Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Byłby spoko, gdyby nie te "Unmissable 10/10".

Każda okładka z jakimikolwiek ocenami jest dla mnie z góry spartolona.

Steelbook remake'u spoko, nawet bym przygarnął, ale nadal nie jestem przekonany do zakupu gry na premierę.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 234,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano
9 minut temu, darkos napisał:

Meeh. Wolę darmowy nude mod :leo: dla Ashley

Oj tak, Residenciki wymiatają pod względem modów "kosmetycznych" ;)

Opublikowano
1 hour ago, wodny1988 said:

Grałbym i w takiej wersji :obama: Siedzę i czekam na kuriera. Zaraz dojedzie konsola, za 9 dni odebrać gierkę i trzy dni grania bo piąteczek wolny. 

Opublikowano

Wolałem, kiedy opcjonalne stroje w Residentach nie zamieniały postaci w klauny. 

Opublikowano

wszytsko fajnie tylko czemu Leon wygląda jakby miał autyzm...

Opublikowano
5 minut temu, Szermac napisał:

Zajebiste, te mody na PC to będzie złoto :banderas:

Opublikowano

Ale kosmos :blink: Całą wiochę może wykosić tym łańcuchem.

Nie mogę się doczekać pojedynku z el Gigante. Spoiler !!! Zdjęcie zdradza trochę jak wygląda nowa walka z Dwoma Gigantami. 

Spoiler

Resident-Evil-4_2023_02-23-23_006-768x43

Opublikowano

Robiłem demko już ze 30 razy, widziałem kilkanaście różnych let's playów, ale właśnie po raz pierwszy zobaczyłem animację jak dr. Salvador tnie belki przy studni, rozwalając chatę i blokując Leonowi drogę ucieczki :sadkek: ciekawie ile jeszcze podobnych smaczków skrywa ten krótki wycinek rozgrywki.

Opublikowano

Miałem to za pierwszym razem, było też w pierwszych materiałach.

Opublikowano
55 minutes ago, Josh said:

Robiłem demko już ze 30 razy, widziałem kilkanaście różnych let's playów, ale właśnie po raz pierwszy zobaczyłem animację jak dr. Salvador tnie belki przy studni, rozwalając chatę i blokując Leonowi drogę ucieczki :sadkek: ciekawie ile jeszcze podobnych smaczków skrywa ten krótki wycinek rozgrywki.

Gracze już odkryli wszystko. Teraz tylko czekać na full wersję a potem grać że szczęka na ziemi. 

Opublikowano
45 minut temu, XM. napisał:

Szkoda, ze animacji nie zrobili łapania za fujarę i strzelania ejakulatem.

Modderzy: are you challenging me??

a3772ad79775cecbd23f15abc7d08ff44022e086505acab0508de6c2f0ab5b35_1.jpg

Opublikowano

Za jakimś 50 razem się udało :notlikethis: sorry za kiepską jakość, po wrzuceniu na YT moje filmiki wyglądają czasem jak rozmyte gówno 

Opublikowano

Niezle, ale są więksi wariaci jeśli chodzi o speedrun'y. Facet zaliczył demo w 2:58 sekund. Zastanawiam się skąd miał te UZI? Poza tym widać gra na PC. Nie mam nick przeciwko tej platformie, ale na tym sprzęcie można ekstremalnie łatwo ingerować w software. Mimo wszystko warto luknąć.

Opublikowano

Tylko, że on to przechodzi na normalu. 

Niemniej zgadzam się, są o wiele więksi kozacy w RE ode mnie. Dzisiaj widziałem filmik jak jeden ziomek na Mad Chainsaw rozwalił dwóch super Salvadorów bez większych problemów :whatuh: