Opublikowano 1 marca 20251 r To ogólnie jest piękna gra i sam klimacik wylewa się z ekranu, ale to pozory bo przy pierwszym przejściu też trochę się napociłem z niektórymi bossami
Opublikowano 1 marca 20251 r 13 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Po godzinie na dzisiaj muszę skapitulować, Skażona Rzemieślniczka daje wycisk bardziej niż wszyscy bossowie w Dark Souls. Jutro do niej wrócę. Na którym poziomie trudności?
Opublikowano 1 marca 20251 r 52 minutes ago, dominalien said: Na którym poziomie trudności? Przewodnik dusz, ale już przeszedłem.
Opublikowano 1 marca 20251 r Hmmm, nie pamiętam który jak się nazywa. Walki z bosami w Kenie są zdecydowanie głównym punktem programu, może kiedyś spróbuję jeszcze na najwyższym poziomie trudności. Ten na którym grałem za pierwszym razem (jeden niżej od najwyższego) był bardzo wymagający. Edytowane 1 marca 20251 r przez dominalien
Opublikowano 1 marca 20251 r Obecnie jest łatwiej, bo doszły nowe bardzo dobre skille dla bomb, no i amulety.
Opublikowano 2 marca 20251 r Przy walkach faktycznie trzeba się napocić ale jak znajdziesz sposób to jest trochę łatwiej. Edytowane 2 marca 20251 r przez BRY@N
Opublikowano 2 marca 20251 r Kena ? mega gierka. Bez wielkiego świata, bez online pierdół, śliczna, skondensowana, czasami wymagająca, ale nie frustrująca. Dla mnie to taka modelowa gra video. Kena ? mega gierka. Bez wielkiego świata, bez online pierdół, śliczna, skondensowana, czasami wymagająca, ale nie frustrująca. Dla mnie to taka modelowa gra video. Były jakieś wzmianki o drugiej części?
Opublikowano 21 marca 20251 r Nic tak nie motywuje do ogrania gry jak to, że wypada z plusa. Trzech bossów za mną, walki dość wymagające, spodziewałem się czegoś łatwiejszego. Grafika kolorowa i przyjemna dla oka, lokacje dość liniowe, ale pare poukrywanych pokemonów i znajdziek znalazłem. Muzyczka też wpada w ucho, na ten moment nie ma się raczej do czego przyczepić. Niech ktoś mi powie jak się robi screenshoty, bo jak wciskam przycisk to mi najpierw pauzuje gre
Opublikowano 21 marca 20251 r Jak zrobisz tę drugą opcję screenshotowania, to powinno działać. Już nie pamiętam, jak się które ustawienie nazywało. Jak ustawisz w menu PS5 tak jak w Switchu, że klik to screenshot, trzymanie to więcej opcji, to się robi screenshot, albo odwrotnie. Plus można nagrać video ostatniej minuty i robić screenshota puszczając dopiero to video hehe. Czemu całe create nie działa jak w każdej innej grze to nie wiem, ale w ten sposób można nadal cyknąć screenshot danego momentu.
Opublikowano 21 marca 20251 r ale mi dał popalić corrupt taro, ciekawe czy ktoś kupił dzieciakowi te gre patrzac na okladke
Opublikowano 22 marca 20251 r Trudny to jest dopiero zabawa na całego ale z tego co pamiętam musisz przejść raz grę żeby go odblokować, ale fakt przy pierwszym przejściu nie jest to spacerek
Opublikowano 22 marca 20251 r 7 hours ago, Shen said: Na normalu jade, wiekszosc bossow z elden ringa to się chowa. No dokładnie też mnie Kena na normalu wymęczyła bardziej niż calakowanie Eldena.
Opublikowano 22 marca 20251 r @mario10 jest hard od razu, po przejściu odblokowuje się jeszcze wyzszy poziom.
Opublikowano 22 marca 20251 r Skończone. Przyjemny tytuł, długość idealna, nie zdążył znudzić. Walka dopiero nabrała rumieńców po odblokowaniu łuku i bomb. Gra podobno bardzo dobrze się sprzedała, a nadal żadnej zapowiedzi nowego tytułu od twórców.
Opublikowano 18 kwietnia 202518 kwi Ehh ja to jednak jestem. Wiedziałem że tytuł wylatuje z abonamentu 15 kwietnia, ale grałem tak opieszale - na hardzie - że doszedłem do ostatniego bossa i nie zdążyłem go pokonać. . No cóż mam nadzieje że będzie szybko na jakiej promocji i skończę, bo to świetna, przepiękna graficznie i wymagająca w walce przygoda.
Opublikowano 21 kwietnia 202521 kwi W dniu 18.04.2025 o 19:59, Sep napisał(a):Ehh ja to jednak jestem. Wiedziałem że tytuł wylatuje z abonamentu 15 kwietnia, ale grałem tak opieszale - na hardzie - że doszedłem do ostatniego bossa i nie zdążyłem go pokonać. . No cóż mam nadzieje że będzie szybko na jakiej promocji i skończę, bo to świetna, przepiękna graficznie i wymagająca w walce przygoda.Współczuję bo zanosiło się u mnie na to samo z Animal Well lecz spiąłem poślady i docisnąłem przed deadlinem. Równie „przyjemne” mogą być sytuacje kiedy przechodzisz gierkę, robisz 100% kiedy jest w abonamencie po czym z niego wypada a następnie twórca wydaje dodatek. Na przykład Sea of Stars. Na szczęście kopię miałem na półce bo kocham Sabotage ale w innym przypadku byłbym zły.
Opublikowano 22 kwietnia 202522 kwi Małe studio, które zrobiło grę na spontanie, pewnie ten sukces finansowy ich trochę zaskoczył.Coś robią - wiadomo z ogłoszeń o pracę, że tworzą konsolową grę na UE5. Szukają też oprócz grafików senior producenta, który "weźmie projekt w garść i zapewni progres i wydanie" i "ma doświadczenie z produkcją co najmniej gry od początku do końca", czyli zapewne nie jest tak, że szykują niespodziankę i lada dzień ogłoszą coś gotowego, tylko że proces jest rozmemłany i gra nie idzie im zbyt szybko.Gra tworzona przez tych speców od grafiki od początku na PS5 i UE5 powinna powalić wyglądem. Ale w tym tempie to może z kolei PS6 nadejdzie.
Opublikowano 6 marca6 mar Ja na wszelki wypadek wczoraj kupiłem pudełko na PS4 bo coś czuję, że w okolicach dwójki ceny mogą pójść mocno do góry.