Opublikowano niedziela o 08:325 dni No w gameboxie zaśpiewali za TMR 210 zł + koszt wysyłki. Stwierdziłem, że poszukam innych ofert i znalazłem
Opublikowano niedziela o 10:205 dni Wracam do tematu portala bo panowie zbliża sie magia swiat :D . Po tej aktualizacji portala wystarczy wykupic premium i mozna swobodnie grac na portalu w gre a na ps5 w cos innego ?
Opublikowano niedziela o 15:365 dni 7 godzin temu, Paolo1986 napisał(a):No w gameboxie zaśpiewali za TMR 210 zł + koszt wysyłki. Stwierdziłem, że poszukam innych ofert i znalazłemWłaśnie u nich zrobiłem
Opublikowano niedziela o 17:455 dni 7 godzin temu, gastvrij_inzicht napisał(a):Wracam do tematu portala bo panowie zbliża sie magia swiat :D . Po tej aktualizacji portala wystarczy wykupic premium i mozna swobodnie grac na portalu w gre a na ps5 w cos innego ?Można tak grać ale tylko na dwóch różnych kontach. Konto z premium odpalamy na PS portal a na drugim innym koncie na konsoli możemy opalić gry z biblioteki lub gry z plusa. Edytowane niedziela o 17:555 dni przez vip77
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tak sobie testuję od kilku dni i muszę przyznać, że nowe możliwości, jakie oferuje Portal, wypadają nad wyraz dobrze — żeby nie powiedzieć: świetnie.Włączyłem „na chwilę” m.in. Dead Space i Evil West, a skończyło się na tym, że obie gry przeszedłem w wersji przenośnej.Obecnie ogrywam klasyki z PSX, w tym Tekken 3.I już wiem, że SandLand oraz Yakuza również będą przeze mnie ogrywane w takiej formie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. SAND LAND bardzo przyjemne, też gram na Portalu :) Posiadam go od niedawna, ale jestem bardzo zadowolony. Miałem problemy z WiFi w SD OLED i w Chiaki mi się psuł stream zawsze już po kilku minutach. Na Portalu śmiga, dosłownie dwa razy mi się zdarzyły jakieś problemy przez chwilkę. Po tej ostatniej aktualizacji można sobie podejrzeć statystyki streama, w Remote Play mam opóźnienie 2ms, co właściwie czyni to natywnym doświadczeniem.