Opublikowano 11 czerwca 20204 l Widać, że to gra Housemarque, laserki, wybuchy potwory. Trailer fajny, cała ta otoczka skojarzyła mi się z Prometeuszem. Graficznie gra wygląda mocno średnio, PS4 raczej nie miałoby problemu z tym tytułem. Obecnie wrażenia mocno mieszane, ale skoro to gra twórców Dead Nation i Aliennation, to trzeba mieć to na oku.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Mam dziwne wrazenie, ze to jest jedna z tych gier, ktora nigdy nie ujzy swiatla dnia Obym sie mylil, bo tematy time loop i paradoksow naleza do moich ulubionych.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Gra intryguje jednakże obawiam się, że to będzie raczej coś średniego w okolicach 6-7/10. Tak czy inaczej można się zainteresować. Jedynie jakość wykonanej twarzy mogła by być trochę lepsza. Może czepiam się banałów ale nietrzyma to poziomu next gena.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Autor 4 godziny temu, Plugawy napisał: Mi to wygląda na jakiś rogue like po trailerze i tytule. Sprawdź opis pod filmem na YT
Opublikowano 13 czerwca 20204 l Świetnie zapowiadająca sie mistyczna gra. Chciałbym by taką została, zamiast zwykłym shooterem jak Destiny. Ale może sie mylę. Czekam na więcej info.
Opublikowano 18 czerwca 20204 l Housemarque już dawno mnie nie zawiodło, więc pewnie i tutaj dadzą rady.
Opublikowano 18 czerwca 20204 l Ciekawy pomysł, rogue-like, proceduralnie generowane levele, do tego ten arcade feeling ich innych shooterów - obserwuję z zainteresowaniem.
Opublikowano 18 czerwca 20204 l Autor Też jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Szkoda, że nie robią jakiegoś arcade, ale mają kredyt zaufania, więc tylko czekać na konkretniejsze info.
Opublikowano 18 czerwca 20204 l Ja również czekam z ciekawością i mam nadzieję, że poza perspektywą, to nadal będzie gra w ich stylu i cieszę się, że porzucili tych Stormdivers, bo było mi smutno.
Opublikowano 20 czerwca 20204 l Bardzo bardzo mi pasuje klimat kosmosu plus twisty fabularne. Dodając do tego markę Housemarque czekam jak piesek na suchą karmę.
Opublikowano 1 lipca 20204 l No właśnie nie wygląda. Ja w sumie kojarzę ich ze strzelnki, ale widok kamery był z góry.
Opublikowano 1 lipca 20204 l dla mnie wygląda jak ich ich poprzednie gry, tylko po prostu perspektywa jest tym razem z trzeciej osoby
Opublikowano 19 września 20204 l wygląda to smacznie i chciałem to na launch mocno, ale poczekam cierpliwie
Opublikowano 20 września 20204 l W dniu 18.09.2020 o 15:53, Square napisał: Krótki urywek, który się przewinął na ostatnim pokazie. Pytanie czy wciąż będzie to gra społecznościowa, czy już raczej dla pojedynczego gracza?
Opublikowano 21 września 20204 l 9 godzin temu, Luqat napisał: Czy to ma jakieś znaczenie? Ważne, żeby była dobra. Wiesz w ich gry fajnie się grało ze znajomymi. Ale jak będzie dobra i dla jednego gracza to spoko.
Opublikowano 21 września 20204 l Autor Co? Każda ich gra była nastawiona na przechodzenie na punkty bardziej w singlu niż w coop (coop w niektórych był bardziej użyty), ale w głównej mierze gry HMQ to single > coop.