grupie, która by chciała zagrać w Absolum na Xboxie.Że devilbot? Ma Switcha 2 w domu. Analogiczna sytuacja jak z patchem do Furi, po prostu im się nie opłaca robić i to powiedzieli.
Opublikowano 42 minuty temu42 min No mam switcha 2 i grę tam kupiłem mogłem też na pc decku itp. Ale chciałem jak człowiek na Xboxie a nie w rozmazańca.
Opublikowano 32 minuty temu32 min Tryb @Paolo de Vesir / @ASX Playstation wydaje jednego starego gaasa na Xboxa - wszystkie gry z plejsteiszon na xboxie!!! To tylko początek!! Za chwilę spajdermeny horajzony anczarted i lastofasy!!! A pewnie i IntergalacticFirmy rezygnują z wydawania gier na Xboxie - nic się nie dzieje, to tylko 2%, jesteś hejterem