Opublikowano 4 lipca 20213 l On 7/2/2021 at 7:35 PM, Rozi said: Jak dwie krople wody. Jeśli będą trzymać się growego scenariusza to długo jej na ekranie nie będziemy oglądać.
Opublikowano 4 lipca 20213 l Jeśli to serial to pewnie padnie dopiero pod koniec 2 sezonu [emoji1787]
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Pedro Pascal, to dobry, mocno charakterystyczny aktor, ale wizualnie bardziej mi pasuje Dougray Scott:
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Cóż, w momencie w którym podjęto decyzję o zamianie rodzinki Joela z typowych teksańskich białasów z południowym akcentem na Latynosów, to jakiekolwiek dyskusje o podobieństwie lub jego braku do oryginałów są bezcelowe. Abstrahując od sensu i drugiego dna tej decyzji.
Opublikowano 9 maja 20222 l Do 2023 to zapomnę ze kiedykolwiek grałem w jakieś Last of US, i będę potrzebował ograć remaster remake'a
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l ależ ta dziewczyna ma dziwną japę, poza tym wszystko git bo nie wiem co można wywnioskować po tych niecałych 30 sekundach.