Opublikowano niedziela o 08:322 dni No w gameboxie zaśpiewali za TMR 210 zł + koszt wysyłki. Stwierdziłem, że poszukam innych ofert i znalazłem
Opublikowano niedziela o 10:202 dni Wracam do tematu portala bo panowie zbliża sie magia swiat :D . Po tej aktualizacji portala wystarczy wykupic premium i mozna swobodnie grac na portalu w gre a na ps5 w cos innego ?
Opublikowano niedziela o 15:361 dzień 7 godzin temu, Paolo1986 napisał(a):No w gameboxie zaśpiewali za TMR 210 zł + koszt wysyłki. Stwierdziłem, że poszukam innych ofert i znalazłemWłaśnie u nich zrobiłem
Opublikowano niedziela o 17:451 dzień 7 godzin temu, gastvrij_inzicht napisał(a):Wracam do tematu portala bo panowie zbliża sie magia swiat :D . Po tej aktualizacji portala wystarczy wykupic premium i mozna swobodnie grac na portalu w gre a na ps5 w cos innego ?Można tak grać ale tylko na dwóch różnych kontach. Konto z premium odpalamy na PS portal a na drugim innym koncie na konsoli możemy opalić gry z biblioteki lub gry z plusa. Edytowane niedziela o 17:551 dzień przez vip77