Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Nie jesteśmy na forum gramywGierkiOdWczorajextreme.info i każdy wie na co wychodzą gry

Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Ktoś może nie wiedzie, że nie wychodzi na Xone, skoro wychodzi na ps4.

Xbox One jest za słabe dla RE4R, tak jak Xbox Series S jest za słabe dla Baldura 3. Koniec tematu. Gra wychodzi tylko na konsole, które działają poprawnie w 2023. 

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 213,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

Kurde no miotam się między ściągnięciem demka a powstrzymaniu się i czekaniu na pełniaka... Może ściągnę na laptoka z ciekawości sprawdzić jak sobie radzi w UW z najnowszym GOTY? Pełniaka biorę na XSX.

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

Kurde no miotam się między ściągnięciem demka a powstrzymaniu się i czekaniu na pełniaka... Może ściągnę na laptoka z ciekawości sprawdzić jak sobie radzi w UW z najnowszym GOTY? Pełniaka biorę na XSX.

Demko idealna sprawa, jak ktoś się waha pomiędzy wersjami. Pytanie czy na Steam będzie to wyznacznikiem, bo tego zjebanego Denuvo i innych security wysrywów w demkach nigdy nie dają. 

Opublikowano

Dobra ja jednak postanowiłem, że demka nie będę badał. Preorder siedzi, niech elegancko nadejdzie 24 marca i się będziem zagrywać. Jeszcze nie daj boże ostudzi emocje i sprowadzi na ziemię xD

Opublikowano

Czasowe demo można raz tylko przechodzić? Jak to było w przypadku Re2, Re3? Ogrywałem to pierwsze, ale już nie pamietam czy to było tylko jednorazowe przejście.

Opublikowano

Chyba był licznik jakiś. Akurat starczyło na przejście demka, ale niektórym brakowało, albo mogli odpalić jeszcze drugi raz i chwilę pobiegać. Coś mi się tak kojarzy.

Opublikowano

Był licznik, działał raz na profil i jak dobił do zera to już demko kaput i nie odpaliło się :kekw:

Opublikowano

Embargo na recenzje schodzi na tydzień przed premierą, więc Capcom jest pewny średniej powyżej 90. 

Opublikowano

Demo bez limitu :kekw: perspektywa pobrania się zmieniła trochę xD

Opublikowano

Są problemy z wyszukiwaniem frazy Res... Czy to tylko u mnie ? xd

Opublikowano

Ja szukam na PS5 demka, ale nadal nic nie widze. Jak ktos zacznie sciągać nie da znać.

Opublikowano

Ja widzę kafelek z demem na PS5, ale w środku mam jakby preorder zakupiony i nie ma wersji demo tam nigdzie xd

Opublikowano

Już pobieram na PS5 :banderas: