Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko w jednej grze. To jest jedna gra, sama nazwa na to wskazuje.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 94,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano

Kiedyś to były reklamy gier, teraz to nie ma reklam :( 11/10 za marketing. Teraz reklama gry to wycięte cutscenki z napisem na dole "NOT ACTUAL GAMEPLAY FOOTAGE", jakieś randomowe cytaty z pozytywnych recenzji i tyle.

Opublikowano

10 mln? Meh, bardzo proste do zrobienia w przeciągu dwóch minut. Wszystko na manualu, grindowaniu, żeby trzymać licznik kombosów. 

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Uzyskanie wyniku ponad 10 milionów będzie niezłą zabawą :banderas: 

ciekawe czy w meksyku jest ten błąd, że kręcisz się w okół własnej osi i nalicza mnożnik :)

widzę nie ma filmów na YT, a kąciku szperacza było, zresztą sam tak robiłem

Opublikowano
12 minut temu, Faka napisał:

10 mln? Meh, bardzo proste do zrobienia w przeciągu dwóch minut. Wszystko na manualu, grindowaniu, żeby trzymać licznik kombosów. 

Od Project 8 (ostatniego mojego Tony'ego) minęło sporo czasu, więc dla mnie to będzie wyzwanie. W demku maksymalnie 600 tysięcy ukręciłem, słabiutko.

A, @Nyu , żeby być dokładniejszym - w trybie kariery wybieramy czy chcemy grać w karierę z jedynki, czy z dwójki. Poza tym gra jest zunifikowana.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

No ja sam się zastanawiam, czy moja pamięć mięśniowa coś tam zadziała. Mimo to, jednak szybko się człowiek nauczy grania w Tonego jak się przysiądzie do długiego grania.

Opublikowano

Sekta pudełkowców już się bawi w niektórych częściach świata :nosacz2:

Opublikowano

Na Reddicie ktoś z Niemiec już ma gierkę :yeti:

Opublikowano

To tylko 2 dni, szybciej zleci, a jak jeszcze cyfrówki, to zaraz po 24 zagrają.

Opublikowano

Przejrzałem ten stream i jest banderasik :banderas: Pełno map w Create a Park (już stworzonych!), challenge, a co najważniejsze - są prawdziwe nagrania skaterów do odblokowania :obama: 

Opublikowano

Ayyyy, dawać już jutro! 

Opublikowano

f6byco8fqmk51.jpg?width=960&crop=smart&a

trrvrq8fqmk51.jpg?width=960&crop=smart&a

Jeszcze 23 godziny i 50 minut.

Opublikowano

Kurde robicie hajp, a akurat jeszcze się wkręciłem w klimat nadrabiając Skate, ale jednak Tony to Tony. Daliby kurła to demko normalnie a nie bawili się w jakieś kombinacje...Kusi, ale chyba poczekam.

Opublikowano

imo dużo bardziej bym się jarał jakby dali zestaw 2+3, bo w 1 nigdy nawet nie grałem, w 2 sporo ale dużo mniej niż w 3 i aż tak mnie to wszytsko nie gila

Opublikowano
10 minut temu, kotlet_schabowy napisał:

Kusi, ale chyba poczekam.

A czemuż to?

Opublikowano
5 godzin temu, maciucha napisał:

imo dużo bardziej bym się jarał jakby dali zestaw 2+3, bo w 1 nigdy nawet nie grałem, w 2 sporo ale dużo mniej niż w 3 i aż tak mnie to wszytsko nie gila

No to tym bardziej powinieneś wjeżdżać w gierkę jak dzik w paśnik, bo to klasyczne odsłony z jednymi z najbardziej ikonicznych leveli i OST w calej serii. Nie bez powodu dwojka jest wskazywana przez wielu jako ideał, którego nie udało się potem doścignąć kolejnym częściom.

Opublikowano

W jedynkę nie grałem. W dwójkę i trójkę się zagrywałem. Szkoda, że jej też nie dołożyli do pakietu, bo z nią najwięcej czasu spędziłem. Wy podkręciliście hype i preorder już wysłany do sklepu po odbiór. W piątek będzie granie. Człowiek znowu się poczuje jakby miał 13 lat :D

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

No to tym bardziej powinieneś wjeżdżać w gierkę jak dzik w paśnik, bo to klasyczne odsłony z jednymi z najbardziej ikonicznych leveli i OST w calej serii. Nie bez powodu dwojka jest wskazywana przez wielu jako ideał, którego nie udało się potem doścignąć kolejnym częściom.

dla mnie ideał i szczyt nostalgii do trójeczka :lapka: 

Opublikowano

Chciałbym jednak coś nowego.
Tak samo jakies nowe patenty w multi, bo czasy sie zmieniły potencjał jest niesamowity.
Była taka gierka skate też fajna(meatball czy jak ten tryb ze złamaniami się nazywał)
I tam multi już było ciekawsze, pamiętam bo mam platyne i było sporo grania online.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dokładnie tak, niech ta część rozbuja serię po upadku, a potem poproszę nowy projekt z kozak levelami, nowymi zadaniami w karierze i czymś świeżym. Fundamenty mają położone, teraz tylko dobrze je wykorzystać i jesteśmy w domu. Klasyczne levele są wspaniałe, ale w końcu przeżrą się nawet najwytrwalszym fanom.