Opublikowano 4 stycznia 20214 l @_Red_ robiłem testy ze znajomym i wyniki były bardzo dobre. Pad ładnie zbierał głos, trzymałem go w naturalnej pozycji, zero laga, czysto w obie strony. Tylko, że to była impreza.
Opublikowano 5 stycznia 20214 l I dualsens na izolacji (tak ma covida) padł ;/ i chuj z graniem a 10 dni w domu. Czas wymiany serwisowej 3 tygodnie....
Opublikowano 5 stycznia 20214 l 11 minut temu, Square napisał: W sensie co padło dokładnie? Dolna strzałka w dpadzie I ogólnie dpad coś szwankuje cały - co jakiś czas w ogóle nie działa.
Opublikowano 6 stycznia 20214 l 17 minut temu, iluck85 napisał: @Starh Ale pada chyba dokupiłeś... Zamówiłem, ale na premierę był problem z dostępnością więc mówię "kupie po nowym roku", no to teraz mam
Opublikowano 7 stycznia 20214 l 13 minut temu, gnom napisał: Bardziej bym sie martwil covidem niz dpadem. Ale on jest zdrowy
Opublikowano 7 stycznia 20214 l Aaa... dodalem koncowke i zrozumialem ze on ma, a nie pad... to zostaje sklep i siup po pada. Albo sprezone powietrze w dpada psiknac
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Podobno pod względem wytrzymałości dpad to jeszcze większy szajs niż w DS4 - po 2 miesiącach intensywnego grania w Tekkena gumka już nadaje się na śmietnik. W środku konstrukcja jest praktycznie identyczna, ale najwyraźniej jeszcze mocniej przyoszczędzili na materiale. Gdzie te czasy, że na DS2 grało się latami.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Godzinę temu, smoo napisał: Podobno pod względem wytrzymałości dpad to jeszcze większy szajs niż w DS4 - po 2 miesiącach intensywnego grania w Tekkena gumka już nadaje się na śmietnik. W środku konstrukcja jest praktycznie identyczna, ale najwyraźniej jeszcze mocniej przyoszczędzili na materiale. Gdzie te czasy, że na DS2 grało się latami. Jak naparzasz w Tekkena tak, że iskry idą to żaden Pad tego nie wytrzyma. W takiej sytuacji załóż sobie osłony na gumki to kosztuje pare zł. Dla mnie Dual sense to póki co najlepszy Pad na jakim grałem. Mam konsole od 19.11.2020 i nic się z nim nie dzieje, a gram po pare godzin codziennie. Nawet Pad z Xboxa tak dobrze mi w dłoni nie leżał.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Co sądzicie o nieoryginalnych ładowarkach? Myślicie ze jest sens kupowac czy lepiej poczekać na ori w normalnej cenie?
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Używam zwykłej z telefonu, byle nie była z Fast Chargem, chociaż w sumie tutaj już nie powinna zaszkodzić.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Gościowi chyba chodzi o docka. Ja tez czekam aż ori będą w sprzedaży. Dokupiłem ostatnio drugiego pada imtylko docka brakuje
Opublikowano 12 stycznia 20214 l 22 minuty temu, LiŚciu napisał: Gościowi chyba chodzi o docka. Ja tez czekam aż ori będą w sprzedaży. Dokupiłem ostatnio drugiego pada imtylko docka brakuje Tak gościowi o to chodzi. Dzięki za doprecyzowanie
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Jak będą dostępne oryginalne to brać i nie bawić się w podjebki, co do ładowarek od tel to kumpel sobie załatwił baterie ładowarka z fast chargem właśnie, padła po trzecim takim ładowaniu.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Używam takiej od zestawu z iPada. Mam nadzieje ze to nie fastcharge? https://www.euro.com.pl/ladowarki-sieciowe/apple-lad-siec-usb-a-12w-power-apple-mgn03zm-a.bhtml?gclid=EAIaIQobChMIofmLqbqX7gIVi6kYCh3vNwAWEAQYAiABEgL_q_D_BwE&gclsrc=aw.ds Edytowane 12 stycznia 20214 l przez LiŚciu
Opublikowano 13 stycznia 20214 l 8 godzin temu, LiŚciu napisał: Używam takiej od zestawu z iPada. Mam nadzieje ze to nie fastcharge? 12W to jeszcze nie fch. Od 18 wzwyż. Wprawdzie standardowe ładowanie padów to 5-10W, ale to krzywdy im nie zrobi na bank.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Godzinę temu, bulgot72 napisał: 12W to jeszcze nie fch. Od 18 wzwyż. Wprawdzie standardowe ładowanie padów to 5-10W, ale to krzywdy im nie zrobi na bank. Pad tak jak każde inne urządzenie pobiera tyle ile potrzebuje. Najważniejszy parametr 5V, ilość amper nie ma znaczenia. Sam osobiście zakupiłem przewód BASEUS ZINC z magnetycznymi końcówkami do pada i słuchawek + ładowarka BASEUS mirror lake. Dodatkowo mam stojak na słuchawki i pada z drukarki 3D więc żadne stacje ładujące nie są mi potrzebne.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Pad tak jak każde inne urządzenie pobiera tyle ile potrzebuje. Najważniejszy parametr 5V, ilość amper nie ma znaczenia. Sam osobiście zakupiłem przewód BASEUS ZINC z magnetycznymi końcówkami do pada i słuchawek + ładowarka BASEUS mirror lake. Dodatkowo mam stojak na słuchawki i pada z drukarki 3D więc żadne stacje ładujące nie są mi potrzebne. Święta prawda, więc mimo wszystko dziwi, że po 3 ładowaniach baterie szlag trafił.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Po trzecim ładowaniu bateria wytrzymała ok godziny, po podłączeniu do ładowania tylko diody na padzie mrugnęły i finito, ani pod konsola, lapkiem itp już się pad ładować nie chciał. Ładowarka z tego co mówił była chyba 40W
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Źle zaprojektowane zarządzanie energią / ładowaniem. Trochę dziwne biorąc pod uwagę czasy gdzie każda komórka / tablet / laptop jest / będzie ładowana poprzez usb-c i zamienne ładowarki. Będziesz reklamował? Chyba nie dojdą do tego czym ładowałeś.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Niby urządzenia mają kontrole ładowania ale ja ostatnio ipada załatwiłem ładowarką od telefonu bo mi się orgyinalna gdzieś zapodziała i podmieniłem tylko kable. Całe szczęście na gwarancji nie stwierdzili mojej winny xd
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Godzinę temu, bulgot72 napisał: Będziesz reklamował? Chyba nie dojdą do tego czym ładowałeś. Kumpel oddał do ME na reklamację, na tą chwile jeszcze czeka i nie wie co z tym padem dalej.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l https://www.gram.pl/news/2021/01/15/ruszyla-sprzedaz-kolorowych-paneli-dla-kontrolera-dualsense-do-playstation-5-sony.shtml